ערב נעים, שבת שלום- אנא עזרה בפריסה

2שיר לי

New member
ערב נעים, שבת שלום- אנא עזרה בפריסה

אני נשואה. נישואים מאוד לא מאושרים מבחינתי. לאחרונה התפתח סיפור אהבה ביני לבין חבר קרוב, נשוי אף הוא. אנחנו מדברים על עתיד משותף, שמבחינתי יכול להתרחש כבר היום, וחשוב לי לדעת אם הוא מרגיש כמוני.. זו הפריסה שעשיתי: מהם כוונותיו הרגשיות של x כלפי? תשעה גביעים שלושה מוטות מגדל אס המטבעות אביר המטבעות סיכום- שני מוטות נא עזרתכם , תודה

צ ל י ל 8

New member
היי שיר לי2 ../images/Emo140.gif

בואי נסגנן שאלב טיפה יותר "נחמדה": מה X מרגיש וחושב עליי מבחינה רומנטית? 6 קלפים+קלף סיכום

2שיר לי

New member
תודה.. הנה הפריסה המחודשת

4 מוטות קיסר שני גביעים ארבעה גביעים שני מוטות קיסרית סיכום- שישה גביעים שוב, המון תודה

batgalim

New member
ערב טוב שיר לי ../images/Emo48.gif

מה - 4 מטות X - הקיסר מרגיש - 2 גביעים וחושב - 4 גביעים עליי - 2 מטות מבחינה רומנטית? - קיסרית סיכום - 6 גביעים עפ"י הפריסה רגשותיו כנים, הוא חש מחוייבות כלפיך ומעוניין ליצור איתך מערכת יחסים קרובה ומשותפת. הפריסה מראה גם את היוזמה שלך בענין ואת הרצון שלך להעביר את הקשר למדרגה מחייבת יותר לטווח הרחוק. אך יש סתירה בין מה שהוא מרגיש לבין מה שהוא חושב, נראה שקיימת בו התלבטות. האם יש לכם ילדים? האינטואיציות שלו מצביעות עליך כאישתו לעתיד אם ילדיו, נשית, יודעת לתת ולקבל שפע של אהבה. אך ההגיון והמחשבות פועלות לכיוון הנגדי ונותנות לו להבין שהחגיגה תיכף תסתיים והוא ישאר נטוש ובלי כוחות... הוא די חושש מהדיכאון שאחרי. האם הוא יודע מהן תחושותיך כלפיו? נראה לי שמאד חשוב לו לדעת שגם את חשה כמוהו, על מנת שיוכל להתמסר לרגשותיו לחלוטין והמחשבות הטורדות בענין הסיום המתבקש של הקשר יניחו לו.

2שיר לי

New member
וואו. זה ממש מדהים!

זה ממש קולע.. ולשאלתך..אכן לשנינו יש ילדים. ברורים לו הרגשות העזים שלי, בזה אין כל ספק! אני עומדת בפני פרידה מבעלי. האם יש אפשרות לבדוק באיזה פרק זמן יקרה השינוי?

batgalim

New member
לגבי פרק זמן -

צריך לשאול שאלה ולהגדיר בה זמן - תוכלי לשאול : מה הפוטנציאל שלי ושל איקס לחיות יחד בחצי שנה הקרובה (או בפרק זמן אחר הנראה לך נכון) + קלף סיכום עפ"י שאלה זו נוכל לראות אם בפרק הזמן של חצי שנה תוכלו לחיות יחד.

2שיר לי

New member
זו הפריסה שיצאה הפעם

מה הפוטנציאל שלי ושל x לחיות יחד בשנתיים הקרובות? קיסרית אוהבים שתי מטבעות עשרה גביעים שלוש חרבות שמונה מוטות עשרה מטבעות סיכום- מלך החרבות תודה תודה תודדדדדדדדה

צ ל י ל 8

New member
ובכן ../images/Emo66.gif

מה - הקיסרית הפוטנציאל - האוהבים שלי - 2 מטבעות ושל איקס - 10 גביעים לחיות יחד - 3 חרבות בחצי שנה הקרובה - 8 מטות סיכום - מלך החרבות אני חושבת שהפעם המצב לא לטובתכם. לא רצוי לעבור לגור ביחד, לפחות לא בחצי שנה הקרובה. היזהרו מטעויות ומהחלטות חפוזות מדיי, הדורשות קצת יותר מחשבה ותכנון (8 מטות+מלך החרבות). בכל אופן, אני חושבת שזו תהיה החלטה קשה שלך דווקא. לאיקס זה יהיה ממש שיא האושר, אבל את תרגישי שזה לא ממש זה. יש לכם עתיד נהדר ביחד, אל תהרסו אותו בהחלטות שגויות, לפחות לא לגור יחדיו עפ"י פריסה זו.

2שיר לי

New member
תקופת פרק זמן של חצי שנה

ממש לא הגיונית לא לי ובטח לו לא. בגלל זה שאלתי על תקופתה של שנתיים. ההתלבטות אם להיות ביחד היא בעיקר שלו- משום שקשה לו לעזוב את ילדיו. הוא רואה אותנו ביחד בעתיד אך רק בעוד כמה שנים שהילדים קצת יגדלו.אני מכבדת את ההחלטה שלו- גם אני לא הייתי עוזבת את ילדי...משום שאני עומדת לעזוב את בעלי עיניינה אותי השאלה האם הוא בכלל מתכוון לעזוב את בת זוגתו ויחיה איתי
תודה רבה

batgalim

New member
שירלי - גם אם ההתלבטות כיום

היא שלו - נראה שהוא יהיה מאושר בסופו של דבר מחייו איתך, זו את שלא תראי זאת כמוהו... יכול להיות שתגלי דברים שלא יראו לך כשתחיי יחד איתו, דברים שאינך רואה היום. ועל כן כדאי מאד לבדוק בזהירות את כל ההיבטים של מגורים משותפים. בני כמה הילדים שלך? יתכן והלבטים שלך יגיעו כתוצאה מכך שילדיך לא ירגישו טוב בחברתו. מומלץ בהחלט לבדוק את יחסו לילדיך, את יחסו לדברים שאת אוהבת לעשות - תחביבים, בילויים משותפים ואהבות שלך שאולי הוא יאסור מצרות עין או קנאה - כאן נכנס הקיסר כפי שצליל ראתה אותו - כשאוהבים בסתר לא תמיד מודעים לחסרונות של בן הזוג, חסרונות שודאי מתגלים כשעוברים לחיות יחד בפועל...

batgalim

New member
הי שירלי

מה - קיסרית הפוטנציאל - אוהבים שלי - שתי מטבעות ושל איקס - עשרה גביעים לחיות - שלוש חרבות יחד - שמונה מוטות בשנתיים הקרובות - עשרה מטבעות סיכום- מלך החרבות הפוטנציאל חיובי, למרות ששנתיים הן זמן רב מאוד לשאלות מסוג זה. עפ"י הפריסה נראה שאכן תהיו יחד, הצורך שלכם לעשות את הצעד הוא חזק מאד וזה מה שיוביל להצלחת המהלך. נראה שתסתדרו גם מבחינה כלכלית ומבחינתו של איקס - זה יהיה צעד משמעותי שיעשה אותו מאושר. גם את נמצאת היום בתקופה בה את מאושרת לבצע את המהלך ולחיות איתו על כל המשתמע מכך. אך נראה לי שהבעיה לאורך זמן תהיה דווקא איתך - כפי שאמרתי שנתיים הן זמן ארוך לשאלה כזו אך נראה שאת תתאכזבי באיזשהו שלב, ותפקפקי בהחלטה שעשית. קלף הסיכום מראה שתעברי תקופה לא קלה שתהיה עבורך תקופת מבחן לגבי הקשר ולגבי הצעד שנעשה. תהיי זקוקה להמון כוחות ואמונה בעצמך ובבן זוגך, בכדי להגיע להרמוניה המתבקשת. קלף מלך החרבות קורא לך לדעתי לחשוב היטב ולבדוק את כל ההיבטים וההשלכות של מעשה זה לפני שאת מבצעת אותו. את צריכה לקחת בחשבון עוד נתונים וללכת עם ההחלטה עד הסוף, בכדי שלא תגיעי למצב הנראה בפריסה זו כשברון לב.

2שיר לי

New member
שברון לב בהחלטה שלי לעזוב

את בעלי או בהחלטה שלי לחיות עם x?
תודה

צ ל י ל 8

New member
שיברון לב ../images/Emo14.gif

בהחלטה שלך לגור עם X. זו לא נראית החלטה שתרגישי איתה שלמה.

scorpia

New member
הי שיר לי, לדעתי,

הפוטנציאל הוא אכן חיובי, אך יהיה צורך להגיע להחלטה מאד גורלית ולא קלה. את נמצאת בעמדת פריון, את בשלה מאד לעבור שלב ולהיות עם איקס, אך למרות הבשלות, את עדיין במן סערת רגשות כלשהי והתלבטות בעניין. איקס נמצא באופוריה, מאוהב ומעוניין מאד להיות איתך, אך בתקופה של השנתיים הקרובות, במידה ותעברו לחיות יחד, זה יוביל למשבר רציני שאולי לא תוכלו לחזור אחורה. אתם תעברו יחד הרבה דברים איכותיים לטובה ואפילו תחושו לעתים כי ההתרחשויות מהירות מדיי.... ולכן.... לפני כל מעשה, חשוב לחשוב ואולי אף להתייעץ. לקחת את הדברים ולהסתכל עליהם מהצד, לנסות להיות אובייקטיבים. לא יהיה קל אבל.... בהצלחה!

יגאלרון

New member
6 גביעים,,,,../images/Emo19.gif

שלום,,, להבנתי,,, כל הקשר הזה התחיל ומסתיים כרגע "מהנאות" שיש בהם פוטנציאל גדול לבנות בו רמה מתקדמת של קשר רוחני. קלף זה לרוב מדבר על רגש ואינטואיציה שמתחיל בכל "קטע" שהוא. יתכן שזוג זה נגע בדברים שהיו חבויים בתוך תת ההכרה . מספר 6 בדר'כ נותן קצת מנוחה לנשמה העייפה מצרות הדרך עד מספר זה. יש רק לבדוק היטב לפני שמגיעים לקלף האשליות!!! יגאל רון

יגאלרון

New member
מזל לשניכם,,,../images/Emo99.gif

שבת שלום התחיל מקלף הסיכום: מדובר ביוזמה חיובית לחלוטין לשנות את מצב המסגרת שלכם . יש לדעת שהזמן העכשווי הוא שנותן את חוסר השקט והמנוחה כי יכול להיות שיש צורך לבדוק שוב מסביב כיצד יפלו דברים אחרי המעשה או בזמן המעשה,אלה דברים נסתרים במזל דגים,אבל כאן נמצא מזל טלה שכולו אש ואינו יכול להמתין זמן רב עד לפעולה של השינוי. לעניות דעתי,חשוב שתלכו לפי האינטואיציה שלכם. ובכן להתחלת סיפורכם: יש בגילוי הזה שמחה רבה שאומר: סיום תקופה ויציאה למשהו או לכיוון חדש ואתם עכשיו פועלים בנסתר כפי שרק מזל דגים מסוגל ויודע לעשות. מבחינה אסטרולוגית קבלית מדובר על כוכב צדק במזל דגים. דגים-חשוב לו הנאות והרגשה טובה. צדק-עוזר ומשפר את ההרגשה הזו של דגים. ז'א: דגים מבקש לקבל דברים טובים יותר ואז יש באפשרותו לתת ולהשקיע ברוח וברגש ויתכן שכל זה קורה בשל החומר שקיים במסגרת הנוכחית ולכן זה מתחיל לעצבן את מזל דגים. יש לכם ובעיקר לגבר שבפריסה תוכניות ארוכות טווח שברצונכם מיד להתחיל בשינוי ובדרך החדשה שניגלת לכם-"פשוט לבסס את הניגלה" מבחינה רגשית נוצר מהפך אצל שניכם וזה הדבר הגדול עבורכם ומצריך הרס של מצב ישן שכבר לא מתאים לכם יותר ,,,אהבתי את החיבור שלכם,,,בהצלחה,,,,, אס המטבעות מציין משהו חומרי שנוגע ליחסי מין טובים שדרכם אפשר להגיע לרוחניות באם תהיו מודעים לזה תצליחו להתגבר על הנטייה החומרית הזו ותוכלו להשתמש בפלטפורמה זו לעליה במעלה הרוחניות שבקשר טוב ופורה. אביר המטבעות מבסס את חייו במין ומשקיע מרץ רב במיניות ולכן יש צורך לבדוק היטב לאן הקשר רצוי לשניכם,,,האם זה טוב להתחיל במין ומשם לדעת להשקיע בסובלנות ואחריות לבניית הקשר הרוחני והשלם ??? בהצלחה. יגאל רון

למעלה