ערב פתוח על דרכו המעשית של ג.א.גורדייף 7/6

search33

New member
ערב פתוח על דרכו המעשית של ג.א.גורדייף 7/6

פרטים בהזמנה המצורפת

../images/Emo207.gif מפגשים חינם ברוח 'הסוד' ובשילוב NLP

היי כולם, לונג טיים נו C עברתי לגור בכפ"ס, קצת עמוס היה לי בשבועות האחרונים, אך אני מעריך שלאט לאט אני אחזור להיות שותף פעיל בפורום, האמת היא שחסרתם לי
ויש לי הודעה קטנה למי שמעוניין: בכל יום שלישי החל מהשעה 19:00 עד 22:00 בקירוב, יתקיימו מפגשים על פי עקרונות הסרט הסוד והספרים שעליו הוא מבוסס כגון "חשוב והתעשר" - נפוליאון היל ו"מדע ההתעשרות" -וואלס ו"מפתחות לשפע" (מיגנוט) סיניה רומן דרך השימוש בכלים של ה NLP. כולם מוזמנים, המפגשים בחינם, במפגש הקרוב, נלמד להכיר את העוצמה הפנימית שלנו וכיצד ליצור אותה בכל פעם שנרצה או נצטרך וכך בעצם נוכל לחזק כל מיגנוט ויצירה של מציאות ע"פ עקרונות הסוד, אם ישאר זמן נלמד לזהות את הפחד, וכיצד יש לנו בעצם שליטה עליו... כמו כן אם יש לכם דברים שאתם מעונינים ללמוד כיצד לעשות, להתמודד, לשנות, ליצור שאלות ורעיונות.. תעלו אותם כאן וביחד ניצור הצלחות. המפגשים נכון לעכשיו יתקיימו בביתו של פז אושרן . רח' הרב נריה 6 דירה 31 קומה 8, שכונת נאות שקמה בראשון לציון (אלא אם מישהו רוצה לתרום מקום מרכזי יותר ) פרטים מלאים ואישורי השתתפות אצל פז אושרן - 054-3004305 אנא אשרו את הגעתכם שכן מספר המקומות מצומצם.. שיהיה שבוע נפלא מיקי

גלעד63

New member
יופי של רעיון../images/Emo45.gif

להציע לאנשים עניים, בחינם, את האפשרות להחלץ ממצבם הכלכלי הקשה. יישר כוח!

גלעד63

New member
אנא עארף

כשאתה מציע סדנא שמבוססת על שלושה ספרים שבכותרת של שניים מתוכם מופיעה "התעשרות" בהטיות שונות ושלישי מסתפק ב"שפע" אני מבין מזה שאתה הולך לעזור לאנשים להרוויח יותר כסף. שזה נפלא בעיני רק שאני בספק אם דווקא בפורום הספציפי הזה תמצא את קהל היעד שלך לעניין הזה.

כלומר אתה מרוויח בדיוק את מה שאתה רוצה?

חוץ מזה, לדעתך אין פה אנשים שישמחו להעשיר את ארסנל הכלים שלהם בכלים של NLP וכלים נוספים? אני דווקא חושב שפה נמצאים האנשים שהם קהל היעד שלי לעניין הזה... שכן, הם באים במגע עם הרבה הרבה אנשים אחרים.. לא כך? מיקי

גלעד63

New member
אני בדעה

שאנשים צריכים להרוויח כסף כדי להגשים חלומות ואם בינואר השנה היו לי 50K$ כדי להגשים חלום חיים אז כן - אני מרוויח מספיק. לא שלא יזיקו לי עוד כמה גרושים אבל בשביל זה לנסוע עד ראשון? בחייאת
(זה היה בצחוק - אל תטרח אפילו להגיב) ולי אישית אין ספק של-NLP יש את היכולת לתת כלים בהרבה תחומים - לשים דגש דווקא על הצד הפיננסי, ועוד בפורום הזה, נראה לי קצת לא לעניין.

אוריק3

New member
מזה אתה היום בי פולרי גלעד...../images/Emo13.gif

בשורה הראשונה הכסף היה סבבה בשורה השניה לא 'כפת לך עוד קצת.. בשורה השלישית זה לא מעניין כבר בטח בשורה הרביעית אתה תורם אותו... סבבה

../images/Emo13.gif ד"א האם קראת את הספרים

כי מסתבר שבספרים האלה (מאחורי השם השיווקי ביותר) מסתתרת תורת חיים שלמה, שלא מדברת על כסף בלבד.. נהפוך הוא, הכסף הוא תוצר לוואי של החלומות, של העשיה.. גם כשאני מאמן אנשים וחברות בתחום העסקי ואנו שמים יעד כספי מדיד - הוא לא המטרה!!! כי אדם שהופך את הכסף למטרה, לדעתי האישית, הופך להיות תאב-בצע ואז הוא מתחיל לשחק win-lose על אנשים... וזה הפוך למה שאני מטיף, מלמד, מאמן וחי. אני חצי מסכים עימך שיכול להיות שלשים דגש על הצד הפיננסי בפורום הזה, אולי, זה קצת לא לעניין (אבל רק קצת ורק אולי (-; ).. בחצי השני מכיוון שזו אותה ההודעה במספר הפורומים שבהם אני משתתף. ומכיוון שרוב בתי הספר לאימון (שאני מכיר בכל אופן) מלמדים את האנשים להיות קואצ'רים אך לא מלמדים אותם כיצד להתפרנס מזה.. ובתקופה שעבדתי בתות נתקלתי בהמוני מאמנים שאין להם עבודה שבאו ורצו לעבוד מתחת לתות.. ועד היום אני מכיר מספר לא קטן של מאמנים מדהימים שמתפרנסים ממשהו אחר ולא מכושר האימון המופלא שלהם. אני מעריך שזהו דבר שיכול להיות תורם גם כאן.. לא כך? מיקי נ.ב. אתה אישית מתפרנס מכושר האימון המופלא שלך?

גלעד63

New member
כושר אימון מופלא?

לזכותך יאמר שאתה אדם חד אבחנה, מיקי - יפה ששמת לב (כבר התחלתי לחשוב שרק אני רואה את היכולת הזאת אצלי). לא חושב שאפשר ללמוד "להתפרנס" מאימון כמו שאי אפשר ללמוד "להתפרנס" מעריכת דין, נגרות או תיאטרון בובות - אם אתה טוב במה שאתה עושה אתה יכול לצפות שאנשים ישלמו לך על זה, מאוד פשוט.

זו דרך אחת להסתכל על זה

ואם היא עובדת לך, אחלה. תמשיך עם זה. אני מאמין שאפשר ללמד אנשים להתפרנס מהמקצוע שלהם.. אפשר גם ללמד אנשים ליצור שפע ועושר מהמקצוע שלהם גם.. ולא רק להתפרנס
שזה לכוון מעט יותר גבוה מרק פרנסה. אני מכיר מאמנים טובים מאוד, שמשלמים להם, ועדיין הם מתפרנסים מעבודות אחרות ולא מאימון.. ואולי גם מעבודות שהם לא הכי היו רוצים להמשיך לעבוד בהן... והיו אפילו רוצים להתפרנס מהאימון.. ועדיין אין להם מושג ירוק איך לעשות את זה, או שיש להם מושג ירוק והם לא עושים בכיוון.. זה גם קורה. ומה שתאמין בו, הוא בד"כ נכון עבורך. מיקי

isaacm

New member
חסרונך הורגש גם כאן. רעיון נפלא.

פעם היו יותר דברים כאלה. הכוונה למפגשים סביב רעיון. שמח לראות מישהו מחייה את הגישה. אשמח להצטרף, ובטוח שאהנה. איציק

המפגש נשמע מעולה!

בימי שלישי אני פנויה רק מ-22:30. תעדכן אם יהיה מפגש ביום אחר, מתי שהוא

isaacm

New member
ונהניתי מאד

לראות את פז - בחור מדהים. לחוות את התרגיל שהעברת - תרמת לי המון. תודה איציק

למעלה