ערב : מישהו ניסה את הקולה הזה?

dudi4321

Active member
לי יש קולה זול שעובד על אויר חם.

גוף חימום ומאורר שמזרים את האויר החם כלפי מעלה דרך "כוס" זכוכית עם תחתית מחוררת.
אבל אצלי יש מכסה ענק עם רשת שקולט את המוץ, הקליפות הדקיקות של הקפה הירוק. אם אין קולט מוץ תיתכן דלקה בפנים.
 

YARONZAK

New member
קולה קפה - טורבו גריל הלוגן פישר

אני משתמש בתנור קבוע הזה, לקליית קפה, והתוצאה 10 !!!!
משך הקלייה כ 30 עד 40 דקות, לפי הטעם.
הטורבו של המכשיר מפזר את החום מכל הכיוונים, ומעיף את הקליפה,
כך שאין בכלל צורך להתערב בפעולת המכשיר, ממש קל ונוח.
המכשיר שלי נמצא במרפסת כך שהריח ברובו נשאר בחוץ.
 

YARONZAK

New member
לאן הקליפה עפה - טורבו גריל

הקוטר של הסיר גדול מצלחת הקליה, כך שיש מרווח מסביב לצלחת,
הקליפה עפה מסביב ונוחתת בתחתית הסיר.
 

gady19

New member
זה לא קולה קפה

זה תנור הלוגן
שנמכר בין 150 ל 700 תלוי בתנור
טכנית מה שעושים בונים סיר עם מערבב ושמים על זה את הראש של התנור .
יש סרטים ביוטיוב
http://www.youtube.com/watch?v=J0aJFXjK6-c
הבעיה בתנור הלוגן זה חימום לא אחיד ולכן חייבים לשים את האוכל על רשת
אחרת זה נשרף למעלה וגם אז זה לא מספיק אז כמו בתנור חייבים לערבב
כל הזמן. יתכן שבתנור שמוצע יש פתרון לבעיה
 

YARONZAK

New member
התנור הלוגן קולה קפה מצויין

התנור הלוגן הוא קולה קפה מצויין,ואין צורך להוסיף חלקים כלשהם,
החימום לגמרי אחיד ע"י מאוורר טורבו חזק, הקליפה מועפת לצדדים ונוחתת בחתית הסיר
האוכל וגם הקפה מקבלים את החום מכל הכיוונים ויוצאים מצויין
בשום אופן אין צורך לערבב

אני משתמש יום יומי קבוע בתנור ההלוגן.
 

gady19

New member
לא יודע אני עושה ציפס

הוא נשרף יותר בפינות
טכנית בתנור הלוגן החום בא מלמעלה ויש סיבוב של אויר חם אם שמים על רשת אם שמים בקערה
אז הקפה יקבל חימום רק מלמעלה ואז זה יהיה מוזר אם הוא יקבל חום אחיד
אלא אם כן האוויר החם מערבב את הקפה וזה לא נראה כל כך הגיוני אולי אפשר לתכנן
קערה מיוחדת.
 

eldza

New member
די כבר להגיד את המילה מצוין אתה מזלזל

באינטיליגנציה של אנשי הפורוום.
נראה כאילו אתה מפרסם כפייתי של המוצר.
כבר הסבירו לך באחד הפורומים, שקפה לא קולים ב- 40 דקות, זה יותר קרוב לאפיית הפולים.
קשה להאמין שמישהו קולה קפה ואומר שבשום אופן לא צריך לערבב אותו,.
 
למעלה