ערב מצוין לכולנו. חצי קשור----

קונרד

New member
ערב מצוין לכולנו. חצי קשור----

אני נוסעת ארה"ב ומבקשת המלצות מיוחדות ל: * מסעדה אחת "שווה" במיוחד ב___ סאן פרנסיסקו (כולל ברקלי ואזור המפרץ), בוסטון, וושינגטון די.סי. * חנויות ספרי בישול, כלים מקצועיים ושאר אתרי חובה קולינריים בכ"א מהערים הנ"ל או בסביבתם. בניו-יורק לצערי נהיה רק יום אחד, והצד המשלם מתעקש על פיטר לוגר אבל פתוח להצעות אחרות (סינית, יפנית, בשר, לא פיוז'ן מדי, לא יקר בטירוף ובבקשה, בבקשה לא מקדונלד'ס
). * פריט אחד מיובא שהייתם מביאים אתכם מארה"ב.

א אוהל

New member
המלצות לברקלי וסן פרנסיסקו

סן פרנסיסקו - מסעדות: Stinking Rose – מסעדת שום. מסעדה איטלקית שבכל מנה בה (אפילו בגלידה) יש שום. מעולה אבל לא זול. צריך להזמין מקום ואין בעיה לבוא עם ילדים. כתובת וטלפון: 325 Columbus Ave. (North Beach), (415) 781-7673 Izzi`s – סטייקים נהדרים. כל מנה נדיבה של סטיק משובח כ-$22 . לא זול אבל שווה. הם פתוחים רק בערב (מ-18:00 נדמה לי) וצריך להזמין מקום. כתובת וטלפון: 3345 Steiner st., (415) 563-0487 המאפיה הסינית בצ'יינה טאון – מאפיה סינית אותנטית. פתוחה בשעות היום. נמצאת על הרחוב הראשי של צ'יינה טאון (Grant St, בצד ימין אם באים מ-downtown). נראית ישנה ומרוטה אבל יש להם מבחר נפלא של מאפים סיניים. חלקם מוזרים עם ממרח לוטוס או שעועית מתוקה וחלקם יותר מוכרים לחיך המערבי. יש גם דים-סאם טובים אבל מהאוכל המבושל שלהם לא התלהבתי. מסעדה ויטנאמית ברחוב -Irwing קצת מערבית לפינה עם שדרה 19 (בגדה הצפונית של הרחוב) - זול ופשוט ומצויין. Chevy's - רשת מסעדות מקסיקניות לחיך האמריקאי. לא גורמה אבל ש-מ-ח וטעים טעים!. אחלה מרגריטות קפואות. יש 2 סניפים בסן פרנסיסקו ועוד אחד ב-Emeryville שהוא השווה מביניהם. חנויות - ב-downtown יש את Crate & Barrel ו- Williams Sonoma וגם ב-Macy's אפשר למצוא יופי של דברים. ברקלי - מסעדות: Vik - ויק הוא יבואן של מזון מהודו. במחסן שלו, יש מטבחון בו מבשלות סבתות הודיות את האוכל ההודי הכי טעים שיי, לדעת רבים. המקום פתוח מ-12 בצהרים (או 11, לא זוכרת) עד 6 בערב. מנות קטנות, זולות ומדהימות. כתובת: Allston פינת 4th St. Chez Panisse - ה-מסעדה המפורסמת של ברקלי. יש שתי אופציות: ה-"קפה", מסעדה שפתוחה גם לצהריים במחיר סביר (35$ לאדם?) והמסעדה למטה שפתוחה רק לארוחות ערב Fixed menu במחירים בסביבות 75$ לאדם. צריך להזמין מקום. כתובת: Shattuck, ב"גורמה גטו" (כך נקרא האזור בגלל ריכוז של מסעדות וחנויות מזון). חנויות: Sur La Table - חלומו הרטוב של כל בשלן ואופה. יש להם דברים למטבח שבכלל לא ידעת שאת צריכה. מבחר נהדר ומחירים יקרים אבל לא להחמיץ. כתובת: 4th St. ברחוב 4 יש גם חנות outlet של Crate & Barrel, חנות ספרים של Cody's (אבל החנות שלהם ב-Telegraph יותר חביבה עלי) ו-Peet's Coffee שה-Scones שלהם פשוט מצויינים. תהנו בטיול!

הכתובת והאתר. מומלץ להזמין מקומות

מראש. 345 Spear Street San Francisco, CA 94105 Phone:(415) 512-7400 http://www.r-u-i.com/plo/index.php

House of Nanking (סאן פרנסיסקו)

House of Nanking נראית כמו בית תמחוי אבל למרות זאת זכתה במספר פרסים יוקרתיים. מחיר המנות בין 5 ל- 8 דולר השירות לא משהו שווה ביותר. לא להתבלבל. יש שם מספר לא קטן של מסעדות סיניות דומות אחת לשניה. 919Kearny Street at Columbus (M-Sa, 11am-10pm; Su, 4pm-10pm); 415/421-1429.

asafyigal

New member
בוסטון

הי, אנחנו אוהבים את אקיטן ואמברוסיה הן בסגנון צרפתי ומאד מומלצות חוץ מזה יש את פינאלה במיוחד בשבילך - מסעדה שמתמחה רק בקינוחים ושוקולד לגבי חנויות אנחנו אוהבים את http://nycake.com/index.asp שבניו יורק. הבחירה של פיטר לוגר היא בחירה טובה למרות שיש שם רק סטייקים הם עשויים בצורה טובה. אם את צריכה עוד המלצות אני אשמח לעזור. אסף.

קונרד

New member
או, (גם) לך חיכיתי ../images/Emo28.gif .

מכיוון שנטו נהיה באזור בוסטון 8 ימים, ומכל מיני סיבות וצירופי נסיבות אהיה ממונעת, משועממת ומחזיקה בכרטיס אשראי לא-לי, אשמח להמלצות גם על חנויות מתמחות בבוסטון ובנותיה.

אחרי פעמיים,ממליצה גם על פיטר לוגר

אני לא קרניבורית מובהקת ובכל זאת הייתי חוצה שוב את ברוקלין ברידג' היישר למסעדה!
ונוגסת שוב בבשר העסיסי עם מנת התרד הנפלאה ליד.

למעלה