ערב נעים לכולם, |זהירות ארוךךךךך

ערב נעים לכולם, |זהירות ארוךךךךך

בגלל שאתם פה כמו משפחה, רציתי לשתף אתכם במועקה ענקית שאופפת אותי בערך משלשום. נכון, זה הולך להיות אוף-טופיק, אבל הייתי חייבת לשתף אתכם ולשמוע את דעתכם בעניין. רובכם כאן, הוותיקים, מכירים אותי, חלקכם מכירים אותי גם בחיים וגם בוירטואל. חלקכם יודעים שאני גם כותבת כבר שנתיים בפורום אחר, פורום שגרם לי להמון אושר בימיו הטובים והיו בו אנשים נפלאים ומופלאים שהחדירו בי תובנות גדולות לגבי עצמי ולגבי איכות חיי. בחצי שנה האחרונה, הפורום ההוא ידע סערות רבות, עליות וירידות והשתנה מאוד. אף על פי כן, כמו לאהוב ישן, נדבקתי ונדבקתי לשם ולא יכולתי לעזוב. סירבתי ללכת אפילו שידעתי שאני נפגעת שם על ימין ועל שמאל. נכנסו אנשים חדשים, חכמים פחות, בוגרים פחות וכאלה שהיה לי איתם הרבה פחות כימייה. אף על פי כן, ברוח חיובית, השתדלתי להמשיך לאחוז שם את המושכות ולקחת משם את הטוב עבורי. גם שם הייתה תקופה שרק קראתי והתנזרתי מכתיבה, אבל אחר כך חזרתי שוב ובכוחות מחודשים. שלשום התפתחה שם סערה גועשת ונוראה. זה עבר גבולות עד שמנהלת הפורום אמרה שהיא יוצאת לחופשת מחשבה אם להמשיך לנהל את הפורום או לא. אני עמדתי במרכז הסערה. אני ועוד כותבת. זו הייתה סערה בכוס מים. אנשים צרי עין ורעי לב ניצלו את המדיום הזה, האינטרנט, כדי לפגוע בי ולהשתלח בי. קשה לי לתאר לכם מה עבר עליי ביומיים האלה. אתמול חשבתי שאני מקבלת התקף לב, אשכרה. לחצים בחזה ולחץ דם גבוה. הודעתי על עזיבה, הורדתי את הפורום מרשימת המועדפים שלי, מקיצור הדרך שלו על המסך שלי וזהו. סגרתי את הפרק הזה. אני באבל. ממש. פגועה עד עמקי נשמתי מאנשים שהיו חברים פעם. שאירחתי אותם בביתי במפגשים. שהתמסרתי איתם באינספור מסרים, שפתחתי את ליבי והקשבתי לבעיותיהם והם זרקו בי רפש. האם אני מגזימה בתחושותיי? האם אני הולכת רחוק מדי עם מדיום וירטואלי? היכן בעצם הגבול בין הוירטואל למציאות, אם בעצם אנחנו גם נוטים למפגשים זה עם זה במסגרת הפורומים, מחליפים תמונות ומדברים במסרים שעות וימים, חברים בנפש של אנשים שהיו עבורינו זרים גמורים לפני זמן לא קצר. איך מוצאים את הגבול הזה? איך נרגעים? איך לא נפגעים? איך נמנעים מזה שזה יקרה לי גם פה או בכל פורום אחר. אמנם אלה היום שני הפורומים היחידים שאני כתבתי בהם, היום נשארתי רק כאן, איתכם, אבל בכל זאת, איך יוצאים מהפלונטר הרגשי הזה? האם פותחים דלת בפני אנשים מעטים בלבד? האם נמנעים מלהיכנס לדיונים מעמיקים רק כדי לא לפגוע ולפתח סערה? אז איפה חופש הביטוי של המדיום הזה, אם כך נעשה? איפה החופש של המאה ה- 21. ומדוע עדיין יש אנשים שמשתמשים בכוח הזה, קרדום לחפור בו ומטרות לפגיעה בחיצי רעל באנשים? סליחה שזהו שרשור אוף, אבל הוא קשור קצת באינטרנט ובתרומותיו/חסרונותיו. אני אשמח לשמוע את דעתכם ואם אקבל גם חיבוקון קטן, זה יעזור לי כי אני עדיין שטופת דמעות ובכי. תודה שהקשבתם, יעל

1נתי 1

New member
ראשית ../images/Emo24.gif גדול גדול

ודמעות
לא כדאי (תהיי עם עיניים אדומות ונפוחות
) מקווה שהעלתי חיוך קטן קטן על שפתייך ועכשיו ברצינות - בכל מקום, הן בוירטואל והן במציאות ישנם האנשים הרעים , הקנאים או שסתם אוהבים להציק צריך לקחת כל דבר בפרופורציות הנכונות מי שמצליח לפגוע בי הם דוקא אלו האנשים החשובים לי חשבי שנייה - האם אלו אנשים ששווה לך להיפגע מהם ? אחת הבעיות הקשות היא להעמיד את הגבול בין הוירטואל לבין המציאות החסרון - ברגע שהאנונימיות נעלמת הרי מצד אחד הינך חשופה לאותם "נשמות טובות" וגם כבר אינך יכולה לנצל את המדיה הוירטואלית להיחשפות מוחלטת כמקודם. היתרון - רכישת חברים חדשים שאולי לא היתה דרך אחרת להכירם אילולא הוירטואל. החשפות לדעות,בעיות ופתרונות, זוויות ראיה ועמדות של אנשים השונים ממך והחוג החברתי בו הנך נמצאת. אז פשוט, נגבי את הדמעות, והמשיכי בדרכך עם האנשים שאת אוהבת והם אותך שם שיר: מנגב לך את הדמעות להקה/אומן: שלמה ארצי .............. תבכי לי עכשיו, תבכי אני אומר, זה כואב, זה יכאב, אבל בסוף זה ישתחרר, תבכי במקומי, אני כבר לא יכול לבכות, אני, תפקידי - לנגב לך את הדמעות.

פרח 11

New member
קבלי ממני לא חיבוק אחד

קבלי 50
ים אני יכולה לומר לך, שלקחת ללב, (מכל דבר ד"א), מכניס אנרגיות שליליות לנשמה שלנו. לכן, ישנם דברים שלמענם נכניס אנרגיות שליליות, אך ישנם דברים... שפשוט היו מתים שנכניס את האנרגיות השליליות שלהם, לא שווים. לכן, תתעודדי גם אם קשה. תנסי להיזכר באיזה מקרה שהצחיק אותך עד דמעות ואולי זה יעזור לך לחייך. אצלי זה תמיד עובד יש לי שני מקרים כאלה ותאמיני לי, זה עובד.

החתולית

New member
שלום יעל

אני אמנם חדשה כאן, אבל חיית אינטרנט ותיקה. מכירה את המדיום הוירטואלי ואת היכולת שלו להכנס לנשמה, גם אם הוא נותר וירטואלי לחלוטין. הגבול בין וירטואל למציאות, נשבר כאשר האנשים מאחורי הכינויים הופכים למשהו ממשי. זה יכול להיות כי עברתם למימד הטלפוני, ועל אחת כמה וכמה כאשר ההכרות היא אישית. ברור לי לגמריי שאת תפגעי מאנשים שארחת בביתך, שבילית איתם במפגשים, שחשפת עצמך בפניהם - והם בתורם, סטרו לך. אי אפשר להימנע מסערות, הן קורות בכל פורום (יערית תוכל לספר לך כמה פעמים כתבתי דברים דומים בפורום גרושים גרושות). בפורום אחר בו אני כותבת מתרחשת בימים אלה סערה אמיתית, אנשים נפגעים, כואבים עד עמקי נשמתם, כי חבריהם כתבו דברים שקשה להם לקבל. זו מהותו של פורום, אם תרצי מהותה של כל קבוצת אנשים גדולה שרק דבר אחד מחבר בין חבריה (זה יכול להיות סטאטוס חברתי/אישי, תחביב או שפה משותפת). לסיכום: ממה שקראתי, זה טבעי לגמריי שנפגעת. השאלה מה תעשי עם הפגיעה הזאת. אם את חשה במיצית עצמך בפורום ההוא, הרי שטוב עשית שפרשת ממנו. אם את חושבת שעדיין יש לך מה לעשות שם, קחי לך חופשה של כמה ימים וחזרי לכתוב רק את הדברים שאת רוצה לכתוב. בהצלחה

*יערית

New member
יעלי../images/Emo24.gif

"הבעיה" שבה את מוצאת את עצמך מאוד מוכרת לי, גם אני התחברתי לפורום אחר ולאנשים שבו ועדיים מחוברת רק שהיום אני למדתי הרבה דברים שלא למדתי בעבר, היום אני מנסה לשים פרופורציות ...מה זה פורום? ומה זה חברויות ... חברות זה לא חיבוקים ונישוקים ופגישות..חברויות ניבנות לבנה על לבנה ועיניין של זמן .....גם אני הכלתי את רוב האנשים שהכרתי בורטואל לתוך נישמתי,כאבתי את כאבם,הייתי שם איי מתי שרצו, כל אותו זמן ששירתתי את מטרתם הייתי חברה וכשזה נגמר להם...מצאתי את עצמי מגלה אנשים שכלל לא הכרתי ולעשה היו מאוד קרובים אליי.. צריך ללמוד שפורום זו במה לכל מיגוון הנושאים והדיעות, את הבמה הזו יש אנשים שיקחו ברצינות רבה ואף יאמצו אנשים לליבם ויש אנשים שינצלו במה זו לרעה..לכן שוב נושא הפרופורציות עומד מול עינינו. בתחילת דרכה של רולן בפורום שלנו ניהלתי איתה שיחה בקשר לזה בעיקבות שירשורים שהביאו לכאן "חברים " שלי ממקום אחר לרכרך מריבות כאן...והיא פשוט לא הבינה {נאיבית לא הכירה את המדיה הזו} למה?ומה האינטרס? אמרתי לה אז...זה מה שקורה שנוצרות חברויות אפלטוניות בין הכותבים ,למרות שנפגשים למרות שנפתחים עדיין חברות זה משהו שניבנה עם הזמן ואף מוכח במציאות, ולא ע"י אייקונים למרות שאני אוהבת אותם. מה שעברת הוא טיבעי ביותר יעלי...אני לפעמים אומרת תודה שזה קרה לי,זה פקח את עיניי,זה חישל אותי לגבי הרבה דברים בחיים, יש דברים שאני לוקחת בעירבון מוגבל היום, הפורום בעיניי יישאר כתמיד...במה תיקשורתית,במה שבה אפשר להשמיע ולשמוע...מעבר לזה כל מה שאני מקבלת כבונוס, חברים מפגשים וח'ברה..מחבקת את זה באהבה. המדיה הזו יכולה למוטט ויכולה להרים...אנחנו צריכים לבחור את הדרך שמתאימה לנו,לזכור את המטרה הראשונית שלנו...ולהתרחק מאש,גם אם נפגעים! כל מה שכתבתי לך כאן יעל..היה בכדי לרענן את זיכרוני גם כן...העולם הזה טרם לי רבות
תרגישי טוב מתוקה,יותר חשוב להתמקד בחיים שנמצאים מאחורי המסך, שם ..שם נמצאת המציאות היפה שלנו ..ואנחנו נוטים לשכוח את זה כשהעיניים להוטות אחרי כיתוביות

ואני ..אני נדרשתי..ובאתי

אני ילדה טובה את יודעת
אהבתי את מה כתבת גם רענן את זכרוני בכלל לא הזיק..

וואו יערונת,היין השפיע לטובה

" אומרת תודה שזה קרה לי פקח את עיניי,חישל ......... גם אני תמיד אומרת תודה ,זאת דרך נהדרת להביט לאנשים בעיניים ולראות אותם שקופים.

שחר את יודעת גם אני פעם

נורא נורא נפגעתי נורא נורא התעסקתי ולא הפריע לי שארחתי כי מי שבאמת חבר אז הוא חבר גם בלי הפורום האחר.. יודעת דבר אחד היום ממש קשה לפגוע בי ליותר מדקה וכל זאת תודה לגרוש שלי שחישל אותי לחיים קלים יותר בלי לקחת ללב
..ואת יודעת הרעיון הזה להוריד מהמועדפים הדליק לי
..יאמי של רעיון..

יעלי יקרה

מתי תפתחי כבר מנגנוני הגנה? גם מביקורת,וגם מיחסים וירטואלים. תקראי הכל מהראש ולא מהלב,את הלב תשאירי בבית עם ילדיך ובן זוגך,כל השאר מהצואר ומעלה או מתחת לחגורה. נגבי את הדמעות כדי שהעיניים לא ייתנפחו לך מחר נשיקות טלי

rolan

New member
יעליק אהובתי ../images/Emo24.gif

קודם כל ולפני הכל
דיברנו על כך הערב, אמרתי לך דברים ואחרי שניתקנו, הרגשתי נורא... הרגשתי כאילו נפגעת ממני... ואני, אני רק רוצה לנסות לפתח לך שרירים... כן, שרירים כאלו כמו שיש לבריונים, איתם הם יכולים לחסום התקפות מסוגים שונים, בעיקר פיזיות... השרירים שאת צריכה לפתח יהיו כאלה שיחסמו את הפגיעות מהסוג שאינו נראה, זה הסוג שנכנס עמוק עמוק פנימה ישר לתוך הלב, אלה הפגיעות הכואבות ביותר בהן קשה לטפל... אני יודעת שאין מכון כושר כזה שמפתח לנו שרירים כאלו, גם ההליכון לא יעזור כאן. מה שכן יעזור אלו העצות שקיבלת מחברותנו וממני... הוירטואליה היא מקום לתרום ולהיתרם... ללמוד, להחכים, להעשיר ולהתעשר... וכל היופי הוא בכפתור של ה on/off שתמיד תמיד נענה לך - הוא הפותח או הסוגר את הברז... השתמשי בו בלי חשש
אל תתני לדברים להגיע מהצוואר למטה (כמו שאמרה לך יונה), השאירי אותם למעלה בראש וסנני... את אלה שגורמים לך כאב, הרחיקי ממך... אני כאן - עבורך ובשבילך כדי לעזור לך ללמוד עוד ועוד... אוהבת אותך

ואני קוראת וממשיכה למרר בבכי../images/Emo7.gif

ואין לי הסבר רציונלי. רק אמוציונלי. לא יודעת. אולי זה הזמן שיעשה את שלו. בכל מקרה, אני מאמינה שאני צריכה לקבל את העצות שלכם אבל לא יודעת בפועל איך לעשות את זה. פשוט לא יודעת. כמו ילד שרוצה שילמדו אותו לרכוב על אופניים וכל הזמן נופל, גם עם גלגלי עזר. לא יודעת איך להיאטם לזה. לא יודעת איך לא לתת לדברים להגיע לצוואר ומטה, אלא להשאיר אותם בראש, לא יודעת. ככה אני כל החיים. אמוציונלית נורא, הכול מהבטן. חזק ובועט. הכול מהלב. כל כך קשה לי כשנועצים בי סכינים ומסובבים שוב ושוב. אולי אי אפשר להשתנות כבר יותר? בגילי המופלג (41 כמעט)? אני צריכה לחשוב על הכול. תודה על מה שאתם כותבים. אני קוראת ומנסה ללמוד. אולי למישהו יש כדור נגד אמוציות-יתר?.... ורולן, אני לא נפגעתי ממך כלל. לא יודעת למה קיבלת הרגשה כזו. בחיי שלו. את הקשבת לי והיית בסדר גמור. תודה גדולה שוב, יעל

*יערית

New member
את יודעת יעלי...

להיות אמוציונאל לא תמיד זה רע..אני דווקא מחבקת את הצד הזה אצלי..אני כזו
לטוב ולרע..יודעת שיש מיקרים שאני צריכה לעדן את הצד הזה ולא לתת לו לשלוט בי...נותנת לך דוגמית וזה חשוב לי כי שלושה ימים אחרי ועדיין לא מבינה את עצמי, ביום שישי האחרון אחרי המפגש המהמם שלנו
מגיעה לך שוב ולכולכם...נסענו למפגש עם חברים אחרים שלנו מפורום גרושים לרקוד..
לחי שהיא נציגה משם וגם חתולית אך לא היתה שם..בקיצור שתיתי יותר..היה לי ממש כייף לקפוץ על כולם והם עלי ויש חיבוקים נישוקים ובלאגן....הגעתי בשיר שתמיד מקשרים אותו אליי..לטינוס
זה ריקוד החברתי שלנו..בקיצור כל היום חשבתי על שיר שאבקש מהדי ג'יי...שיר לאטיני שאני משוגעת עליו וכל האברים שלי בגוף זזים כמו עלה ברוח...באתי וביקשתי ממנו בנחמדות רבה,והוא כפי שאני כבר מכירה אותו,יש לו פרנצ'יפ..לא שם שיר פעמיים..אני יודעת את זה..אבלמה לעשות שבאתי מאוחר?והשעה כבר היתה מאוחרת ולא היו אנשים..ובכל זאת הוא לא רצה לשים...התחלתי לבכות... מה זה לבכות..כולם מסביבי תהו מדוע אני בוכה..אפילו מעוף ניגש אליו וביקש ממנו{ומעוף בחיים בחיים לא עושה זאת ד"כ..הוא גם לא רוקד בגלל הגב}ואין הבחור לא הסכים!!!!! לא סיפרתי שגם איך שבאתי אליו הוא פתח את כף ידי ואמר לי {ואני זוכרת על אף שהייתי מלאה ביין}את מתעסקת עם מעוף ולכן אין שיר! אני רתחתי ובכיתי יחד...לא הפסקתי לבכות ...בכיתיח אפילו בבוקר כשהתעוררתי..חברות שאלו יום יומיים למחרת מה קרה באמת? מדוע בכיתי ובטח לא בגלל שיר מטופש{והוא לא מטופש}.. כן כן יעלי..אני בכיתי בגלל ההתנשאות המטומטמת של הבחור ההוא, הוא הרג את החלום שלי בין רגע...היתה שם חברה שהבטיחה לי לשהמיע לי אותו בביתה עם מערכת קולנועית משובחת..{רצתה לעודד אותי} ואת רואה..אני לא בכיתי בגלל שום סיבה אחרת... לקחתי ללב שלא רצו לשים לי את השיר..כמו ילדה קטנה שלא הביאו לה סוכריה או מסטיק.... אפילו ברגעים אלו אני כ"כ מתרגשת...וכועסת על עצמי מדוע נננתי לו את ההרגשה שניפגעתי ממנו ..אדיוט!!!!!!! להבא..אני אבוא בכל שעה שארצה..וארקוד עם כל שיר שהוא ישים והוא שם שירים טובים...ולא אגש לפרצופלוך הזה....שד"א אמרתי לו שאם ניסה להתחיל איתי זה אבוד לו! אז מה אני מקשקשת לך יותר מידיי....גם אני כזו מאוד... אבל צריכים ללמוד בחיים ממה חשוב לנו לא להיפגע, לשים גבולות לעצמינו{כן כן גבולות ..לא כשהיין מדבר
}
תישארי כפי שאת...רק כמו שהשיר אומר... את מסננת אותי..את מסננת אותי..את מסננת אותי ..את מסננת

מתוקה אחת ../images/Emo24.gif

שמעתי על בקטע בערך לפני דקות בערך.. לא ידעתי שקרה משהו והנה פתאום גם קוראת אותך כאן.. מצטערת שכבר לא הייתי פשוט ברחתי לאכול ומשם כבר התעייפתי ופרשתי.. את יודעת למה אם הייתי שם לא הייתי מוותרת לו
חצוף כולה שיר מה הסיפור.. ואת תפסיקי לבכות ולבזבז אנרגיות

ואני ראיתי אותך יושבת שם ובוכה

ולא ידעתי למה. ניגשו אליך חברים אחרים (אני עוד די חדשה... לא היה לי נעים) חשבתי שזה משהו אישי.... יערית כוכבית, קחי יותר בקלות לפעמים כשאנחנו בוכים כביכול בגלל משהו זה בגלל משהו אחר... שמעיק עמוק בלב. חפשי את המשהו העמוק ושחררי אותו... זה יכאב פחות. מחבקת בר החדשה (מקווה שאת זוכרת אותי מהיער...)

azaria

New member
שחר יקרה. התקף לב?! קחי../images/Emo24.gifגדול

הגזמת קצת לא? כאבים בחזה בגלל כמה פוסטים לא נחמדים באיזה פורום? אני יודע שפורום יכול להיההפך לחלק מן החיים, ואף לחלק חשוב. די אם ניזכר בשיחה מן המפגש בקשר ללחיצות על ה REFRESH בדרך מן המיטה אל שירותים באמצע הלילה... ואני יודע שהפורום המדובר הוא מאוד טען רגשית כי מדברים שם על דברים עמוקים בתוך האישיות, האופי, הנשמה. במיוחד מי שרואה תוצאות מתחבר חזק חזק. וכמו שהבלרינה שלנו אמרה פעם על משהו אחר כשהחבל מחובר חזר חזק ישר ללב אז זה מאוד מכאיב כשמושכים בו. ובמקרה שלך לא רק משכו. ממש תלשו לך אותו מן המקום! ולגבי כל האמירות של כולם על עולם הוירטואליה מול הריאליה... על זה יש לי לאמר רק "מה זה כל החרטה הזה"?! פורום באינטרנט זה וירטואליה?! שחר ויונה ויערית ורולן וכל השאר זה לא חברים שלך? לא עברתם המון ביחד? לא חשפתם ונחשפתם לכל מיני פינות יפות ואפלות זה בנפשו של זה? מה זה משנה באיזה מדיום? בטח הסבתות שלנו היו שואלות האם אפשר להיעלב משיחה וירטואלית במכשיר הזה המכונה טלפון... נדמה לי שאת התשובה לזה כולנו יודעים. אז אם את לא מבינה למה האינטרנט יכול להכאיב לך כל כך, תשאלי את האוצרית הקטנה שלך. היא מהדור שבטוח מבין את זה אינטואיטיווית. ולסיום, הנה עצה איך להקטין את הכאב. מקווה שיעבוד לך. קחי לך פסק זמן. תקבעי לך מתי את מרשה לעצמך לחשוב ולהתעסק עם כל הבלגן הזה שוב. עד אז- לא לחשוב על שה ולא לכאוב מזה ולא לזכור בכלל שההיה משהו כזה. פשוט, כל פעם שהעניין מתגנב לך לראש- תחשבי בכח על משהו אחר. תתרכזי בספר, תרוצי את נשמתך לבורא על ההליכון, תאכלי את עצמך לדעת בגלידת שמנת (לא, לא. לא זה!), תפתרי אינטגראל משולש, תנתחי יצירה של ע. הילל או של בטהובן. תעשי מה שמתאים לך. העיקר לא להתעסק בנושא "ההוא". אצלי בדרך כלל אחרי הפסקת אש כזו, אני כבר מסוגל להתמודד בראש יותר שפוי עם הבעיה כשאני כבר מגיע להתמודד איתה. כמה זמן לקחת כפסק זמן כזה? לא יודע. תלוי באישיות שלך, תלוי במקרה, ותלוי בנסיון שלך בפסקי זמן כאלה. המלצה שלי? במקרה הזה שלך קחי לך לפחות 24 שעות.

גרטרוד

New member
או-אה

מוכר. הו, כמה מוכר. לפני עידן ועידנים, כמה חודשים, כתבתי בפורום באתר אחר. הפורום ההוא היה יקר לליבי עד מאוד. ניהלתי אותו תקופה, כתבתי בו הרבה זמן, הוא היה לי בית, נחמה, החזיק אותי בימים קשים מאוד. וכמו שאת מתארת גם שם לפתע פרצה סופה נוראית, זה היה קצת יותר מורכב ממה שאת מתארת (למרות שכמובן אי אפשר להשוות) פחות אישי ויותר קבוצתי אבל מכאיב בצורה שקשה לתאר. ביום שזה קרה ארזתי פקלאותי ועזבתי. לא כתבתי שם פסיק מאז ולא אכתוב. עד היום אני נכנסת לקרוא. למרות שהתחלפו האנשים, למרות שזה לא מזכיר אפילו קצת את מה שהיה, כמו באהבה הרסנית ועיוורת אני חוזרת לשם שוב ושוב ושוב, קוראת, לא נהנית ומבכה את האובדן. אינטרנט זה דבר מאוד חזק, אני לא צריכה להגיד את זה לך או לכל משתמש אחר. מי שנתפס - יודע. זה עולם ומלואו וכמו בעולם הגשמי יש בו כל מיני אנשים, רגשות, רגעים. אין פה שום סינון או הפרדה. לא באמת. זאת אשליה. כמו ששם בחוץ יש אנשים רעים, מרים, צרי עין ומה שלא תרצי, כך גם פה. צריך לסנן, צריך להגן, לא צריך להתמסר בקלות. כמובן שיש גם את הסוג השני, יש אנשים טובים ונפלאים שלא היית פוגשת בלי האינטרנט אבל שוב, זו לא סיבה להיות תמים ולא לשמור על עצמך. יעזור אם אגיד שזה ירגע לך? הכאב והפגיעה ירגעו זה רק החור שנפער שלוקח לו זמן להיסתם... אבל אפשר להגיד את זה על כל פרידה כואבת בחיים. קחי חיבוק, ושימי עליך איזה מגן קטן (משהו רך שיחמם וישמור על הלב) גרטרוד

yogibear

New member
היי שחר...

אני יכול להעיד על עצמי שאני פליט של פורום אחר. פורום שתרם רבות לחיי, פורום בו הכרתי את זוגתי לפרק ב' של חיי. פורום בו הייתי אחד הכותבים הראשיים. פורום בו הוירטואלי והריאלי היו מעורבבים, הכרתי שם כמעט את כל הדמויות באופן אישי במפגשים הרבים שערכנו. הפורום ההוא היה מעין בית נוסף בשבילי. ואז החלו דברים להשתנות.. עזבתי לבלי שוב (אולי
) את הדברים שכתבת אני יכול לאמץ לחיקי בחום רב, שכן התחושות הן תחושותי. החלטתי שלמען אושרי, ולא אכתוב שם יותר, ולא אבקר שם יותר. קשה לי להמנע מבקור שם , אך לא כתבתי שם הרבה זמן. לעיתים, אנו נדרשים לבצע מהלכים בחיים, נכון זה "רק" פורום, אבל על חיי הוא השפיע. בשבילי הפורום ההוא היה יותר מוירטואל, בזכותו הכרתי בחורה מדהימה, מקסימה, אני תוהה בליבי מה היה קורה אילו הייתי מכיר אותה מלכתחילה ולא בפרק ב'. כך שמי שחושב שפורום הוא רק וירטואל מוזמן לפקוח את העיניים ולחשוב אחרת. תאמינו לי, אני הייתי בסרט הזה... לסיום, מעניק לך חיבוק (וירטואלי - אחרת יכסחו אותי , היא אמנם נחמדה אבל אופסי ... קצת קנאית
) ...

ליזי38

New member
יעלוש ../images/Emo24.gif

אין מה לעשות כנגד אמוציות. את כנראה בעלת לב רחב וגדול שנפגע. דמעות? חס וכרפס התקף לב? מה פתאום? זה ממש לא שווה את זה למרות "גילך המופלג" שהוא גם גילי המופלג למדי את עצמך לשים דברים בחלק האחורי של הגוף בתחתית הגב
. המשיכי הלאה בראש מורם, אנו כאן אוהבים אותך

ברגע

שאנשים נכנסים אל ביתך, את מכירה ואתם פנים אל פנים הורטואל מתאחד עם המציאות. האם הם יודעים עד כמה הם פגעו בך וכיצד את מרגישה?

למעלה