ערב פסח

jackie111

Well-known member
שוב כולם יוצאים לחופשות.
כולל החיילים וכיתות הכוננות.

7 לאוקטובר מתקרב?

Cranio

Well-known member
שוב כולם יוצאים לחופשות.

7 לאוקטובר מתקרב?
הבעייה היא לא בחיילים שיוצאים לחופשת חג כי יש להניח שזמיר הפנים את הלקח מה-6-5 באוקטובר .
הבעייה היא בהפקרת החטופים שנמקים שנה וחצי במנהרות ושכל שניה שעוברת היא קריטית עבורם.

evglev1

Well-known member
מנהל
שוב כולם יוצאים לחופשות.

7 לאוקטובר מתקרב?
איזה רב טען שהתכנון היה בליל הסדר ובסוף החליטו לדחות שהוא טען שזה בגלל איזה מעשה של דתיים, אבל לפחות הפעם ליל הסדר במוצ"ש ולא בערב שבת כמו שהיה ב-2023 שהם חשבו שזאת הזדמנות לרצוח ולחטוף כמה שיותר כי כולם בבית אחרי ליל הסדר, לטענת הרב.

הפרבולה1

Well-known member
מה אני קשור? |פנים|
אתה עדין לא השתחררת מהקונספציה . סמוטריץ מעולם לא היה בקונספציה אלה להיפך .

נערך לאחרונה ב:

Cranio

Well-known member
אתה עדין לא השתחררת מהקונספציה . סמוטריץ מעולם לא היה בקונספציה אלה להיפך .

אני ? מה אני קשור? :ROFLMAO:

הקונספציה לא מתה , האחים המוסלמים בתוך הלשכה של קטאר מלא על מלא, אופס, קוראים לה גם לשכת נתניהו.

ושמוטריץ' מת על קונספציות במיוחד של הנוחבות.

הפרבולה1

Well-known member
אני ? מה אני קשור? :ROFLMAO:

הקונספציה לא מתה , האחים המוסלמים בתוך הלשכה של קטאר מלא על מלא, אופס, קוראים לה גם לשכת נתניהו.

ושמוטריץ' מת על קונספציות במיוחד של הנוחבות.
היית מאמין שמה שסמוטריץ הגה וחזה ב 2018 כולל טרנספר לערביי עזה ונחשב אז להזוי, היום זה נחשב תוכנית פעולה ריאלית וכנראה היחידה מול עזה ?
כמה חבל שלא שמעו לסמוטריץ כבר ב 2108 ובמקום זה כמעט כולם כולל ביבי הקשיבו לשטויות של הדרג הצבאי שכאלו אם נשפר את הכלכלה בעזה אז הם ירגעו.

Cranio

Well-known member
היית מאמין שמה שסמוטריץ הגה וחזה ב 2018 כולל טרנספר לערביי עזה ונחשב אז להזוי, היום זה נחשב תוכנית פעולה ריאלית וכנראה היחידה מול עזה ?
כמה חבל שלא שמעו לסמוטריץ כבר ב 2108 ובמקום זה כמעט כולם כולל ביבי הקשיבו לשטויות של הדרג הצבאי שכאלו אם נשפר את הכלכלה בעזה אז הם ירגעו.
אתה מסטול!

למעלה