ערב מתגייסים

• פותח הנושא oshy5
  • פורסם בתאריך

oshy5

New member
ערב מתגייסים../images/Emo5.gif../images/Emo171.gif../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif

אז ככה ב- 10/6 בשעה 8:30 בערב בקונגרסים ערב מתגייסים 2002 בהופעה - אדיר מילר הכניסה עם הזמנות בלבד לכל היבניקים בחיפה

oshy5

New member
יקירי

ואללה? מאיזה צד אני קרובת משפחה שלך? אמא או אבא? לא ידוע לי שיש לי כל כך הרבה קרובים בחיפה תספר לי אולי אתה איזה בן דוד אבוד...

זה יותר ווווווווווואאאאאאאאווווווו

לא רוצה לגעת בי בגלל שאני מכיר אותה? אולי חתימה?

oshy5

New member
ואו????

עם כל הכבוד והציניות לכל מי שמזלזל בי אני הגעתי לאן שהגעתי בכוחות עצמי עם הרבה השקעה ומי שלא יודע את זה חבל. בעירוני ג´ (הביה"ס) שאני היום מסיימת יודעים טוב מאוד מי אני ומה הכוח שלי אז למי שיש בעיה איתי.... חבל אושרת אוסטר

oshy5

New member
שכחתי להציג את עצמי

אז מצטערת ששכחתי להציג את עצמי נעים מאוד אושרת אוסטר תלמידת יב עירוני ג´

tygger

New member
סורי אבל אני לא מכיר.

באיזה הקשר את מפורסמת? ואני מניח שמגיע לך מזל טוב ובהצלחה. שום ציניות, פשוט לא מכיר.

oshy5

New member
לא ציפיתי שתכיר../images/Emo6.gif

ממש מפורסמת סתם עוד אחת כמו כולם לא יותר מאף אחד או אחת אחר/ת אבל יש כנראה כמה שמכירים אותי אני פשוט לא מכירה אותם

tygger

New member
../images/Emo4.gif אני הייתי מודאג מזה.

אבל אני מניח שאת מכירה אותם פחות או יותר. אנשים שמכירים אותי ואני לא מכיר אותם . . . לפי איך שתארו אותך זה היה פשוט נשמע כמו כוכבת של בית הספר או מינימום טלביזיה.

גרי רשף

New member
נעים מאוד..אנחנו מכירים?../images/Emo22.gif

שלחו אותי לברר מי אינו מתכונן לבגרויות.. בשם פורום ´מוזיקה עברית ישנה וחדשה´ (347)- ברוכה הבאה לעירנו חיפה..

oshy5

New member
גרי נפגעתי../images/Emo7.gif

אחרי ששיחקנו פריזבי ביחד בטיול? וצלצלת איתנו בחוף האלמוגים השנה??? ושאפילו הפגנת איתנו מול בניני העירייה? אתה לא זוכר את שכבת ל"ח??? נפגענו קשות

גרי רשף

New member
הכתובת על הקיר../images/Emo22.gif

האמת- בכל פעם שאני רואה את המדרגות והקירות המצוחצחים של בית הספר- אני נזכר בכם.. סתאאאאם.. העיקר- ביום שלישי הבא יש בגרות בכלכלה, מא לבוא ולעודד

למעלה