ערב מחווה לנחצ'ה
26.10.03

ט י נ ה

New member
../images/Emo102.gif אני הולכת אלי..... ( השיר )

הרבה מכם ביקשתם לא פעם לשמוע את השיר הזה . מראים אותו לפעמים לקראת חמש בבוקר בתוכניות הזויות בערוץ 33 מלפני 15 ו 20 שנה...... ובכן ביום א ' 26.10.03 אבצע אותו בפעם הראשונה מהרבה מאוד שנים בהו]עה חיה בהיכל התרבות פתח תקווה ( מצורף קומוניקט כקובץ ) המופע יוקלט לגלי צהל וצולם לערוץ 2 אבל כידוע לכם " אין כמו הדבר האמיתי " כרטיסים בהנחה ב 6052226 -03 לבקש את גלי שמש מחכה לכם סי

דניעל

New member
ההודעה שלי כבר לא מקפיצה את השרשרת

הי סי, הגבתי למטה להודעה לגבי יום ראשון הקרוב בהיכל התרבות בפ"ת. כתבתי שהתקשרתי שלשום למספר שנתת וגלי שמש לא ידעה מה לענות לי לגבי כרטיסים. לקנות בקופה? לחכות לתשובה?

skito

New member
ביום הבר מצווה של בני הצעיר../images/Emo102.gif

זה אמור להיות מאוד מיוחד אבא בן 70 אז עד מאה ועשרים והמון הצלחה בערב זה אני בכל אופן אפרסם את דבר האירוע בקרב חברים מפורום מקלעת שירה בהצלחה

ט י נ ה

New member
../images/Emo102.gifנחשוב עליו ונברך אותו

אז ....... 26.10 בר מצווה איזה יופי שיהיה במזל טוב נחשוב עליכם כשנשיר סי

actress

New member
ומצ"ב קומניקט הממחיש את האירוע ו...

כפי שסי כתבה כאן ניתן להשיג כרטיסים בהנחה גם דרך המשרד וגם דרך האולם עצמו אז צלצלו והשפיעו ובאמת אם תהיה הענות אולי ניפגש אני אמשיך לרשום עד שזה יתממש ... some day

דניעל

New member
הי סי

ימות המשיח הגיעו. בעלי יבוא איתי לערב הזה! (בלי נדר, אם ירצה ה' ואם הבורסה לא תיפול פתאום, או תהיה מתקפה גרעינית על וול-סטריט...) התקשרתי שלשום למספר שנתת וגלי שמש לא ידעה מה לענות לי לגבי כרטיסים. לקנות בקופה? לחכות לתשובה?

actress

New member
לבקשתך, התקשרתי לגלי במספר שצורף

בהודעה של סי ושוחחתי עימה, והיא אמרה לי שכרטיסים ניתן לקנות בקופות ההיכל וצירפתי את הטל' בקומוניקט אז הנה התשובה לכל מי שרוצה לדעת איך ניתן לרכוש כרטיסים.

ט י נ ה

New member
הי דניעל

אני שמחה שאת מגיעה אבל דעי לך שאין זה ערב הדומה כלל לערבים בהם אני מופעיה בדרך כלל זתדעו זהו ערב של כמעט 5 שעולת של שמר עברי ובו יש לי בקושי 6 שירים מפורסים לאורך הערב חלילה שלא תביני אותי לא נכון זהו ערב הוקרה מדהים וכו אבל אם אני קולטת אותך נכון כדאי שתגיעי ב 06.11 לקמלוט תל אביב ערב שלי לזכר רבין ערב של שירה ביחד עם הצוות שהופיע יחד איתי על הבמה בגבעת שמואל בהרכב מוגדל הודעה תגיע מיד להנחלטתך כך או כך נשמח לראותך ואכן ימות המשיח הגיעו

דניעל

New member
5 שעות???!!!!????

זו טעות דפוס? בעלי יהרוג אותי... את מכירה איזה מקלט טוב לנשים מוכות? למה לא אמרו לי קודם?
מאוחר מדי. כבר הזמנתי כרטיסים... נראה לי שאביא סקטים בתיק כדי שיהיה לי איך לחזור הביתה... אני משוגעת על השירים של אבא שלך, דרך אגב. אז מה, את ממש נבלעת שם? חשבתי שתתפסי נתח יותר גדול מהערב... טוב, גם ששה שירים זה משהו.

דניעל

New member
לא יפה ככה להבהיל... ../images/Emo3.gif

אמרו לי עכשיו בקופה שההופעה בערך שעתיים. הם טועים? בררר... לרגע התבהלתי לי עד העצם...

actress

New member
ערב מחווה לנחצ'ה ../images/Emo124.gif26.10.03

ההודעה הוקפצה וזאת בשל תגובות ולכן כל הרוצה להגיע לאירוע צרו קשר עם האולם בפ"ת ראו טל' מצורפים בקומוניקט

skito

New member
איך היה? והאם..

התוכנית צולמה מתי תשודר? תודה נ\ב בבר המצווה לא חדלתי לחשוב על הערב הזה

actress

New member
או קי אז ככה:

הנה הודעה 1 והנה הודעה 2 שתי ההודעות נכתבו מהאורחים שהיו שהם גולשים בפורום מוזיקה ישראלית בתפוז ומזל טוב לך

דניעל

New member
תודה לאל, עשו לי את העבודה...

לא ידעתי מאיפה להתחיל אפילו. אז אוסיף רק את ההערות שלי. "כמו ציפור מטורפת" בארבע ידיים היה מדהים! סי, שמתי לב שכשאת שומעת מוסיקה הברכיים שלך מתחילות לזוז... אצלי האצבעות מתחילות לזוז! פשוט לא יכולתי להחזיק אותן במנוחה בשיר הזה! על טעם ועל ריח אין להתווכח. מצחיק, אבל אני דוקא חשבתי שסי היתה מאופקת בתנועות שלה בשני השירים הראשונים. השיר השלישי התלבש עליה יופי, וכשהמפוחית נשלפת - היפ היפ! הוריי! יזהר כהן היה... חבל"ז! אם ככה הוא עם 40 מעלות, מעניין איך זה כשהוא בריא?! אני מטורפת על השיר "כמו ציפור מטורפת", והוא מבצע אותו מושלם (המציא מילים? טוב שאני לא יודעת את המילים...) חני לבנה עם הקול המדהים, ונחל התנינים גם מופיע ברשימת האהבות שלי - היא, יזהר והבחור עם הדרבוקה עשו לבעלי את הערב (והצילו אותי מגורל מר...
) הבלתי יאמן קרה. חשבתי שאם ההופעה תהיה כל כך ארוכה נפרוש באמצע, אבל היה כל כך יפה, והבטיחו עוד קצת סי בסוף, ומכיוון שעוד לא היה "צמח בר" ידעתי שזה יגיע, אז ישבנו. נקרענו בין הרצון להשאר לבין מילותיה של הביביסיטר בפלאפון "שתים-עשרה - בסדר, שתים-עשרה פלוס - לא. אני לומדת מחר!" סימנו דד-ליין - רבע לשתים-עשרה. אבל...! ברבע לשתים-עשרה עלתה סי לבמה! החזקתי את בעלי עוד רבע שעה עד סוף הדואט עם נחצ'ה. היה שווה! (סי, אנחנו הזוג שישב בקצה השמאלי של שורה תשע וקפץ מהכסאות מיד אחרי "וגם בחוץ וגם בפ-נים"... מה, לא ראית?
) עכשיו אני קוראת שבסוף עלה גם דואט של סי וחני לבנה. אני מאוד אוהבת את "שירים עד כאן" (אחד השירים הראשונים שלמדתי לנגן בפסנתר, יחד עם חופים, וכמו צמח בר... ואפילו לא ידעתי אז שכל השירים המקסימים האלה הם של נחום היימן!) גם אניטה וחואן היה הפסד שלי. אני מחכה לשידור ברדיו, אבל מהנסיון, זה ישודר באיזה חג או שבת וכרגיל אני במפסידים... סי, כתבת שצריך לצאת דיסק בו את שרה שירים של אביך? אני מחכה בקוצר רוח...

actress

New member
כתבתי על טעם ועל ריח אין מה להתווכח

כי בפורום שכתבו את כל הערות וגם כמה חוויות אמרו כמה דברים על סי, ומכיון שלא רציתי להפתח לדיון מה רע ומה טוב פשוט כתבתי את המשפט הזה, כי למדתי שכל אחד והדעות שלו ובפורום ההוא אני יודעת שיש כאלה שלא באו כדי לראות ערב רוק אלא ערב של שירי א"י וקצת היה להם קשה לראות את סי בפאן הזה אבל מה לעשות לפי דעתי לראות את סי גם בצד הזה זה דווקא הוסיף והראה שהיא מעולה בכל כיוון שהיא עושה ותעשה. אומנם כמו שכתבתי היא לא דיקלמה את השירים ושרה אותם וטוב שככה ולה יש את הייחוד שבה שאין לאף אחד שהיא פרפומרית נהדרת ואישיות גדולה. וזאת סי שלנו ולמי שיש בעיה עם זה שימשיך לחשוב מה שהוא רוצה.

ט י נ ה

New member
מברכת מכל הלב את הבן שלך סקיטו

איזה רגע גדול היהדות מספקת לנו במצוות הא ? ספר רשמים תעביר תמונות שנהנה כולנו גם אנחנו לא פסקנו מלחשוב עלייכם ובליבי שרתי לכם כל הזמן שלך סי

skito

New member
היי סי תודה רוצה תמונות?

בסה"כ מדובר במסיבה שהבן וחבריו ארגנו אז להלן תמונות לא ערוכות מספיק

למעלה