ערב פאנקרוק\סקא\הארדקור-פאנק

pikitup

New member
ערב פאנקרוק\סקא\הארדקור-פאנק

ב21, יום שישי תתקיים מסיבת פתיחה למועדון החלקה 109, שממוקם ברחוב טברסקי 8, ת"א. יהיה חדר פאנקרוק\סקא\הארדקור-פאנק וכמו כן יהיה חדר מטאל וחדר אלטרנטיבי. אני, אהוד, עודד ומיכל נתקלט בחדר הפאנקרוק\סקא. לפרטים נוספים או לקניית כרטיסים נא לפנות אלי.

pikitup

New member
יש הסעות....

עוד פרטים יום ראשון. בכל אופן, תקנו כרטיס ממני. זה גם יותר זול, וזה גם אומר שאתם תומכים בסצינה של הפאנקרוק\סקא כי אני מייצג את זה ואני מוכר כרטיסים שאני מייחצן לזה בעיקרון. אז אם אתם רוצים עוד ערבים כאלה, תדאגו לקנות ממני. צרו איתי קשר באיסיקיו : 1517301

HandsomeDevil

New member
אני מעדיף את החדר האלטרנטיבי,

אבל טוב, אני אקנה ממך. מזכרון יעקב יבואו אני ועוד שתי בנות. יכול להיות שייצתרפו אליינו עוד שלושה ילדים. איך נקנה ממך?, ביום ראשון תשים את הפלאייר.

pikitup

New member
כן. ביום ראשון אני ישים.

הנה המספר איסיקיו שלי : 1517301. צרף אותי ואז נדבר

ּpine appleּ

New member
וואי איזה כיף... לחגוג את סוף השנה!

באיזה אזור של תל אביב זה נמצא? טחחחח נראה אם ירשו לי בכלל....

HandsomeDevil

New member
אני לר נוסע בסוף,

ההורים שלי (בלעדיי, שוב) נוסעים לספרד בדיוק בתאריך הזה והם לא רוצים שבזמן שהם לא בבית אני אסתובב בת"א בלילה. הם אמרו שכאשר הם יחזרו אני יכול לצאת לאן ומתי שבא לי. אי אפשר לדחות את המסיבה? חחחחחח...... פעם אחרת.

pikitup

New member
זה קרוב ליצחק שדה (קרוב לעזריאלי)

ויש לי גם בונוס חדש : בקרוב ימי שני יוקדשו אך ורק לפאנקרוק\סקא אבל פרטים על כך בהמשך. יום שלישי אני יסרוק את ההזמנה ויעלה לפורום

HandsomeDevil

New member
רן אני לא בא בסוף,

הורים, ספרד, לא להשאיר כזאת אחריות בארץ, "בזמן שאנחנו בחול אנחנו רוצים שתבטיח לנו שאין תל-אביב ואין חדרה, אנחנו נוסעים כי אנחנו רוצים שקט". סע עם הפריקיות האחרות.

HandsomeDevil

New member
כן, אבל אסתי,

הזקנה החולנית הזאת שנשארת עם אחיותיי הקטנות יודעת.

למעלה