הבעייה היא לא בחיילים שיוצאים לחופשת חג כי יש להניח שזמיר הפנים את הלקח מה-6-5 באוקטובר .שוב כולם יוצאים לחופשות.
כולל החיילים וכיתות הכוננות.
7 לאוקטובר מתקרב?
איזה רב טען שהתכנון היה בליל הסדר ובסוף החליטו לדחות שהוא טען שזה בגלל איזה מעשה של דתיים, אבל לפחות הפעם ליל הסדר במוצ"ש ולא בערב שבת כמו שהיה ב-2023 שהם חשבו שזאת הזדמנות לרצוח ולחטוף כמה שיותר כי כולם בבית אחרי ליל הסדר, לטענת הרב.שוב כולם יוצאים לחופשות.
כולל החיילים וכיתות הכוננות.
7 לאוקטובר מתקרב?
מזל שיש שמאלנים ,המצב שונה, ישראל השתחררה מהקונספציה השמאלנית שצריך להאכיל את האויב כדי שלא ירצח אותנו .
לא אמרתי שמאלנים אמרת "קונספציה שמאלנית" ולא משנה מי תמך בה - בנט, ביבי , אתה ....מזל שיש שמאלנים ,
אחרת הייתם צריכים להמציא אותם כדי שתוכלו להשליך עליהם את הכשלים שלכם.
מה אני קשור?לא אמרתי שמאלנים אמרת "קונספציה שמאלנית" ולא משנה מי תמך בה - בנט, ביבי , אתה ....
אתה עדין לא השתחררת מהקונספציה . סמוטריץ מעולם לא היה בקונספציה אלה להיפך .מה אני קשור?![]()
אני ? מה אני קשור?אתה עדין לא השתחררת מהקונספציה . סמוטריץ מעולם לא היה בקונספציה אלה להיפך .
![]()
עזה היא פצצת זמן - דברים שכתב בצלאל סמוטריץ' ב-2018
קליטה של ערביי עזה בעולם - המעשה ההומניטרי ביותר. הטקסט של בצלאל סמוטריץ׳ ב-2018 הפך לקונצנזוס מימין ומשמאל. הפוסט המלאwww.inn.co.il
היית מאמין שמה שסמוטריץ הגה וחזה ב 2018 כולל טרנספר לערביי עזה ונחשב אז להזוי, היום זה נחשב תוכנית פעולה ריאלית וכנראה היחידה מול עזה ?אני ? מה אני קשור?
הקונספציה לא מתה , האחים המוסלמים בתוך הלשכה של קטאר מלא על מלא, אופס, קוראים לה גם לשכת נתניהו.
ושמוטריץ' מת על קונספציות במיוחד של הנוחבות.
אתה מסטול!היית מאמין שמה שסמוטריץ הגה וחזה ב 2018 כולל טרנספר לערביי עזה ונחשב אז להזוי, היום זה נחשב תוכנית פעולה ריאלית וכנראה היחידה מול עזה ?
כמה חבל שלא שמעו לסמוטריץ כבר ב 2108 ובמקום זה כמעט כולם כולל ביבי הקשיבו לשטויות של הדרג הצבאי שכאלו אם נשפר את הכלכלה בעזה אז הם ירגעו.
אז לסיכום מה העמדה של סמוטריץ' "תוכנית ההכרעה" או "החמאס זה נכס"?מה אני קשור?
ואת הקונספציה הגה הצורר נתניהו ותמכו בו רק ימנים . שמוטריץ' ימני אם אינך יודע.
הפרבולה לא מתכחש לעובדה שביבי יישם מדיניות שמאל והיה שבוי בקונספציות שמלאניות.מזל שיש שמאלנים ,
אחרת הייתם צריכים להמציא אותם כדי שתוכלו להשליך עליהם את הכשלים שלכם.
ב-1973 לא הייתה אמונה באויבים ובכל זאת הפקירו את גבולות הדרום והצפון מזרח.המצב שונה, ישראל השתחררה מהקונספציה השמאלנית שצריך להאכיל את האויב כדי שלא ירצח אותנו .
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.