ערב מצוין סינגלס

G I R L P

New member
ערב מצוין סינגלס ../images/Emo70.gif

פותחת דיון חדש, הפעם על מה המשמעות של חיי הזוגיות בשבילכם? האם הייתם משנים משהו בדרך ההתנהלות שלכם בקשרים קודמים/נוכחים? מה הייתם לוקחים איתכם, ומה הייתם מעדיפים להשאיר מאחור? שתפו מעברכם ומההווה שלכם. אשמח לשמוע את דעתכם! ושיר לסיום יום מושלם

בוקר טוב ../images/Emo182.gif

אני אומר - או כן, או לא. כמו כל דבר, אם עושים משהו צריך לעשות אותו נכון. אם אין, לא נכנסים לזה בכל מחיר. עדיף להיות 'סינגלס' מאשר נשואים/קשורים עם מישהו/י לא מתאים/ה, שאז זאת בעיה הרבה יותר גדולה. החוכמה היא להתחמק מצרות.

זה פשוט מאוד

אני לא עושה דברים רק כדי ליישר קו עם מוסכמות החברה או לחצי הסביבה. רוב האנשים יתחתנו בכל מחיר כי ככה מקובל. אני טוען שעדיף להיות רווק מאשר נשוי מתוסכל ובוגד, או גרוש
אוי ואבוי למי שמתגרש כיום, בעידן הפמיניסטי.

G I R L P

New member
כל אחד חי את חייו לפי אמונתו

אני משערת שיש הרבה שלא עושים זאת כך, אבל רוצה להאמין שכן. שלפחות רובנו חכמים מספיק להבין ולראות את ההבדל בין מה שמצפים מאיתנו לבין מה שאנחנו באמת רוצים לעשות בחיינו.

אכן, רק אבהיר

לא התכוונתי לכך שאני רוצה להיות סינגל כל החיים. להפך, אני מאחל לעצמי לא להיות כזה. מה שבטוח הוא שלא אקשר למישהי לא מתאימה, כי אין דבר גרוע מזה. לדעתי רוב האנשים שמגיעים לגיל מספיק מבוגר - כן מתחתנים עם אנשים שלא מתאימים להם וזה בגלל לחצי החברה והסביבה, וגם בגלל רצונותיהם (להביא ילדים זאת הסיבה העיקרית).

layla8

New member
להפך

לדעתי דווקא בגיל מבוגר (30+) אנשים רגילים לחיות לבד ולכן לא עושים פשרות גם על דברים שיכלו להתפשר עליהם. אנשים כבר מגובשים ויודעים מי הם ומה הם רוצים וכל אחד שלא מתאים לדפוס נשאר בחוץ כי האלטרנטיבה היא להיות לבד ולזה הם כבר רגילים.

ip22

New member
קשרים...

זה לא קשור רק להחלטות חברתיות, אלא לעצמנו. אין מה לעשות קשר עושה לנו טוב ואנחנו צומחים ייחד איתו. ובכדי ללמוד מה מתאים לנו לפעמים צריך לנסות דברים ומהם אנחנו למדים. בהצלחה לכולנו!!!

למעלה