ערב מחווה לסינדרום י-ם_

• פותח הנושא dsol
  • פורסם בתאריך

dsol

New member
ערב מחווה לסינדרום י-ם_../images/Emo189.gif

אתמול בערב בעצם זה היה היום לפנות בוקר
התנהל לו אחד הערבים היפים שהייתי בהם בזמן האחרון והכל בזכות האמנים שנתנו את עצמם והקהל שבא ופירגן ושלא נשכח למארגנת של הערב לא אחרת מיפעת לדר (למי שלא יודע.. היחצנית של רם) הערב היה ממש מהנה קוטנר עלה להציג את רם (הוא הנחה את הערב) סיפר קצת סיפורים אמר שיצא דיסק חדש ושמקבלים "דיסק בונוס מתנה" ואז הבהרתי לו שזה דיסק כפול ואין שום מתנה ככה זה נמכר בלבד ורם אישר את הנאמר
טוב אז רם מתחיל ונתן "הופעה" ממש כיפית ומרעננת (ה"הופעה" ככה בגלל שהוא עשה רק 2 שירים) רם פתח עם "חיוך קטן" שפשוט הקפיץ את כולם וממש הופתעתי לראות שכל כך הרבה זרמו והכירו כל מילה ותו בשיר ככה שזה רק שימח אותי יותר אחר כך עברנו למשהו טיפה שונה... מתקופה שונה... וביצע את "חרוסלמה" עם הרכב מורחב של העוגיות על הבמה לצידו שהביא לביצוע יפייפיה
אחר כך רם בא וצפה קצת בהופעה (מסכן, לא יכל ללכת הביתה, הוא היה צריך לחכות להופעה של ערן צור) אחר כך הוא חזר ועלה לבמה ביחד עם ערן צור (נו אמרתי מקודם לא
) ופשוט ניגן במיטבו ולמי שרוצה... קישור לסיכום הערב באתר של וואלה (תודה ליפית הMהMמת !1!!1 שהביאה לי את הקישור) ויש שם לקראת הסוף שיחה קצרה עם רם על הסינדרום http://music.walla.co.il/?w=/202/1094082

mulon1984

New member
אח, הסינדרום הסינדרום...

פעם ראשונה שראיתי את רם. גם "במציאות" וגם בהופעה. זה פשוט מקום מושלם בשביל פעם ראשונה. הייתי בשוק כשראיתי כמה קרוב אני יושב אליו. הייתי באקסטזה מטורפת. וגם יש גינס מהחבית במחיר מעולה! זה בכלל מקום סופר אינטימי להופעות. לפני ההופעה האמנים יושבים על הבר, מכינים פלייליסט. הבמה עצמה היא במתית באופן סמלי בלבד (אולי 10 ס"מ גובה) ונושקת לקהל. אחרי ההופעה אין לאן לברוח: האמן יורד מהבמה ישר לקהל, תופס שולחן ושותה בירה. אני זוכר שאחרי ההופעה הראשונה שלי ראיתי את רם והלהקה חומקים החוצה (איפה שהשירותים). הייתי בטוח שיש שם חדר אמנים או משהו כזה. הייתי בשוק כשהלכתי לשירותים וראיתי אותם עומדים ב"סמטא" הזאת ומעשנים סיגריה של אחרי הופעה. אין לאן לברוח בסינדרום הזה. לגבי הוידאו בוואלה: ראיתם את החולצה של דן תורן? "אם נגן זה טעה, אנא התקשר - 036129708" מישהו בדק את המספר?

dsol

New member
אהה ואי החולצה ../images/Emo6.gif_../images/Emo189.gif

דיברנו על זה אתמול בהופעה... וגם שאלנו את דן על המספר הוא אמר "תתקשרו ותראו" אז צריך באמת לנסות

שלמונזה

New member
שאלנו? ../images/Emo168.gif

אני שאלתי!!!! וניסיתי עכשיו הייתי בטוחה שיגיע לאיזה תא קולי או משהו, אבל פשוט לא היתה תשובה... מה שמסקרן עוד יותר חח

שלמונזה

New member
חיפוש קטן בגוגל פתר את התעלומה ../images/Emo168.gif

חחח טוב אז ככה זה המספר של לור הפקות מי אלו לור הפקות אתם שואלים? המשרד הפקות של דן
בן אדם חכם הדן הזה

שלמונזה

New member
הנה תמונה אחת מאתמול ../images/Emo168.gif

[יש עוד אין לי כח עכשיו לזה] ואם מישהו מעיז להתלונן על המצלמה

dsol

New member
גם כן כמה תמונות_../images/Emo189.gif

צולם בפלא' שלי ככה שהאיכות לא במשיים אבל סבירה

dsol

New member
אפשר עוד עוגיות בבקשה?_../images/Emo189.gif

עוד 2 עוגיות הצטרפו לביצוע המיוחד של השיר

dsol

New member
תמונה אחרונה_../images/Emo189.gif

רם
מנגנן בהופעה של ערן...

גוטשה

New member
תודה רבה :)

איזה יופי שנהנתם! בארבי בארבי, התאורה שם ת-מ-י-ד אותו הדבר.

למעלה