ערב מזדיין + NP

ערב מזדיין + NP

יאללה לשפוך תלב - איך עבר הסופ"ש? לאיפה יצאתם? וכל דבר אחר הגיע הזמן להזרים מחדש את הקפה בפורום! הפוך,2 סוכר ומהר! NP פורטרט - תמונה אימפרסיוניסטית

Lady McBeth

New member
כפרע

תמונה אימפרסיוניסטית זה לא של פורטרט, אלא של כרמלה גרוס ואגנר.. סתם לידע כללי :) (ומעולם לא היה ביצוע של פורטרט) היה אחלה. נזרקתי בים, התרסקתי עם הגלשן בערך 99999999 פעמים, יש לי מלא סימנים כחולים על הגוף אחרי שפוצצו אותי במשחק פוטבול מאולתר, ולשם שינוי לא נעקצתי ע"י מדוזה!!! ייפי!! NP Breaking Benjamin - The Diary Of Jane (מוקדש לטמיר)

BenisaaC

New member
איזה שיר טוב הא?

שמעי אותו בביצוע של רביעיית מסנר בכלל אדיר וכל האלבום שלהם גם

Lady McBeth

New member
הייתי בהופעה שלהם...../images/Emo9.gif

וגם של ערן צור. :) שמעתי את שניהם בלייב :)

BenisaaC

New member
חחח בסדר

אני לא שומע רק רגאיי את יודעת שיצא עכבר העיר ביום חמישי אני אסתכל ואגיד לך

BenisaaC

New member
נראה לך?!

אין מצב שאני מוותר על הג'אסטי אני אאסוף אותך איפה את גרה?

BenisaaC

New member
חולון הא?

איך תכננת לאסוף אותי תל אביב זה בדיוק באמצע

ת מ י מ ה

New member
יווו

אני הייתי היום בצהריים במקום שנקרא השדרה בתל אביב איזה מקום חמודדד היה מצחיק מלא באלכוהול וצחוקים

yehuda18

New member
איכס ת"א

המקום היחיד שאני מתקרב אליו בת"א זה בלום בר..

Lady McBeth

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

טמיר, שמעת?! יודה!! מחר טמיר מופיע!! בוא נלך!! יהיה צחוקים!! (טמיר, מה אמרנו שאדם מנגן בסוף? על דיג'?)

yehuda18

New member
וואלה? מגניב

אולי באמת אני אקפוץ.. נחשוב על זה מחר. (אני בחופש)

yehuda18

New member
אחלה סופ"ש

אתמול הלכתי לראות את הסרט רובוטריקים. אחלה סרט.. אחרי זה קפצתי לאיזה פאב קטן אצלנו בראשון.. ליטר בירה ושוט גראנטז.. היום עבדתי בוקר, לא קמתי והנהג חיכה לי כמו מסכן מתחת לבית, כשהתעוררתי לבסוף מהפלאפון ועניתי לו (אחרי 5 השיחות שלו שלא נענו) אמרתי לו שיסע כבר הביתה ואני אגיע עם האוטו שלי, איכשהו הגעתי בזמן. בשלוש חזרתי, מכון כושר, אוכל, ומאז אני רובץ במיטה/מחשב/קורא את שבויים בלבנון. ועכשיו אני מתלבט מה לעשות הערב.. יש רעיונות?:\

למעלה