ערב מעולה

3yuval3

New member
ערב מעולה../images/Emo13.gif

לא יודע אם אתם זוכרים אותי, יובל, יצאתי למסע ב28.7, עד ה4.8.. בקרוב יערך אצלנו ערב סיום משלחת, וראש המשלחת ביקשה מאיתנו להכין שיר לאותו ערב. רצינו לבחור שיר שלא שרנו בפולין, מכיוון והם יופיעו בסרט מסע, ככה שהם יורדים מהפרק. בנוסף, רצינו גם שיר שידבר על אחרי המסע, על הזיכרון וההמשכה הלאה, משהו שירגש ויתן תקווה
הצעות יתקבלו בברכה
תודה מראש

שירנות

New member
היי:)

מוכר משו
אזה כיף זה ערב סיכום:) אממממ....אתה זוכר איזה שירים כבר היו במסע? ככה שאדע מה לא לכתוב
יש לי מלא הצעות, אבל אם תוכל לכתוב מה שרתם כבר אני אשמח כדי שלא אחזור על עצמי... בכל מקרה,שיהיה בהצלחה בערב סיכום:) זה אחד הדברים המרגשים

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gifיובל

מה עם השיר של אביב גפן? (עד שיהיה טוב) אנחנו התחברנו אליו במסע אם לא, יש בטאגליינס כל מני שירים שקשורים למסע

3yuval3

New member
תודה רבה../images/Emo13.gif

היו כמה וכמה שירים במסע, ואני לא רוצה לפספס אחד מכיוון והיינו שתי קבוצות שמכינות טקסים. את "פרח" אומנם לא עשינו בטקסים, והשיר של אביב גפן יפה, חשבנו גם על "יומן מסע" שנשמע נורא מתאים. ידידה באה עם רעיון לשיר את "אני גרה מול המים" של ריטה, והסכמנו עליו. מי שלא מכיר כדאי שיקרא את המילים
מחר אנחנו יוצאים לסיור נוסף בלוחמי הגטאות.. יום נעים
ותודה:)

שירנות

New member
ואוו זה שיר מדהיםםם../images/Emo70.gif

כששמעתי אותו פעם ראשונה ישק אמרתי שהוא ממש מתאים לימי זיכרון למיניהם:) אחלה בחירה:)! שיהיה בהצלחה אגב,לא ממש הבנתי מההודעה אם אתה עוד צריך הצעות אבל בכל מקרה, יש את- שיר תקווה-מירי מסיקה(שרנו אותו בטקס יום השואה ואנשים ממש התלהבו) גשם כבד עומד ליפול-אביב גפן אני חושבת ואם אני טועה אז מאיה רוטמה עשתה לזה קאבר בכוכב נולד(גם אותו עשינו בטקס ואנשים מאוד התלהבו) הכעס-רוקפור.

למעלה