ערב מחווה לסינדרום

gal1983

New member
ערב מחווה לסינדרום

(יפית , אני חושב שתסכימי איתי שמגיע לו פוסט משל עצמו ) ) הסינדרום: הבר הירושלמי החביב שמקדם אומנים צעירים ונותן להם במה ביחד עם אומנים ותיקים שדואג שלכל אחד מעל גיל 18 (זה עדין פאב ) יהיה מקום לראות הופעות טובות ובמחיר סביר ודואג שכל ההכנסות מלבד השתיה ילכו לאומן עצמו ומעל לכל -הוא פאב הבית שלי
נמצא בבעיות כלכליות עקב עקרונותיו האידאליים (וחוסר הקהל ) ולכן שאול והבארבי הרימו לכבודו ערב הוקרה מיוחד שבו יופיעו מייטב האומנים החביבים עלינו ( פלייר מצורף ) המחיר הוא סמלי יחסית לכמות ורמת האומנים שמופיעים אז בואו בהמוניכם ותשתו קצת ( שגם לשאול ייצא משהו מכל הסיפור הזה ) מי מגיע
/
ברור שאני

זה עולה 70 שקל ../images/Emo42.gif

פרסמו את זה אתמול באתר של הבארבי. אני מעט מאוכזבת (מה קרה למחיר הסימלי? ;[) וכבר לא בטוחה שאגיע כי זה מעט יקר מידי
(החודש האחרון היה מלא בהוצאות, ובעיקר הוצאות על הופעות)

Margarita chum

New member
תכלס.... למי נשאר כסף?:)

לא נשאר לי:( וה-10 לחודש היה רק לפני 6 ימים תמימים:)

ברור שאני../images/Emo45.gif

אגב, זה עולה בין 60 ל-70, אני חושב. אבל זה שווה. על בית לא מוותרים... אם לא יהיה את הסינדרום בירושלים, מה יישאר לעזאזל?! בצוללת ובמעבדה ביחד בחודש יש כמות הופעות שיש בסינדרום בשבוע. שלא לדבר, כמובן, על האווירה.. וחוצמיזה אין ממש משהו אחר.

mishmishonet

New member
כל עוד יש שביתה למחרת, אני שם.../images/Emo45.gif

[היי, אני אילאיל. נעים מאד.:) ]

Margarita chum

New member
איליאיל! צודק בקשר לשביתה!:)

וגם אם אין.. את זה אני ל-א מ-פ-ס-י-ד-ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111111

שלמונזה

New member
ההפתעות של הערב ../images/Emo168.gif

הדג נחש יופיעו גם, ויש שמועות גם על עמיר לב אם כי עליו לא קיבלתי מידע מבוסס

למעלה