ערב נעים לכולם

ערב נעים לכולם../images/Emo24.gif

סוחר איטלקי יצא למסע של שנה. כשחזר גילה בביתו את אשתו, ותינוק שחור. כששאל, ענתה לו אשתו שזהו בנו. "איך יכול להיות שזה בני, כשאני לבן והוא שחור?" שאל הסוחר "זה מאוד פשוט" ענתה אשתו "הוא נולד לבן לגמרי, אבל מהר מאוד נגמר לי החלב, ומסרתי אותו למינקת השחורה. וכך, לאט לאט הוא הפך לשחור" זה נראה לסוחר קצת חשוד, ולכן הלך לאביו לשאול אם ההסבר הגיוני ואפשרי. "ודאי", ענה לו אביו. "גם לאימך נגמר החלב זמן קצר לאחר שנולדת, והנקנו אותך בחלב של פרה. והנה - לאט לאט - צומחות לך קרניים..."

משל ונמשל../images/Emo6.gif

אז מי יכול להיות הבוס? לפניכם משל ונמשל... במהלך החיפוש המתמיד אחר מקורותינו ההיסטוריים, מצאנו במשדרו של מוסד מכובד גם את הקטע הבא: כאשר סיים הבורא ליצור את האדם, התווכחו ביניהם כל איברי הגוף מי מהם יהיה הבוס. המוח הסביר בלהט, שמאחר שהוא שולט ומפעיל את כל איברי הגוף, הוא צריך להיות הבוס. הרגליים טענו, שמאחר שהן לוקחות את האדם לכל מקום שהוא מתאווה לסור אליו, מן הדין שהן יהיו הבוס. הקיבה הרגישה, שהיא זו אשר מעכלת את המזון ולכן רצוי מאוד שהיא תהיה הבוס. העיניים, בלהט רב, הסבירו שהן, ורק הן, מועמדות לתפקיד הבוס, מאחר שבלעדיהן יהיה האדם חסר יכולת. ואז העמיד חור התחת את מועמדותו לתפקיד, כל האיברים פרצו בצחוק אדיר. חור התחת נעלב , ומרוב עלבון התכווץ לשבוע ימים. המוח נהיה מעורפל, הרגליים רעדו, הקיבה כאבה וסבלה מהלחץ, הידיים נחלשו, העיניים פזלו ולא ראו את שלפניהן, ולקראת היום השישי, בחרו כולם פה אחד בחור התחת למנהל כללי. ללמדך - אינך חייב להיות יזם, יוצר, טוב ומוצלח כדי להיות הבוס!

חחחחח קארטה../images/Emo67.gif

היו היה זוג צעיר שגר בעיר בה רמת הפשיעה עברה כל גבול. אחרי שהשכנים משני הצדדים שלהם נשדדו, החליטו בני הזוג לקנות כלב שמירה שיגן עליהם ועל ביתם מפני פורצים ושודדים. יום אחד הלכה האישה לחנות חיות ואמרה, "אני צריכה כלב שמירה!" המוכר ענה לה, "אני מצטער, אבל נגמרו לנו כלבי השמירה, מה שנשאר לנו זה רק הכלב הקטן הזה. אבל המיוחד בו הוא שהכלב הזה יודע קארטה." האישה לא האמינה למוכר וממש לפני שהחליטה לעזוב את החנות החליט המוכר להדגים לה את כישוריו של הכלב. המוכר אמר, "קארטה את הכיסא", והכלב שבר את הכיסא לחלקים. המוכר אמר, "קארטה את השולחן", והכלב ניגש לשולחן ושבר אותו לשתיים. לאחר שקנתה את הכלב, חזרה האישה המאושרת לבעלה. הבעל, אשר ציפה לראותה חוזרת עם כלב שמירה, התעצבן עליה ואמר, "ביקשתי ממך להביא לך כלב שמירה מאיים וגדול ובמקום זאת קיבל כלב קטן." "אבל אתה לא מבין", אמרה האישה לבעלה, "הכלב הזה יודע קארטה!" הבעל העצבני לא האמין לה ואמר, "קארטה על הזיין שלי..."

רישיון נהיגה../images/Emo6.gif

אישה אחת נוהגת ועוברת באור אדום. מגיח שוטר ועוצר אותה. השוטר: "גבירתי, אפשר לראות את רשיון הנהיגה שלך?" האישה: "הייתי מראה לך אך הוא בשלילה כבר 15 שנה." השוטר: "אפשר לראות ביטוח ורשיון רכב?" האישה: "הייתי מראה לך, אך המכונית גנובה. בעל הרכב התנגד קצת, אז רצחתי אותו והגופה בתא המטען..." השוטר ההמום מזמין את כל צמרת המשטרה. המפקד הבכיר ניגש אל הגברת ומבקש ממנה לראות את תא המטען. האישה מראה לו אך הוא לא רואה שום גופה. הוא מבקש לראות את רשיון הנהיגה והגברת מציגה לו אותו. הוא מבקש לראות את הביטוח ואת רשיון הרכב והיא מראה לו. המפקד הבכיר שואל אותה המום: "איך זה יכול להיות? השוטר אמר שאין לך רשיון נהיגה, אין לך רשיון וביטוח רכב, ויש לך גופה בתא המטען!" "בטח", אומרת האישה, "עוד מעט הוא גם יגיד לך שעברתי באור אדום".

לפעמים

לפעמים... • לפעמים תבכה, אך איש לא יבחין בדמעותיך. • לפעמים תצחק, אך איש לא יבחין בחיוכך. • לפעמים תפחד, אך איש לא יבחין ברעד העובר בך. • לפעמים תיפול, אך איש לא יבחין במאבקך. • לפעמים תאחר, אך איש לא יבחין בחסרונך. • לפעמים תשקר, אך איש לא יבחין בכך. • אבל רק תפליץ פעם אחת...

משפטים שימושיים

משפטים שימושיים למקרה שנתפסתם ישנים בעבודה: • "הם אמרו לי, בבנק הדם, שזה יכול לקרות." • "זו אחת משבעת ההרגלים של אנשים מאוד אפקטיביים." • "אני רק בדקתי עם המקלדת חסינה לריר." • "בדיוק עשיתי תרגילי יוגה המשחררים אותך מעבודה שקשורה ללחץ." • "התרופה שלקחתי אתמול בלילה פשוט מסרבת להפסיקה להשפיע." • "אני לא ישנתי! רק ניסיתי להרים את עדשות המגע שלי בלי ידיים." • "לעזאזל! למה הפרעת לי? כמעט פטרתי את הבעיה הכי גדולה שלנו." • "זו מכונת הקפה, מישהו בטח הכניס בלי קפאין למקום הלא נכון." • "אני לא ישנתי! רק עשיתי מדיטציה כדי לדמות לעצמי איך תצא המשימה החדשה לפועל." • "זה רק נמנום התרעננות של רבע שעה, בדיוק כמו שלימדו אותי בקורס למנהלים שאליו שלחת אותי."

ההבדלים בין האישה לגבר../images/Emo140.gif

הגבר גילה את הנשק והמציא את הצייד, האישה גילתה את הצייד והמציאה את הפרווה. -הגבר גילה את הצבע והמציא את הגוונים, האישה גילתה את הגוונים והמציאה את האיפור. -הגבר גילה את המילה והמציא את השיחה האישה גילתה את השיחה והמציאה את הרכילות. -הגבר גילה את ההימורים והמציא את הקלפים, האישה גילתה את הקלפים והמציאה את הכישוף. -הגבר גילה את החקלאות והמציא את האוכל, האישה גילתה את האוכל והמציאה את הדיאטה. -הגבר גילה את הידידות והמציא את האהבה, האישה גילתה את האהבה והמציאה את הנישואין

המשך ההבדלים../images/Emo9.gifועוד בדיחה ישנה

הגבר גילה את המסחר והמציא את הכסף, האישה גילתה את הכסף וזה הרגע בו הכל התמוטט!!! טעות "קטנה" באימייל: איש אחד עזב את רחובותיה המושלגים של שיקאגו, כדי להנות מחופשה בפלורידה השוטפת. אשתו, שהייתה בנסיעת עסקים,תכננה להצטרף אליו ולפגוש אותו במיאמי ביום למחרת... האיש הגיע למלון לאחר יום שלם בחוף,תחת עצי קוקוס, בשתיית משקאות טרופיים. הוא החליט לשלוח לאישתו אי-מייל כדי להקדים לספר לה על נפלאות המקום. הוא לא מצא את כתובת האי-מייל שרשם בפתק, ולכן סמך על זכרונו בתקווה שהאימייל נכון. מקסימום, הוא אמר לעצמו,זה ממילא לא כל-כך חשוב... אבל רצה הגורל, והכתובת לא הייתה נכונה. הוא טעה באות אחת, וההודעה הגיעה לאימייל של אשת כופר פרוטסטנטי שנפטר יום קודם לכן. בלילה, אשתו של הכומר פתחה את הדואר האלקטרוני שלה כדי לראות את הודעות הניחומים ששלחו לה. כאשר ראתה את ההודעה נתנה צעקה, ניסתה לקום אבל התמוטטה, ומתה מהתקף לב. קרובי המשפחה ששמעו את הצעקה רצו לחדר, ולאחר שראו את האישה המתה קראו את ההודעה: אישתי היקרה, היום כבר הגעתי, הנסיעה הייתה ארוכה, אבל היה שווה. הכל פה יפה מאוד! העצים, הגנים, המסיבות. אני מרגיש פה ממש כמו בגן עדן! עכשיו אני הולך לנוח קצת... רק רציתי להגיד לך שכבר דיברתי עם האנשים פה וכולם מצפים לבואך מחר. אני בטוח שהמקום ימצא חן בעינייך! שלך.. בעלך האוהב אותך לנצח!!! אז בפעם הבאה שאתם שולחים אי-מייל, שימו לב טוב טוב שלא טעיתם בכתובת

איך ליהפטר מסקר טלפוני../images/Emo33.gif

והפעם: איך להפטר מסקר טלפוני!!! 1. להתחיל עם עורכת הסקר. 2. לדבר בשפה זרה. 3. לדפוק על השולחן ולהגיד שמישהו דופק בדלת. 4. ללחוץ על מקשי הטלפון בזמן השיחה. 5. להתחיל לספר על כל הצרות שיש בבית. 6. לצעוק שרוצח מסוכן מתקרב. 7. להגיד שמחכים לשיחה חשובה. 8. להגיד שטילפנו כבר בקו השני. 9. לקלל. 10. לטרוק את הטלפון......

r66

New member
../images/Emo6.gif איזה כיף "על הבוקר"../images/Emo24.gif

תבורי כל יום

noa scotland

New member
../images/Emo6.gif שימי לב איך טעות של אות אחת

(אצלך) משנה את המשמעות לדבר והיפוכו: הקלדת "כופר"... מתאים לרוח הבדיחה....

למעלה