ערב סקס סידרתי.....חלא א`

ערב סקס סידרתי.....חלא א`

בהודעה שהשארתי לענבר במשיבון היתה קצרה:``תהיי מוכנה היום בערב בשעה תשע,תלבשי את סט התחתון השחור ותתקלחי טוב טוב בכל מקום.`` כשדפקתי בדלתה בשעה תשע בדיוק חייכתי לעצמי,הלכתי לעשות דבר פסיכי למידי וזה ריגש אותי. ענבר פתחה את הדלת וחייכה בשתיקה עם חיוך גדול כשהיר מאפשרת לי לבחון אותה מלמעלה ועד למטה. היא נראתה נפלא עם חצאית קצרה שהסתימה למעלה מברכיה,וחולצת גולף שעטפה את הפלג העליון של גופה,מבליטה את שדיה הגדולים. מספיק מוכנה בשבילך מאצו`?שאלה. במקום לענות לה אספתי אותה אליי חיבקתי אותה ולחתי באוזניה:``מזל טוב לילדת היום הולדת``. החיבוק לא נמשך הרבה זמן,היא דחפה אותילאחור,הסתכלה בי וניצוץ של התרגשותבפניה ושאלה ,``נו מה?`` לא חומד עניתי עוד לא.ההפתעה צריכה להיות מלאה ,בואי ניסע. ``לאיפה?``שאלה ענבר,וראיתי את ניצוץ ההתרגשות בעיניה מתחזק. את תראי אמרתי.רק דבר אחד הוספתי,``את סומכת עליי?`` ``בטח``ענתה ענבר אני מתכוון באמת באמת עד הסוף? יקירי מה עשית הפעם שאלה ענבר. רק עני לי אמרתי כן או לא? ענבר חשבה מספר שניות ואחר-כך לקחה את ידי בידיה הסתכלה ישר בעייני ואמרה כן. טוב חייכתי,אז יאללה הולכים. את ענבר הכרתי לפני מספר שנים היא אישה קטנה עם עיניים גדולות,חזה נדיב ועור חלק וחם. יצאנו ביחד כמה חודשים וחוויתי איתה כמה מהאורגזמות היותר משובחות בחיי. לענבר יש עולם פנטזיות עשיר ומגוון והיא נהנתה לחלוק אותו איתי,עוצמת התשוקה שלה מהממת,והיתה מוכנה לנסות הכל,אתם יכולים לתאר לעצמכם שזה הוביל אותנו לרגעי עונג מסעירים רבים. שתיים מהפנטזיות של ענבר גירו אותי במיוחד. אחת מהן כללה כושי עם ממש גדול,והשניה כללה עשית אהבה עם מספר גדול של גברים יחד.גם בטור וגם במקביל. היא חזרה על פנטזיות אלו שוב ושוב וכל פעם שהיינו מנסים לצייר את התמונות יחד במילים,זה הוביל לעשית אהבה פרועה ואורגזמות רבות ממושכות שלה. כשתקרב יום הולדתה החלטתי לעשות מעשה ,כבר חודש לפני היום הולדת היא התחליה לשאולמה אני הולך לתת לה ליום ההולדת,אבל אני השארתי את זה החשאי. היא ניסתה לגרום לי לגלות,דרכים מאוד מהנות כדי ללחוץ עליי, שלא לדבר על הכשרון הרב בו מימשה דרכים אלו,במילים פשוטות היא היתה מסוגלת למצוץ עד שתהייה מוכן למכור את אמך,היא נהנתה מכך ואני לא נשברתי. ענבר הולכת לקבל מתנת יום הולדת שהיא לא תשכח לשארית חייה.... כדי להירגע עשתה ענבר מה שתמיד הרגיע אותה,היא שלחה את ידה והחלה לשחק עם הזין והביצים שלידרך המכנסיים,זה תמיד הרגיע אותה וריגש אותי. הגענו למלון... לקחנו את המפתחות לחדר,ועלינו לקומה ה-8 זאת היתה סוויטה ענקית. הושבתי אותה על אחת מהכורסאות ומזגתי לה ולי שמפניה.כשסיימה את הכוס מזגתי לה עוד שמפניה. ``אתה הולך לשכר אותי?``צחקה ענבר. זה בסדר יקירה את תצטרכי את זה. אחרי שסיימנו 2 כוסות הצצתי בשעוני וראיתי שהגיע הזמן. ניגתשי לענבר נטלתי את ידה בידיי ונישקתי אותן,התכופפתי אליה וחיבקתי אותה שפתותינו נפגשו הנשיקה להוטת,העמדתי אותה על רגליה נצמדתי אליה, ושוב התנשקנו בלהט,כשידיי מלטפות את שערה וגבה וידיה יורדות לישבני. היא הרגישה את הזין שלי עומד וקשה נצמד לבטן שלה,ובשלב מסוים היא שלחה את ידה,החדירה אותה ביננו והתחילה ללטף אותו. אבל אני עצרתי אותה הובלתי אותה למיטה הגדולה,הורדתי את ידיה לצידה ניגשץי ואספתי את אחד מצעיפי המשי. בעדינות קשרתי את הצעיף על עינייה מאחורי ראשה,מוודא שהיא לא יכולה לראות ואז צעדתי לאחור,התסכלתי עליה במשך דקה נהנ המהמראה המרהיב. היא עמדה שם חזה מתרומם ידיה לצידה,ממתינה,התקרבתי אליה שוב שלחתי יד מאחוריה ופתחתי את אבזם החצאית שלה,בעדינות הורדתי את החצאית, חושף את רגליה. היא לבשה תחתון חוטיני שחור שרק הבליט את לובן עורה החלק והחם. רציתי מאוד ללטף את רגלה אבל התאפקתי,במקום זה הורדתי את חולצתה,מגלה את שדייה הגדולים נתונים בחזיית תחרה שחורה תואמת לתחתונים. שוב התרחקתי משאיר אותה לבדה,שלפתי מהארון את מצלמת הווידאו והתחלתי מצלם אותה סביב. ``מה עכשיו?``היא שאלה. בזהירות הושבתי אותה על המיטה. באמתעות שני צעיפי משי נוספים קשרתי את ידיה לשני עמודי המיטה, ופשקתי את רגליה. שוב צילמתי אותה,הסתכלתי בשעון הי לי עוד מספר דקות. אספתי מספר קוביות קרח מדלי השמפניהוהתישבתי לידה,התחלתי לעבור על גופה, זה שיגע אותה,העברתי את קוביות הקרח על פנים ירכה ובין שדיה. ענבר התחילה לנוע על המיטה. בעשר בדיוק הפסקתי,נישקתי אותה קמתי וניגשתי לדלת,פתחתי אותה ובחוץ עמדו כמו שקבענו-טל,אבי,תומר,וירון. הכנסתי אותם בשקט לחדר וכשהם ראו טת ענבר שרועה על המיטה קשורה הם נעצרו במקומם,למרות שתיכננו את זה מראש,הם פשוט לא האמינו שזה קורה.... ענבר בינתיים המשיכה להתפתל אל המיטה. ``תיגע בי,בבקשה``היא התחננה בפניי. טפחתי על כתפו של ירון וסימנתי לו לגשת לענבר.................. *לכל מי שקרא זהו חלקו הראשון של סיפור הסקס הזה ואם תרצו לדעת את ההמשך רק תגידו....... ואני אכתוב לכם את חלקו השני....

shoteret27

New member
חוקרת מאמית שלי מהשוטרת

היי סקסית, קראתי את סיפורך ואהבתי מאוד אני רוצה פרק ב` ומהרררררררררררר רוצה לדעת מה החבר`ה האלה עומדים לעולל לענבר ממממממממממממממממ תמשיכי מיד!!!! ממני

ned

New member
בקש ר לחלק א

סיפור טוב ומרגש אני מקווה שתשלח לי את החלק השני אני מחכה לך .

wizardwiz

New member
חקל א..

חוקרת.. את מגלה כישרון לא מבוטל .. אין ספק שעולם הספרות ספג הערב חבטה ..:) חלק ב... פור פאבור...

batman

New member
סיפור מצויין אבל למה בלשון זכר ????

כמובן שמצפה לקרוא את עלילות החבורה אבל קצת מבאס שאישה כותבת הלשון זכר, זה טיפה מוריד את ה``סקסיות`` של הסיפור

למעלה