זה פתח להמון דיונים
יש לי בעיה כללית עם סרטים. יש לי נטייה לקחת אותם באופן אישי ככה שאני מעדיפה להימנע מהם לרוב, כי כבר נשארתי עם "שריטות" אחרי סרטים מסוימים. אבל אני הכי אוהבת סרטים הסטוריים. כלומר, אני אוהבת דוקומנטריים, אבל אני ממש אוהבת סרטים בעלי עלילה היסטורית, כמו Enemy at the Gates, Elizabeth - שני סרטים שאני מקווה שיהיו לי בעותק משלי עוד מעט.. אני ממש אוהבת רפרנסים היסטוריים באופן כללי. בקשר למוזיקה.. אני כ"כ לא מבינה כשאנשים אומרים "הכל", כי זה לא הגיוני, אבל קשה לי מאוד להגיד משהו ספציפי על הטעם שלי במוזיקה. כמעט בכל ז'אנר אני מוצאת משהו שמוצא חן בעיניי. וזה מאוד תלוי-תקופה. בתקופות שאני מעדיפה מוזיקה שקטה, אז יש לי את ליאונרד כהן, ניק דרייק, טים קארי, סוזאן ווגה ואייר. בתקופות אחרות זה מאוד תלוי. ג'ניס ג'ופלין, אמיליאנה טוריני, לורין היל, טרייסי צ'פמן, בוב מארלי, דניס לירי, מאדנס, Tremeloes, בוב דילן, Cake, ומגוון של שירים שהיריעה קצרה מלהכיל - אלה דברים רק של השנה האחרונה, וזה עוד לא הכל, קניתי כל מיני דיסקים והקשבתי לכל מיני דברים בשנים האחרונות. אני פשוט לא מבינה איך אנשים יכולים להינעל רק על סגנון מוזיקה אחד. יש כ"כ הרבה מה לראות ומה לשמוע בעולם הזה.