ערב נעים ל-כ-ו-ל-ן...!

רחלי1

New member
ערב נעים ל-כ-ו-ל-ן...! ../images/Emo24.gif

שיואו, היה לי שבוע סיוטי, ולא הספקתי אפילו לרפרף על מה שקרה כאן בזמן שלא הייתי. מסתבר שלמלאן בנות כאן מגיע מזל טוב ענק על היום הגדול, ובכן:
לכל הבנות שהתחתנו השבוע, והמון אושר!!! אני רוצה לשתף אתכן לפחות בדובדבן של השבוע החולף, (לפחות מבחינתי...): מדובר בנעליים לחתונה. הלכתי שבי אחר המלצתה של אתי@, וניגשתי לנעלי אלינור ביפו. תבינו, ששי בצהריים, 6 כלות בתור ועוד ערימה של לקוחות "רגילים" בין המדפים, גורפים/ות כל מה שבמכירת סוף עונה. שזה כל המלאי, כמובן. בימים כתיקונם, תמונת פתיחה כזאת מבריחה אותי ב-3 שניות. לא הפעם. דישדשתי בעוז לעבר המוכר (משה) שתיקתק הזמנות כמו מטורף, אך בשיא החן ובלי עצבים. לאחר 5 דקות הוא התפנה אליי, הבין בדיוק מה אני רוצה ולא רוצה, והרכיב לי יצירה של יש מאין: עקב לחוד, אימום לחוד, פרונט לפי בחירה, חצי מידת אורך נוספת, והדובדבן שבקצפת: כל הנעל תצופה במיומנות בבד של השימלה שלי!!!
. נמרח לי על הפרצוף חתיכת חיוך דבילי, לכל הסופשבוע. רק הלחות בחוץ הצליחה לעוות לי את החיוך הזה. מיותר לציין שהתענוג העיצובי הזה עלה לי רק 250 ש"ח, כשבדיזנגוף שלחו אותי לחפש את החברים שלי נוכח דרישותיי המופרזות (= נעליים במידה שלי...ואולי גם בצבע שהוא לא ממש לבן? בבקשה? תודה? סליחה? 500 ש"ח אחרי הנחה?...). ואגב, הוא בדיוק מסר זוג נעליים לכלה שגם ציפתה אותן בבד של השמלה שלה, מה שהוכיח לי שהם עושים עבודה לא רעה בכלל. אז זהו. הנעליים בהזמנה, וכל הטקסט הארוך והמייגע הזה בא להביע את שמחתי הרבה, תודתי לאתי@ וגעגועיי לפורום............ נשיקות לכולן ושבוע מצויין, רחלי

מילא נעליים דארלינג..אבל פגישה

דחופה בינך לבין זאת של הגבר(ההיא הילה...) אני חייבת לעשות למה? למה קמה לה מתחרה רצינית.. איזה כישרון כתיבה מדהים שיש לך? אמרו לך פעם שאת עוטפת את המילים שלך בכאלו צבעים שאינך משאירה בכלל מקום לדמיון? אני ממש מצאתי את עצמי בתור אצל משה מנעלי אלינור, שואלת את עצמי מה קיבינימאט אני עושה כאן בשישי בצהרים בכלל.. אין דבר.. בשביל רחלי.. לא יקרה לי כלום. בובה, ישר אחרי החתונה את מתחילה לכתוב ספר קומפרי?

רחלי1

New member
אתי...ססגונית שלי בעצמך... ../images/Emo9.gif

אין פה אייקון של סמיילי סמוק דיו בכדי להעביר לך את עוצמת הפיגמנט הארגמני שמתפשט לי עכשיו על הפנים. ואת יודעת שאני חיוורת (יחסית לשורשים האתניים שלי) מתחת לאיפור שלך, שהצליח לגרום לי להזיל ריר על עצמי...(טוב, לא ניגרר לסטיות). תודה, תודה, תודה, אין לך מושג כמה שנים אני עובדת בעבודות בלתי יצירתיות, שמאיידות לי לגמרי את ההשראה. מחניף נורא לשמוע פתאום קומפלימנט סוער כזה, עשית לי את הערב!!! וחוץ מזה, את לא מאמינה איזו תעוזה היתה לי עם הנעליים. כל המופנמות נשארה בבית. חתיכת נוכחות יש להן, ליצירות של משה. נשיקות.

שירי71

New member
איזה יופי!!! המידה שלך בעייתית?!

יופי שיש מקומות כאלה בעיקר אחרי הסיפור שהיה כאן עם נעלי הפוקסיה אם אינני טועה.... וכל הכבוד על הסבלנות לחכות עם כל האנשים שם (אני בטח הייתי בורחת). ואגב, אמא שלי מחפשת מקום למידות גדולות אמרו לה משהו על מקום ביפו - זה זה?

רחלי1

New member
כן, שירי -

אני מידה 41 וקצת (כשהרגליים נפוחות), מה גם שהן רחבות למדיי. (יש לי פוטנציאל להיות שחקנית כדורגל...). יכול להיות שבאמת מדובר בחנות הזאת, ובכל מקרה שמעתי שהם מגיעים שם למידות בלתי מתקבלות על הדעת, בלי לעפעף בכלל. (לא יודעת אם זה לגמרי מדוייק, אבל המוכר אמר לי שהיתה לו כלה במידת רגל 47!!! והוא הוציא אותה נסיכה משם). מומלץ בחום. אגב, נעלי אלינור ממוקמים בול מול אבולעפיה. מומלץ לבוא ביום חול, מנסיוני הקצר... בהצלחה

אתי@

New member
תתחדשי מתוקה ../images/Emo20.gif אני שמחה שזה

הלך יותר טוב מאשר בחנויות בדיזינגוף נ.ב. שמתי לב לחסרונך...

רחלי1

New member
בוקר טוב, שטרודלית ../images/Emo24.gif

תודה ע-נ-ק-י-ת על העצה הטובה שלך, בלעדיה לא הייתי מגיעה ליפו, ובטח שלא משיגה נעליים נורמליות.... מקווה להצליח לעזור במשהו גם לך בעתיד... נשיקות
ותודה!

pumpkin

New member
גם אני מידה 41 (על 1.66) רצוי לציין

אני במידה הזאת מגיל 12 קודם צמחו לי הכפות רגליםואח"כ כל השאר.. ויש לי שאלה בקשר להזמנת הנעלים באלינור: איך אתן יודעות שהנעלים שאתן מזמינות באמת יהיו נוחות ?

רחלי1

New member
אז ככה:

הקניה של הנעליים לחלוטין לא עיוורת. המוכר נותן לך למדוד נעל בגיזרה ובאימום שתקבלי ושרצית, ורק אחרי שאת בטוחה שזה נוח לך, את בוחרת עקב (אותו את גם מודדת, על נעל אחרת), רצועה, צבע, חצי מידה לפה או לשם וכו´. אין הפתעות, אחרת הייתי נסה על נפשי (הרגלים שלי לא אוהבות הפתעות, הן ממש על הפנים מבחינה אורטופדית...). נשמע לך? אני חושבת ששווה לך לנסות, כי איך שלא תסתכלי על זה, הנעליים שתקני שם יהיו יותר נוחות מכל נעל "מוכנה" שתקני במקום אחר. ויותר קרובות לרצונות ול"בעיות" שלך. כך נדמה לי, לפחות...

אתי@

New member
את לא יכולה לדעת בוודאות, אבל...

את מזמינה נעל לפי כף הרגל שלך - גם במידה, גם ברוחב האימום, עקב בגובה והמבנה שהכי נוח לך. כל אלה פרמטרים שיכולים לקבוע אם הנעל תהיה נוחה או לא, הרי נוחות בנעל נקבעת בעיקר על סמך התאמתה לרגל. בעניין איכות הסוליה או איכות העור: נכון שזה משפיע על הנוחות, ועושה רושם שהם בסדר גמור. בכל מקרה, נראה לי שכשמזמינים נעל לפי כף הרגל, רוב הסיכויים שהיא תהיה יותר נוחה מנעל סטנדרטית!

pumpkin

New member
תודה רבה השתכנעתי

כמה זמן לוקח לו להכין זוג נעליים ? ואיך מדיניות התשלום ? ויש לי חרוז: היידה בי היידה בו - נעליים ביפו !

רחלי1

New member
הא לך הפרטים, יקירתי:

הייתי אצלו ביום ששי, 24 באוגוסט. הוא אמר לי להתקשר ב-5 בספטמבר (משהו כמו 10 ימים...) ולוודא שהנעליים מוכנות. אם יש לך מדידת שמלה עם נעליים לפני כן, הוא מתחשב...והתשלום מראש. 250 ש"ח היה הנזק שלי, הזעום, כשכלות רבות יוצאות בחדווה עם חשבון של 180 ש"ח, כמו גדולות. (זה תלוי בעקב, בבד ובכל השאר). נו, מתי את נוסעת אליו?

pumpkin

New member
בשנה הבאה ביפו הבנויה

זה באמת יהיה בשנה הבאה כי אנחנו נוסעים למזרח וחוזרים אחרי החגים. אלה אם כן אני אשבר קודם ...

em_d

New member
תגידו, גם בגודל העקב הוא

אני נמוכה ואין לי תסביך עם זה, רק שאני יודעת ששמלת כלה יפה יותר ככל שאראה גבוהה יותר. ואני מוכנה לגבוה ולעלות על כל סנטימטר שרק ייצרו עבורי, ממש להיות ליצן על קביים- רק שייצרו גובה כזה. בדיזנגוף טענו ש 10 סנטימטר זה המקסימום, אבל אני מחפשת באמת משהו שהוא המקסימום, כמובן שחברי כובל על זה, אבל ללילה אחד בא לי להרגיש על הגובה. ידוע לכן מה מקסימום הפלטפורמה?

תמרה*

New member
את חייבת לדאוג גם לנוחות...

הנעלים שלי היו על 9 ס"מ אבל זה היה פלטפורמה. ז"א שהרגל בקושי היתה בשיפוע וככה היה לי ממש, אבל ממש נוח כל הערב. גם ככה כשאני הולכת עם הסנדלים האלה הבוס שלי צוחק עלי שאפשר להתאבד מהן

רחלי1

New member
גם אני הלכתי על פלטפורמה.

אולי עקבי "סיכה" נראים יותר סקסיים, אבל אני לא מתפשרת על נוחות. בחיים לא. ובכל מקרה, השמלה בדרך כלל מכסה את הנעל...לא שווה לסבול, אני חושבת.

em_d

New member
כמובן שאני מתכוונת רק פלטפורמה

אחרת באמת חבל"ז, אכן 10 ס"מ שריתי היו פלטפורמה, השאלה אם יש 12 או קצת יותר. ביום שישי קניתי נעל של 10 ס"מ פלטפורמה, מכוער למדי לראות את כל הגודל, לכן אני שמה מכנס ארוך שמכסה את העקב וזה נראה אכלה, כל השבת התהלכתי בבית כמו טווס מאושר, קשה להבין אם לא חוויתם כל חייכם את ההסתכלות על כדור הארץ מגובה הקרקע. גם בחתונה השמלה תכסה על כיעור הפלטפורמה, העיקר הגובה רבותי. אז הוא ( מוישהלה) עושה פלטפורמה גבוהה יותר מ-10 ס"מ??

רחלי1

New member
המממ...שאלה מצויינת...

לא שמתי לב (העיניים רצו לי רק על מה שחיפשתי...) אבל שווה להתקשר ולו בשביל לדעת אם כדאי לך לנסוע עד שם, בהנחה שפחות מ-12 ס"מ לא מקובל עלייך.

למעלה