ערב סרטים

so be it

New member
ערב סרטים

אני עושה אצלי ערב סרטים, ועוד כמה דקות הולכת להשכיר סרטים. איזה סרטים נכללים ברשימת החובה מבחינתכם לערב סרטים טוב? ואיזה לא? (אם מישהו אומר סטאר וורס או סטאר טרק אני נושכת אותו...)

daveScorpions

New member
יו אלוהים!

עוד מישהו מכיר את הסרט המדהים הזה
יש לי אותו אפילו בדיוידי ואני כבר לא יכול לחכות שיצא ההמשך
אני מרגיש כמו פאקצע מתלהב

daveScorpions

New member
כל מה שיש לי להגיד על זה, זה

Fuck. Fuck. Fuck. Mother mother fuck. Mother mother fuck fuck. Mother fuck mother fuck. Noise noise noise. 1 2 1 2 3 4 Noise noise noise. Smokin weed, smokin weed. Doin' coke, drinkin beers. Drinkin beers, beers beers. Rollin' fatties, smokin blunts. Who smokes the blunts? We smoke the blunts. Rollin' blunts and smokin um' <> 15 bucks, little man, put that shit in my hand. If that money doesn't show then you owe me owe me owe. My jungle love. Oh e oh e oh. I think I wanna know ya know ya ... yeah, what
BANG

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

Tiki Torch

New member
סרטי חובה אצלי הם

-כולם מתשגעים על מרי -שרה"ט -אקס מן -שרק -האחים בלוז -ספייס בולס -קיל ביל ואני חושב שזה יספיק לעכשיו...

Dolo

New member
לא חובה

אבל אני חושב ש Lock, Stock, & Two Smoking Barrles גאוני. ואם כבר סרטים בריטים - מונטי פייטון חובה.

Sin city

אין הרבה סרטים שגרמו לי לרצות לעשן סיגריה או משהו דומה. אני ממש נהניתי ממנו

Me like! אורגזמי ../images/Emo99.gif

אני אישית גם ממש אהבתי הסטוריה של אלימות.. אבל זה בגלל שאני פריק של קרוננברג

adonshokoo

New member
my love for you is like a truck

BERSERKER!!! קלרקס זה גאונות. וואמפייר הנטר די : בלאדלאסט (נו, אנימה, אבל מה לעשות, עדיין סרט גאוני) שער (סרטיזמר זה טוב ^_^ ) חנות קטנה ומטריפה [גרסא מחודשת כמובן, לא הזבל בשחור לבן] אחי (קיטאנו גאון לחלוטין, ועוד סרט מאפיות שלו, רק יותר טוב) טקסי (הסרט הפעולה\קומדיה צרפתי, לא הדרמה, יש איזה 3 או 4...אני לא זוכר מה הטובים ומה לא) יש סרט בלגי ממש טוב שאני חושב קוראים אותו רעד ורעמה , Stupeur et tremblements , סרט ממש ממש ממש טוב, אחד הסרטים הזרים שיותר אהבתי. אה כן, בטח הודעה חסרת ערך לחלוטין כי אמרת עוד כמה דקות את הולכת, אבל ניחא =)

למעלה