ערב פתיחת שבוע הזמר העברי היה...

korennet

New member
ערב פתיחת שבוע הזמר העברי היה...

למרבה הפלא, למרבה שימחתי ולמרבה במחיר - הייתי הערב (פתיחת שבוע הזמר העברי) והיה בסדר גמור.... השילובים בין האמנים החדשים לבין האמנים העתיקים היו מעניינים... אולם-אני נותרתי בפה פעור משלושה עיקריים: מאיר בנאי- שנתן הופעה סופנית ומרגשת (כמו שיודע). סי היימן-שלדעתי נשמעה הכי טוב מכולם והחזירה אותי 10 שנים אחורה, לימי צוותא המופרעים והמוטרפים שלה. BABY-נראית מצוין על הבמה, נשמעת פצצתי והרמת את הפארק על הרגליים שכבר נרדמו... וכמובן - סמי-כוורת - אפרים, דני ואלון (החתיך הורס) שהיו מדהימים, מקסימים, קופצניים וצעירים ב-30 שנה וכיבדו אותנו בשני שירים: אלף כבאים ויו-יה. אני מוכרחה לציין כי אלון, כמובן על הבאס, נראה שמח, מאושר וטוב-לבב והרגיש חופשי "להתפרע" על הבאס. היה נהדר לראותו שוב על הכלי המדהים.... אלון והבאס נראים טוב על הבמה...!!!!!!! לסיכום - היה שווה להגיע לערב הזה. הערב היה מהנה, מעניין ומרגש.... (מיכל-פיספסת ובגדול)

skito

New member
סי הייתה הכי הכי

תותחית, (נטע היכן היית? טוב לא שמתי לב כי ישבתי ביחד עם אישתי ובנוסף בכסא שאחרי שרון נו זו מקחי אותי...היא לא הפסיקה להסתובב אלי- לאא זה כי בטעות השענתי רגליים...) ראשית כל הכבוד!!! לכלל האמנים שהופיעו ותרמו את שכרם לטובת אמנים במצוקה מחווה מרגשת! סי היימן ושירלי צפרי הביצוע מדהים ענקי - עד לחלק שלה היו אמנים ששרו יפה והכל, אבל! לא עוררו ובקטעי המעבר שבשיר, הקהל פתאום התעורר כאילו -מה כאילו- קיבל את האנרגיה הזו שרק סי יכולה לשדר היה ענקקקקקקקקק וכל כך כיף ותודה לכולם על הערב הנפלא ושמוליק דייי תחזור כבר

actress

New member
הייתי יוטרן והאזנתי לשידור ברדיו

אחרי שראיתי מה הולך שם העדפתי לחזור, אבל ברדיו שמעתי את ההמון מריע לסי לא ככ הצלחתי לשמוע אותה כי שירלי קצת עלתה עליה.

ט י נ ה

New member
סוף סוך ביקורת מענינית מבוגרת וענינ

ית מהמם הלוואי שתמיד כך יתבטאו אגב צוותא אני במגעים מתה לחזור לשם הקיץ ולא מענין אותי כיך פשוט בדם שלי בוער

korennet

New member
יקירתי...

גם הדם שלי בוער.... יאלללללהה.... אם יש משהו שאני יכולה לעשות ולעזור בחזרתך לצוותא, קדימה, אני מוכנה....

korennet

New member
יקירתי...

גם הדם שלי בוער.... יאלללללהה.... אם יש משהו שאני יכולה לעשות ולעזור בחזרתך לצוותא, קדימה, אני מוכנה....

actress

New member
יש דרך שכולנו נמשיך לעודד עם פונפונ

פונפונים ואז סי תבשר את הבשורה. לגבי מה שסקיטו שם זה מזכיר לי שהגיע הזמן למילל שום לרשות השידור שישמיעו את השירים של סי לא חסר ?

ט י נ ה

New member
לגבי הרדיו כו

עשו לי טובה זה לא לענין לנתח ככה רדיו זה רדיו אף אחד לא עלה על אף אחד יש כאלו שחותכים רדיו נפלא ויש כאלו שלא שילרי צפרי היא מלכה והיא חיה רעה כמוני והיה לי העונג הכבוד והאושר לחלוק איתה את הרגע הזה אני מאחלת לה את כל הטוב שבעולם. היום פגשתי את אמיר מילשטיין חלילן נפלא בחזרות למופע גדול שאני מקיימת במצוש בבאר טוביה והוא סיפר לי ששירלי היתה בשירה בשידור והיא עשתה ביצוע מדהים באווירת היפ הופ והיתה סוף הדרך

actress

New member
אבל עדיין מבאס ששומעים שידור אז לא

משמיעים את מה שצריך באמת איפה בכלל היתה הניידת שידור??

gidi ahronovich

New member
מילשטיין וגטרו טולל

האמת שמילשטיין באמת ענק הוא עשה אחלה עבודה בגרוניך האחרון קראתי פעם בראיון שכמוני הוא מאד אוהב את JETHRO TULL האמת שכבר 4 שנים אני מחזיק חליל צד וזה עובד אחלה מה שמזכיר לי שבעוד שבועיים 24 למאי אני בהונגריה בהופעה של JETHRO TULL לגבי שירלי צפרי לא שמעתי את אלבומה האחרון אבל אני זוכר לה חסד נעורים מהקולות רקע באלבום מחליף צבעים של דופלר

ט י נ ה

New member
היי אבי מותר כבר לללחוש מז"ט ?

בכל מיקרה שולחת המון נמון מזל וכוח תקווה ואושר לכל המשפחה המתרחבת......................................................... שלך סיסקו

actress

New member
יום העצמאות היה קצת לפני חודש..../images/Emo8.gif

ז"א ש...

ט י נ ה

New member
אז מה בעצם אתה אומר ?

בן או בת ומתי ? מה יתכן שלא ידענו או שעוד לא לפי סלקום 10 שנים בטראסק חבר לי עוד איזה זמן מסוים לא ... ????

למעלה