ערב פאנקרוק\סקא\הארדקור-פאנק

pikitup

New member
ערב פאנקרוק\סקא\הארדקור-פאנק

ב21, יום שישי תתקיים מסיבה במועדון החלקה 109 שממוקם בטברסקי 8, ת"א. יהיה חדר פאנקרוק\סקא\הארדקור-פאנק וכמו כן חדר מטאל וחדר אלטרנטיבי. ניתן לקנות כרטיסים דרכי. כרטיס עולה : 40 שקל. להודעה זאת מצורפת ההזמנה

pikitup

New member
לא הופעות. ערבי אמצע שבוע

בקרוב בימי שני יהיו ערבי פאנקרוק\סקא

GD4EVeR

New member
אהמ... רק שאלה קטנטנה...

למה כתוב בהזמנה שזה ב 28.6 ?

pikitup

New member
לא כתוב שזה ב28

כתוב שב28 יש מסיבה מיוחדת עם הופעות.. ההזמנה היא ל21

firerez

New member
אז ככה

בערב הזה החדר הפאנק רוק הולכת להיות להקה שוקראים לה הpoopies בקיצר תקשיבו להם כי הם ניראה אחת להקות הצעירות בין היותר טובות שיש מקווה שהם גם יראו את זה שם ולמי שלא מאמין אז בהופעה של יוסלס אידי באיזה מועדון בתל אביב הם חיממו אותם וגם סגרו אותם אז יש להם רמה so cheak them out ודרך אגב הזכרתי שאני מכיר אותם

firerez

New member
לא יודע

זה תלוי אבל אם אתה רוצה אני יכול לתת לך חתימה שלי הנה|: fuck you

HandsomeDevil

New member
?!

זה היה אמור להצחיק/להעליב אותי/לגרום לי לקנות בזה שאתה מכיר את הלהקה הכי לא מוכרת בעולם/לעשות רושם על מישהוא ???? אז אתה מכיא אותם- יופי! אתה יודע כמה חברי להקות הרבה יותר "מוכרות" מהלהקה המסריחה שלך יש לי באיי סי קיו?

blinksum18241

New member
בוא´נה אחי

אני רואה שאתה נהנה להציק לכולם מחפש לריב הא? כל פעם שמישהו כותב משהו ישר אתה מגיע לתקן, להעליב, להתנשא... אחי אתה לא עד כדי כך תותח, מה אתה בכוח צריך תשומת לב?

HandsomeDevil

New member
*כח

לא, איתך זה סיפור לגמריי אחר, אתה פשוט עלוב, זה דורש את זה, נראה לי שבקטע שלך מאוד מיציתי את עצמי, כתבתי את זה למעלה, אתה יכול להסתכל. איתו זה היה סתם..., למה הוא בא לפה כדיי להשוויץ שהוא מכיר איזו להקה לא מוכרת?! אבל אני לא רציתי להיכנס לזה, ה"אפשר לגעת בך" היה בצחוק.

firerez

New member
טוב אז שמע

אני לא באתי להשוויץ או משהו כזה רק רציתי להגיד משהו שאני אישית חושב לראות מה אנשים כאן בפורום יגבו אחרי שיראו אותם ואני בטוח שיש להקות יותר מפורסמות מהן ויותר טובות מהן אבל זה ממה דלא אכפת לי רק אמרתי שלפי דעתי יש להם עתיד זה הכול ואני לא רוצה להעתרב בריב שלכם או מה שזה לא יהיה

למעלה