ערב צח וערב זך חברים

myh350

New member
בוקר טוב ומועדים לשמחה

איתן מה שלומך? ואתה רונן העגול מה שלומך אתה? נו יש את הכתבה בפנאי + אם כן אני הולכת לקנות אז אשמח שתידעו אותי שיהיה אחלה של יום

myh350

New member
וואי וואי וואי אין ולא יהיה אחד כמו פבלו...

איזו כתבה שחבל על הזמן

תודה קרוללללללל

ואני ביזבזתי 7.90 ש"ח

פבליטו תמיד יורה את מה שיש לו בפה ובלב

שמח לקרוא ולהבין שפבליטו רואה את הדברים בצורה ברורה נכונה הגיונית ובריאה מאוד ! הוא לא איש של מלחמות , אבל לא יסכים שיפגעו בו ...( המוזמנים שעזבו את ההופעה ברידינג - שכנראה תפסנו להם את המקום
) הוא יודע לזרום ולהסתדר עם הסביבה והמתחרים ! ( גם אני מתקשר למתחרים גדולים ומאחל להם חג שמח וכ' ..) זה חשוב וכדאי . והוא שונא מיונז אבל את זה אני יודע מזמן ...
בקיצור מירב אני מסכים איתך , פבליטו תותח ! .

גליתוש39

New member
סוף,סוף הוא מקבל חלק קטן מהכבוד הגדול

שמגיע לו!!!מעצבן אותי לראות שזמרים שלא מגיעים לליגה שלו,מקבלים חשיפה יותר ממנו! אין ספק שהוא אדם מדהים ומיושב בדעתו. הכתבת כתבה עליו את הדברים בתחילת הכתבה,שממש מסבירים למה כולם נכבשים בקסם שלו....

הכל שטויות , אנחנו כבר יודעים היטב ..שפבליטו

מלך ! אתמול היינו בעפולה טיול קטן.. וראינו "על הדרך" הופעה של עברי לידר ונינט טייב ממש נקלענו להופעה בטעות או ליתר דיוק במקרה ... אוטומטית עשינו את ההשווה המתבקשת ...ואני חייב להגיד בלי לפגוע באף אחד .. הם לא בקנה מידה עם פבליטו בכלל !!! שירים זה דבר יפה ונחמד וכמעט תמיד זה עושה טוב בנשמה .. אבל אצל פבליטו יש מגנט חזק ומיוחד שאין באף זמר אחר ! .

האמת גלית , הוא היה אצלי בבית והביקור היה

אמיתי לגמרי .
..הוא הגיע לסדר משהוא במחשב הנייד החדש שלו ...ולהחזיר לי ביקור גומלין מלפני שבוע ... אז בהזדמנות זו ...תתחדש רונן . ותכתוב לנו יותר .

למעלה