ערב מעולה ד"ר אלקיים היקרה..כזכור

mevav1

New member
ערב מעולה ד"ר אלקיים היקרה..כזכור

לך,אני בהריון שבוע 25+4.. כבר כמה ימים שאני תפוסה ללא יכולת לזוז. קיבלתי פעמיים בכארבעה ימים זריקת וולטרן-אביטרן,אולם ללא הועיל,לקחתי נגד כאבים אקמול שרק דיגדג לי..ולפני שעה נטלתי קלונקס ועדיין אינני חשה בהטבה. שאלתי היא,מה אפשר לעשות עם הכאבים?אולי מגנזיום יעזור לי? כלומר אילו עוד דברים אוכל לעשות ע"מ שיקלו לי את הכאבים? אגב,מילאתי אמבט עם מים חמים וגם לא עזר לי. אשמח אם תאמרי לי מה לעשות מכיוון שחוץ מלילל על הכאבים,לא נותר לי כלום לעשות.. אגב,הכאבים עוברים לי לרגליים ויש לי גם התכווצויות. אודה לך מאוד על תשובה מהירה מכיוון שאני כבר לא יכולה להמשיך כך. תודה רבה רבה לך וערב טוב, מירב.

mevav1

New member
שכחתי,להזכירך שיש לי פיברומיאלגיה

ועוד דבר שקשה לי זה העייפות הנוראית שאינה עוברת וקשה לי לעשות הכל...

מירב היקרה, את כבר חצי רופאה

ואכן נטלת את רוב הכדורים המותרים - אולי תנסי לקחת כדורי NAXYN 500 מג פעמיים ביום ( אחרי האוכל ובתנאי שאין לך שום בעיות עם הקיבה ) ואולי גם ACAMOL באופן קבוע ( 3 פעמים ביום) בלי לחכות לכאב ואכן - להרבות באמבטיות חמות וחימום של האזורים הכואבים תרגישי טוב ( אני בטוחה שתעברי את זה )

mevav1

New member
תודה ד"ר אלקיים הנפלאה-אכן לקחתי את

כל הכדורים אולם ללא הועיל וממש התאכזבתי שאינם עוזרים לי ובנוסף עשיתי אמבט חם וגם לא עזר לי,אבל מה שנראה לי ד"ר זה שאולי בגלל שיש לי דלקת חריפה באף+גרון וכנראה סינוזיטיס(שוב פעם)אז אולי לכן זה החמיר לי עם הכאבים? כי נראה לי שאולי האנטיביוטיקה שאני נוטלת תקל על כל הכאבים? בינתיים שום דבר לא זז אצלי,אבל אני אחכה עוד יום בתקווה שתהא לי הקלה. אגב ד"ר אלקיים,במידה והכאבים לא ייפסקו,אני אוכל שוב לקבל זריקת אביטרן? ועוד שאלה,האם מותר לקחת במקרה הצורך שני כדורי קלונקס ביום? ויש לי בעיות עיכול רציניות כך שהמקסין נראה לי אסור,מה דעתך.? והאם זה לא ממכר את העוברית שלי חלילה? תודה רבה לך על התשובות וחג שמח וצום קל למי שצם. אגב,נראה לך שאני אעבור את זה?כי נראה לי שזה לנצח נצחים

המשך

כל ההצעות שלך מותרות אך תנסי להמנע עד כמה שאפשר - והעיקר לא להתיאש ! התוצאה תהיה שווה - אני בטוחה !

mevav1

New member
ד"ר אלקיים היקרה-תודה רבה לך,אכן אנ

אני מנסה לא להתייאש אבל כשהכאבים נמשכים כבר יותר משבוע וחצי אז המחשבות הן של ייאוש מתוך הכאב כמובן. אז תודה רבה לך והאמת שהרגעת אותי מעט מכיוון שאכן חשבתי על מה שאמרת והחלטתי להתמודד עם הכאב וההתכוצויות ללא כדורים או זריקות. נכון לעכשיו,עדיין מאוד כואב לי,אם כי מעט פחות
אז שוב פעם,אלפי תודות לך,על הכל והאמת,אין כמוך
מאוד עזרת לי עם הכאבים מבחינה מוראלית.. ובכל השאר אז כן יירבו עוד הרבה רופאים כמוך וחג שמח, מירב.

למעלה