ערב פרל ג'אם וגראנג' בקולטורה!@

«Jimmy Page»

New member
ערב פרל ג'אם וגראנג' בקולטורה!@

היה ענק. לא יודע אם היו עוד אנשים שידעו כל מלה של כל שיר שעלה שם. אבל לא התפרקתי ככה כבר המון זמן. גם לאליס היה ייצוג נכבד שלי כמעט שלושה שירים :ם הדיג'יי היה קצת אובד עצות. באתי אליו, "שים את do the evolution" "וואאאאי!@ רעיון טוב!" אבל זה הספיק. ראיתי את nothingman1 [ידעתי את השם. באמת ]: ], ולמען האמת, רוב הקהל היה יותר מבוגר ממה שחשבתי שיהיה. אבל אם מישהו ראה גוש שיער עם חולצת פלאנל שרוקד כמו ילד מפגר וחסר רגל ונכנס באנשים, ובד"כ עם בירה ביד, היי. היה כל כך טוב@#% מי עוד היה? [ובלי קשר. מעכשיו בית ריק לשבועיים. אז סלחו לי, אבל אני הולך לעשות עוד סיבוב בבוקסרים ברחבי הבית כדי לנצל את ההתחלה כמו שצריך] [לילה טוב D: ]

nothingman1

New member
למה לא באת ואמרת משהו?

רגע... אתה זה שדחף לי שוט וודקה ליד? אם כן אז זה מסביר למה מישהו היה נחמד אליי בלי סיבה

nothingman1

New member
ובאמת היה מטורף, הכרתי את כל השירים חוץ מ-3

בערך, הייתה אחלה אווירה (לכמה שעות הרגשתי כאילו אנחנו בניינטיז), ו... נראה אתכם בפעם הבאה, כן?

«Jimmy Page»

New member
חחח חשבתי על זה,

אבל הסיטואציה של לבוא ולהגיד "נות'ינגמאן אחד? היי, אני ג'ימי פייג'" תמיד נראתה לי מפגרת בצורה יוצאת דופן. לא, למען האמת לא יצא לי להתעסק עם וודקה, אבל לפחות זכית לג'סטה ממישהו אחר P:

«Jimmy Page»

New member
הממ,

אני רק זוכר שהיה את Again. מקווה שיהיה עוד ערב כזה... צריך להפיץ כמו שצריך, שלא יקרה שוב שנהיה היחידים ברחבה שעוד לא עשו צבא |: אני אפרסם פה אם אני אדע על אחד כזה בזמן הקרוב. אני מת לגלות איפה יפרסמו את התמונות@~

everynormal

New member
אני גם מקווה שיהיה

לפי מה שאמרתם, נשמע שזה היה ממש טוב, אם יהיה עוד פעם אני ממש אנסה לבוא

nothingman1

New member
ב-5 בבוקר, כשנשארו רק עוד 5 אנשים ממוטטים,

זה דווקא די התאים

«Jimmy Page»

New member
../images/Emo6.gif

יש שם כמה תמונות ממש גרועות של אנשים שאני מכיר. +אני פעם-פעמיים. יפה. תודה!

למעלה