ערב נעים, המון געגועים ולבסוף שאלה

דניאL

New member
ערב נעים, המון געגועים ולבסוף שאלה

אז קודם כל המון מזל טוב על הפורום החדש. שמחה מאוד לקחת בו חלק. מצטערת שלא הייתי בסביבה לאחרונה, הייתי מאוד עסוקה עם שירה ובלחפש עבודה ועכשיו קצת נרגענו (למרות שעבודה טרם מצאנו) התגעגעתי המון לכולכם, מקווה שכולם בסדר ושהחג עבר בכייף ושאלה קטנה לסיום, מישהי אולי יודעת היכן יש חנות עם בגדים של KEDS לילדים? קיבלתי משם חליפה לשירה שאני רוצה להחליף. מלאאאא נשיקות לכולם כולם

דניאL

New member
אה רגע ואיך לא?../images/Emo13.gif עדכונים על שירה

היא עוד קצת כמעט בת.... ארבעה חודשים! לא להאמין!!! איך גדלה הקנטנונת הזאת! היא כבר מתהפכת מהבטן לגב, זוחלת בשכיבה, מחזיקה דברים בידיים ומנפנפת בהם ושמה בפה. ממלמלת בלי הפסקה, מחייכת המון וגם בפה פעור, מזהה את ההורים שלה ובכלל, לה מה זה חוש הומור היא חכמה ומתוקה ואני לגמריי לגמריי
בה. כל יום שאני מתעוררת בבוקר והיא מחייכת אליי, כשאני מרימה אותה בידיים וחשה את החום שלה עליי, כשהיא ערה ישנה בוכה צוחקת מחייכת משתעממת או סתם משחקת, כל רגע אני פשוט מודה בתודה ענקית על הפלא הזה, השירה המדהימה הזאת! לא מקבלת אותה לרגע כמובן מאליו, היא המתנה הכי יפה שקיבלתי בחיי. וחוצמזה, היא מתוקה אמיתית. וסליחה על ההשתפכות אבל זה באמת מה שאני מרגישה

דניאL

New member
תודה טאש, מצרפת תמונה של שירה

האחרונה מהמצלמה הדיגיטלית שחזרה כרגע לאבא שלי... נצטרך כנראה לקנות אחת משלנו, מה לעשות

רות1974

New member
יש בגן העיר וברעננה ברח' אחוזה

בפסאז' שבין אליעזר יפה לבורוכוב.

dafgol

New member
הי דניאלוש

התגעגענו כבר....התפלאתי שעוד לא נכנסת לבית החדש שלנו פה. ועכשיו לשאלה המתבקשת - ומה עם תמונה של שירה ????? איזה כיף לשמוע איך היא מתפתחת ולשמוע כמה את גאה ומאוהבת.... ולמה את מתנצלת ? זה המקום להשתפך יקירתי ....בגלל זה אנחנו פה לשתף ולהשתתף בהכל !!!!!! בר שולח נשיקה ענקית לשירה ניקו שולח האו האו קטלני לליבי ואני שולחת לך חיבוק ענקי .

דניאL

New member
היי דפנהלה מתוקה../images/Emo24.gif

תודה תודה על התוגבה המקסימה, מה שלומכם? איך בר המתוק? וניקו? וגולן? שולחת גם לכם המון המון
מליבי ושירה וליאור גם.

וואו, איזה יופי כתבת!../images/Emo24.gif

מזדהה עם כל מילה. שירה כבר ממש מתקדמת בצעדי ענק! כל הכבוד! שירה יפהפיה! גם לנו יש נדנדה כזו, אבל קשה לתפוס את לוטן ערה בה. היא מייד הולכת לישון.

shirka

New member
ברוכה המצטרפת ../images/Emo140.gif

חנות KEDS יש בגנדן ליד איקאה באיזור תעשיה הדרומי של נתניה (בקומה א').

ענתש

New member
הי דניאל איזה יופי לראות אותך פה !

לגבי KEDS - יש ב"קניון המותגים" החדש שפתחו בא.ת החדש בפולג (ממש לי איקאה). חגגתי שם עם התלושים של פסח...

שוגי13

New member
יש גם בבת-ים ובראשל"צ

בקניון בת-ים בחנות לירם בקומה התחתונה (ליד הניו-פארם) ובקניון רוטשילד בראשל"צ, גם כן בקומה התחתונה ליד המסעדות.

טוטי30

New member
ברוכה המצטרפת סופסוף... ../images/Emo24.gif

שירה מהממת
איך שהיא גדלה
תענוג אמיתי

למעלה