ערב צ'אט לכבוד חזרתה של נעם~! ^___^

ערב צ'אט לכבוד חזרתה של נעם~! ^___^

כידוע לכם, נעם חזרה הרגע מיוון, ויש לה מלא חוויות עם יונים ואנשים מוזרים לספר. :D היום בצ'אט, נהיה שם, החל משעה שבע וחצי. תבואו, יהיה סקס. ;D ד"א, זה הזמן להגיד לה "ברוכה השבה", ולהיות מגניבים.
יום טוב.

Mana Sama

New member
או יהה,אהיה שם D:

נעם כפרעלייך~! ברוכה השבה אלינו 3333> מקווה שההורים שלך לא גררו אותך לטברנה~=P המ..גם אני הייתי ביוון..ליום אחד XD אניווי..מה שבאתי להגיד זה שהתגעגעתי 3333>

NoAmItA ChAn

New member
כעע XDD

הם כן XDD אבל יצא מזה דברים טובים! כמו שהאכלתי חתולה בבשר והיא אכלה לי מהאצבעות!!11 (ואז כשישבתי על הרצפה היא קפצה עליי והתחילה לנשוך לי את השרוך של המכנס.. אבל זה לא משנה!! >__< היא עדיין חמודה!!11) 333333333333333>

ייאי, סקס D:

אז תשמרי לי מקום, הבאתי את תחפושת איימי שלי אומשו XDDDD (נ.ב פאפא 3> התגעגעתי...)

את לא זוכרת?

כשרק 'נישאתי' לליסע יקירתי הסמא הדומיננטית |B וכל הג'אז, התחלתי לקשקש לכולם בשכל על איך שאני אצטופף איתה בכלוב כל לילה לבושה בתחפושת איימי (הגות'לולי של סול קאליבר משרשור "אינויאשה אפעם לא יגיד" שהזכרתי XDDD). להלן קישור למאמר עליה בויקיפדיה (הכולל תמונה). איזה פרצוף אומללי חמודי יש לה בתמונה הראשונה XDDD http://en.wikipedia.org/wiki/Amy_Sorel

יו.... ברוכה השווה!!!!!!!11111 33333333>

התגעגענו! כלומר... הם... לא אני... מי התגעגע אלייך בכלל חמורבי? P: סתםסתם 33333333333333>

mikokikyo

New member
למה לא ראיתי את השירשור הזה אתמול, למה?>;

בכל מקרה, ברוכה השווה333333333333333>!!!!!111 התגעגענו3>

למעלה