ערב סי היימן ביום ב' הקרוב 13.10

actress

New member
ערב סי היימן ביום ב' הקרוב 13.10

הקשיבו הקשיבו
ביום ב' הקרוב 13.10.03 באורוות הברון ראשל"צ יש הופעה של סי יחד עם האחים אסנר לרגל חגיגות היין והבציר, יחד איתם אופירה גלוסקא ולהקת שחפים כל מי שמעוניין להגיע שיעביר מסר ... שעת המופע ב 21:00 הכרטיסים לפורום יחכו ב: רח' מהוליבר 3 פינת רוטשילד בקצה המזרחי של המדרחוב כל מי שמעוניין אנא שימו את האיקון

ט י נ ה

New member
|הי מיכאל 1980 איזה טיימינג לשאלה..

ממש שמוצש הבא נהיה בערב מדהים ומיוחד במסגרת פסטיבל הסרטים חיפה הכניסה חופשית תביא איתך את כל מי שאוהב אותי מהצפון. פרטים בעיתון מעריב ב" סופשבוע " במודעה שלי. שלך סי

מיכאל1980

New member
לפורום סי מפורום ירדנה ארזי

הינכם מוזמנים לקרוא 22 שאלות ותשובות של ירדנה ארזי באתר שלה: http://www.geocities.com/simsalabim2000 שאלה נוספת: מישהו יודע היכן תתקיים ההופעה של סי בחיפה ובאיזו שעה?

skito

New member
שאלה

אני לא יודע אם אוכל להגיע אבל חברים מפורום אחר שגרים באזור אולי כן ירצו לבוא האם אפשר להזמין בשמם אם כן מה העלות? תודה

actress

New member
ל 20 חברים הראשונים מהפורום פה, יש

הזמנות וזה מחכה בכניסה ולשאר החבר'ה מפורומים אחרים שרוצים להגיע הנה הטל' של משרדי "הכרטיס" 9696701

actress

New member
BKF

ואם תרצה לבוא אתה מוזמן כי אחרי הכל אתה בין ה 20 הראשונים

actress

New member
ההרשמה למופע ב 13.10 בעיצומה!!!!!!!

אנשושיםםםםםםםםםםםםם, חברי הפורום סי היימן
אז ככה יש לנו 20 כרטיסים לכל הראשונים שיגידו "אני"
זו הזדמנוווווווווות
הפרטים למטה אני אשרשר את ההודעה הזאת בעוד כמה ימים לאחר ההרשמה בכל אופן צלצלו למשרד של סי 6052226 ותרשמו שם אני בפנים
מי עודדד....????? כפי שאמרתי "ערב סי היימן" התקשרו עד יום א' בלילה / יום ב' בבוקר
לכולכולכולכולכולכם.

actress

New member
20 כרטיסים חינם לכל ה 20 הראשונים!!

שיגידו אני קבלו גם קובץ הממחיש את גודל האירועים וכמובן האירוע של סי ולא זה לא "ערב לאור המצב" זה ערב מיוחד במינו
קדימה קדימה

למעלה