ערב מצויין לצליל ,בת גלים וכולם.

chany

New member
ערב מצויין לצליל ,בת גלים וכולם.

אני שואלת את השאלה בשם בת דודתי, שאין לה אפשרות להיכנס לפורום או למחשב. השאלה שהיא שואלת כזאת: בת דודתי ובעלה, אימצו שני ילדים, לאחר שהיה להם קשה להיכנס להריון, בעלה של בת דודתי, מאוד מאוד מעוניין לאמץ עוד ילד, או שאולי בכל זאת בת דודתי תלד בעצמה את התינוק שהוא כה רוצה. כאן אני זקוקה לעזרה. איזה שאלה אני אמורה לשאול את הקלפים, וכמה קלפים אמורים להיפרס? אני מקוה מאוד מאוד בנות יקרות, לקבל תשובה, עיזרו לי בבקשה. בתודה למפרע חני

batgalim

New member
ערב טוב חני

אם את רוצה לשאול אם טוב לזוג הזה לאמץ עוד ילד תעשי פריסת שאלה: 1 - האם 2 - נכון 3 - ומתאים 4 - ל -x 5 - ול - y 6 - לאמץ ילד נוסף 7 - בחצי שנה הקרובה? ...אם היא תכנס להריון או לא - זו כבר שאלה שמתאים לשאול את הרופא....

chany

New member
בת גלים את גדולה.

אגב שירתתי בחיל חימוש בבת גלים בחיפה. כן אני חייפאית לשעבר. פרסתי לפי מה שהכתבת לי בת גלים, אבל בת דודתי שאלה אם אפשר במקום חצי שנה קרובה. בשלוש השנים הקרובות או בשנה הקרובה. אז זה מה שיצא: האם -הקיסר נכון - 3 מטבעות ומתאים - הכוהנת הגדולה ל:בת דודתי = 4 גביעים ולבעלה -- האוהבים לאמץ ילד נוסף - מלך המטבעות ב......שלוש השנים הבאות... או בשנה הקרובה מלכת המטות סיכום......... מלך המטות. נ.ב. בת דודתי אמרה לי שהיא לא חושבת בחצי השנה הקרובה לאמץ ילד נוסף. אולי בשלוש השנים הבאות. לכן כתבתי בשלוש השנים הבאות. אבל אם זה לא אפשרי אז בשנה הקרובה במקום בחצי השנה הקרובה תודה רבה רבה חנ.

batgalim

New member
חני בוקר טוב../images/Emo42.gif

טוב, אתמול כתבתי את הפירוש שלי ומשום מה היתה תקלה בפורום או אצלי במחשב והכל נמחק... אבל בגדול - נראה לי שכל ענין האימוץ הנוסף נמצא עדיין בהתלבטות ובחשיבה ראשונית, הזוג עדיין לא החליט באם לעשות כך או אחרת. מבחינת מסגרת משפחתית, מעמד ובית חם - כן, הם יוכלו להוסיף עוד ילד למשפחה, אך הכהנת הגדולה רומזת כי יש משהו נסתר שאתם עדיין לא מודעים אליו, ולכן כדאי להמתין עם עניין האימוץ מעט.
לגבי זמנים - הזמן בפריסה מתייחס לזמן אותו ציינת בשאלה. ולגבי חיפה - אני לא חיפאית וחוץ אולי מגן הבאהים אני לא מכירה את העיר שהנוף המשקיף ממנה לים - מדהים...

chany

New member
תודה רבה רבה בת גלים../images/Emo24.gif

בקשר לשם בת גלים, כל פעם שאני רואה את שמך בפורום, אני נזכרת בשרות הצבאי שלי בבת גלים, מאוד נהנתי לשרת שם, ושמך עוזר לי לחזור לנוסטלגיה. שיהיה לך אחלה יום חני

למעלה