ערב צוות

Shpritz

New member
ערב צוות

אני יודע שזה לא המקום האידיאלי, אבל מכיוון שיש פה אנשים עם ניסיון, חשבתי לשאול את דעתכם.
מקווה שזה בסדר.

נכנסתי לעבודה חדשה כאחמ"ש לא מזמן.
אחד הדברים הראשונים ששמתי לב אליו, זה שהצוות לא מגובש.
המקום עובר תקופה לא קלה עם שינויים רבים ומרגישים את חוסר השקט בין העובדים החדשים והישנים.
על כן, אני רוצה לארגן ערב צוות, ופה אני צריך את העזרה שלכם מכיוון שאני קלו-לס לחלוטין בנושא.

מה עושים..?!

בסופו של דבר המטרה היא כמובן לגבש את הצוות.
קצת מינגלינג, קצת צחוקים והרבה מצב רוח טוב.

הבמה שלכם
מתחנן

trilliane

Well-known member
מנהל
תלוי באווירה ובסוג האנשים

אפשר משהו סביב אוכל – יציאה למסעדה / בית קפה / פאב (אפשר גם לשלב עם קריוקי)
או שמישהו יארח וכל אחד יביא משהו, למשל ערב גבינות (פסטה, סלט, פשטידה וכו') או לחלופין על האש, אם אתם בקטע של בשר ויש איפה לנפנף.

בערב עצמו אפשר סתם לקשקש ולדבר, או לשחק קצת משחקי חברה, או שאנשים יכינו הרצאה קצרה בנושא מסוים... תלוי באנשים. פעם היה אצלנו בצוות מישהו שהוא גם קוסם, אז הוא עשה לנו מופע קסמים.

אפשר ללכת לכל מיני אטרקציות, אבל זה יותר מתאים לטיול צוות ופחות לערב.

באולינג/סנוקר

כמובן - אם האנשים מתחברים לזה
יש מקומות שבהם יש את שני הדברים, אם אני זוכר נכון למשל בקניון רננים ברעננה (פעם עשינו שם ערב צוות כזה והיה מאד נחמד), וגם בקניון קרית אונו יש משחקיה גדולה שכוללת מסלולי באולינג ושולחנות סנוקר

yellow cheese

New member
יש מלא אפשרויות

*ערב קריוקי ועל האש בבית של אחד מהחבר'ה
*ערב "בחזרה לילדות" - משחקים מהילדות - אמת או חובה, אמת ושקר, NEVER, ספר אהבה, חבילה עוברות, משחקי בלונים וכו'. זה יכול להיות ממש מגניב אם החבר'ה זורמים. בנוסף, בגלל שהם לא מגובשים הם בטח לא יודעים אחד על השני יותר מדי, אפשר גם כאן להוסיף פן היכרותי.
*יציאה למסעדה או בית קפה
*באולינג כפי שכבר הציעו
*סרט
*יום בריכה/ים

Shpritz

New member
הממ.. תודה

אני בא מ"עולם האוכל" אז דווקא לשם אני פונה, גם בגלל ש-וואלה, מי לא אוהב לאכול?! אבל אני מפחד שברגע שנעשה על האש או משהו, זה יגנוב את ההצגה.
אני מחפש משהו הפעלתי. משהו שיצריך אולי עבודת צוות וישלב את זה עם צחוקים וחוויה..

באולינג נשמע לי יותר מדי "ציוותי" - יענו כל 6-8 שחקנים לעצמם.
מסעדה זה אומר שולחן אבירים - גם פה, מדובר על חוסר תקשורת בין אנשים בשולחן אחד גדול ואני מנסה לעשות ההפך (שלא נדבר על פלאפונים שיוצאו ברגע שיהיה שקט מביך אחד..).

עוד רעיונות?

למעלה