ערב מצוין לכם פורום דנה אינטרנשיונל,קוראים לי

ערב מצוין לכם פורום דנה אינטרנשיונל,קוראים לי

זיו,אני מאד אוהב את דנה ומצפה בדיוק כמו כולם לאלבום הקאמבק של השנה "הכל זה לטובה",שיבוא עלינו לטובה ביום ה' הקרוב! אני מנהל בחנות טאוואר רקורדס בקניון m הדרך ואני מזמין אותכם לבוא לרכוש את האלבום המיוחל באותו יום, ללא ספק זה יהיה השבוע והיום של דנה,שברקע נשמע-רק דנה!!! מהאלבום הבכורה שלה ,דרך השיר שהביא הרבה כבוד ב 9 למאי 98,דרך "החלום האפשרי",ועד ליציאה המדהימה של האלבום החדש!!! בלי שום קשר נאחל לדנה המון הצלחה,מי יתן ותגיעי במהרה לזהב ולפליטנה!!!!!! בלי שום קשר,יש לי סקר קטן עבורכם: בשנה הקובה ימלא עשור,כן כן,עשור לזכית ישראל באירויזיון,בזכות יואב,צביקה וכמובן=דנה,השאלה שלי: האם אתם בעד קאמבק נוסף של דנה??? אתם רואים אותה מעפילה לגמר,ואולי מתברגת כאיום לזכיה?!?! או שאתם חושבים שדנה עשתה את שלה באירויזיון!!! אשמח לתגובות, שיהיה לכם אחלה שבוע והמון הצלחה לדיוה של ישראל!!

dandan 23

New member
תודה

אהלן זיו, קודם כל תודה רבה על ההפתעה היפה שאתה מתכנן בחנות "טאוור רקורדס" ביום הוצאת האלבום החדש "הכל זה לטובה". בקשר לשאלה ששאלת: לפי דעתי מיותר שדנה תחזור להתחרות שוב באירויזיון. היא הייתה שם כבר וזכתה במקום הראשון! אני מקווה שהאלבום החדש שיוצא בקרוב יסמן את ההמראה החדשה של דנה כמה שיותר גבוה, בדיוק כמו שקרה אחרי האירויזיון בו זכתה.

שלום וברכה זיו ../images/Emo24.gif ....

ברוכים הבאים לפורום של מלכת הפופ
קודם כל תודה רבה רבה על הברכות החמות לרגל יציאת האלבום החדש , זה בהחלט מחמם את הלב וכולנו מחזיקים אצבעות לאלבום זהב ....
בקשר לשאלתך, אני בכלל לא בעד שום קאמבק בכל הקשור למסגרת האירוויזיונית, אני חושב שדנה כבר מיצתה מעל ומעבר עת כל נושא האירוויזיון, היא תשכר כמנצחת , היא עשתה הסטוריה, ואת שלה בכל הקשור למסגרת הזאת היא עשתה על הצד הטוב ביותר . אני דווקא חושב שהאלבום החדש שם את דנה כזמרת כאחת הזמרות המובילות כיום בארץ , אלבום אישי שונה מיוחד ומגוון שמדגיש את האיכויות של דנה כזמרת וכיוצרת , השתתפות באירווזיון לדעתי תהווה בעבור דנה צעד אחד אחורה וחבל , היא כל כך הרבה מעל .... ערב נפלא

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifמושיקו יקירי, דנה ראתה את הציור שלי?

חח וסליחה על הבוטות... רק הייתי מת לדעת.

ברור שהיא צריכה אירוויזיון!

אפילו בחגיגות ה-50 היא אמרה שאולי היא תשתתף שוב באירוויזיון! אני חושב שאירו' עכשיו לדנה יהיה מעולה, גם פירסום לדיסק החדש שלה, גם עוד פירסום עצמי, כי דנה לא מופיעה הרבה בעולם כמו לפני 4-6 שנים. עכשיו היא מופיעה פחות, ולדעתי אירוויזיון יעשה לה באזזז תקשורתי ענק וכולם התעניינו בה. והסיפור הגדול יהיה: דנה חוזר אחרי 10 שנים בדיוק!! דנה לסרביה!

תגובה

קודם כל,כמו שכולם אמרו,תודה רבה על הברכות החמות.יהיה מאוד מעניין לבוא ולשמוע רק דנה.מה שבטוח-יהיה כיף!אגב איפה זה קניון m,והאם שאר החנויות של טאוור רקורדס מתכננות דבר דומה?

TheMashMash

New member
עשתה - למרות שתודו שהייתם רוצים שתביא איזה

FREE עצבני כמו פעם אחרונה ב 99 ... ההופעה של FREE ב 99 לא יוצאת לי מהראש פשוט... זה לא רואה את כל ההופעות שלה שראיתי... לא רואה את DIVA.. FREE בירושלים היה להיט

למעלה