ערב עם הסופרת מיכל שלו

אביתר555

New member
ערב עם הסופרת מיכל שלו

היי, אני מקווה שזה בסדר שאני מפרסם כאן היום 3/1/10 בשעה 20:00 יתקיים ערב עם הסופרת מיכל שלו בספרייה העירונית אור עקיבא (באיזור חדרה, מפת הגעה מצורפת) מיכל שלו מחברת הספרים: מלאכי עליון שבועת רחל מאה חורפים רחמים הזדמנות למשהו טוב הספרייה גדולה מרווחת וממש יפה! והאירוע יהיה נורא מעניין, שווה להגיע. מכיר הכרטיס הוא 40 ש"ח לכניסה נשמח לראותכם, 1/3/10 בשעה 20:00 טלפון 046260357

kdr

New member
זה ממש לא בסדר

בשעה 19:00 סיימתי לעבוד בעין שמר, לו היית מודיע כמה ימים קודם, זה היה בסדר.

אביתר555

New member
היי, אני מצטער

כתבתי בפורום ספרים וספרות ולא חשבתי שיש עוד פורום מתאים לפרסם בו, עד שהגעתי לכאן, אני נורא מצטער, אבל חיוך! הכל לטובה.. את/ה עובד/ת באיזור עין שמר? אני אוכל לעדכן אותך על עוד אירועים בספריה. יש המון

לא כדאי לעמוד על הפסים ../images/Emo8.gif

תודה אתה מוזמן לעדכן אותנו בארועים מסוג זה

kdr

New member
אני רק מחייך, תמיד

סתם כתבתי בנימה כזו. הייתי בהשתלמות בעין שמר, בקושי מצאתי את המקום. הנהג הגיע לבקע אל גרביה ושם הסבירו לנו לחזור. אני גר בקריות ומגיע לפעילויות בספריות כאן באזור. במקרה הייתי אתמול בסביבה, היה מעניין לשמוע את הסופרת, פעם הבאה. אתה מוזמן לספריות באזורנו. לדעתי כדאי להודיע יום יומיים מראש.

מישהו עובר ליד גן שמואל? איזור התעשיה?

צריכה מישהו שמגיע לשם מהמרכז ומוכן לעשות ביקור עבורי לאסוף משהו מחנות בצק הסוכר שם.

maybesure

New member
אהם.. הייתי בסהר לפני חודש בערך

ואין לי בעיה להגיע, אבל לא מגיעה מ/למרכז.

את מגיעה ליצחק כהן, לא?

האמת, הבעיה היא קבועה, אלו שנמצאים באיזור גן שמואל לא מגיעים למרכז מספיק בשביל לתאם את זה.

maybesure

New member
אם אגיע..

אגיע כנראה ביום שישי, אבל עד לרגע היציאה מהבית לא אדע אם נוסעת או לא

w o m a n 10

New member
מיכל שלו ../images/Emo63.gif

חברה הייתה באחת ההרצאות שלה ומאוד נהנתה. אם תשמעו על הרצאה שלה באיזור המרכז... אשמח.

למעלה