ערב צח, ערב זח...

johnny depp

New member
ערב צח, ערב זח...

הרגע כמעט סיימתי לראות את הסרט ,"שאיפות", וברצוני לומר כמה מילים על הסרט: מ- ד- ה -י - ם !! פשוט חבל על הזמן!! כל מי שרוצה לרחם על ג'וני שלנו (ובעיקר ג'וני שלי...) יכול לעשות זאת (והרבה) במהלך הסרט... אויש, הוא כזה מסכן וחסר אונים.... פשוט נשמה טובה, ששום דבר בחיים לא הולך לו... (איזה ביאוס, הא?) בקיצור, הוא ממש ריגש אותי בסרט, (למרות שעוד לא ראיתי ת'סוף שלו...) ומי ששם
, יכול לראות שלקראת סוף הסרט יש לג'וני (בסרט קוראים לו ג'ורג'- אלוקים, מה זה השם הזה?!) כרס (בטן) קטנה-בינונית (אבל בכאילו) ורק שתתדעו שזה ממש אבל ממש לא מתאים לו! אמאלההההההההה!! לא נורא, כי גם ככה זה לא באמת, נכון??? (תארו לעצמכם אם זה היה נכון...
, חחח.... אני אפילו לא רוצה לחשוב על זה...)

Deppaholic

New member
אוקיי......

לידעתך, הסרט מבוסס על סיפור אמיתי. לבנאדם כן הגיע כל מה שקרה לו כי הוא מכר סמים (תראו מה זה עשה לי ולרקסל!) !אל תרחמי עליו רק בגלל שג'וני שיחק אותו, והלך לו הרבה בחיים, הוא התאשר, התחתן, והייתה לו ילדה אבל הוא דפק הכל. ולמה לעזאזל את כותבת ביקורת לפני שגמרת לראות ת'סרט?! אחרי שהיית רואה עד הסוף לא היית כותבת את מה שכתבת!

johnny depp

New member
free country

מדינה דמוקרטית! אני אכתוה מה בראש שלי! do you have a problem with that?

Deppaholic

New member
Yes.. As a matter of fact I do

בגלל שאת כותבת ש-ט-ו-י-ו-ת... רואים שאת לא כותבת את זה בגלל שאת חושבת שהוא מוכשר אלא בגלל שהוא יפה, זאת הערצה עיוורת.

johnny depp

New member
well, I don't....

give a shit מבינה??? וזה ממש לא נכון מה שאת אומרת! אני כן אוהבת את האישיות שלו! ואת לא תגידי לי מה אני אוהבת בו או לא? הבנת? יופי!

Deppaholic

New member
So don't

זה הדעות שלך... חבל מאוד שאת גם עונה לעצמך.. ולידעתך אני לא דיברתי פה רק על אישיות וזהו.. אני לא מתכוונת "להרחיב" בנושא.

johnny depp

New member
אז אל תרחיבי...

אני גם לא מעוניינת לשמוע את הדעות שלך או אותך!! את החולייה החלשה, שלום!

Johnnit

New member
חחחחחח הילדה הזאת מצחיקה אותי....

זה סיפור אמיתי...ככה שאת השם "ג'ורג' אלוקים" לא המציאו. באמת היה מישהו כזה. אז לרחם על ג'ורג'. לא על ג'וני. והמסר הוא- לא להתעסק עם סמים. כי אז באמת לא הולך בחיים, גם אם לרגע נדמה שכן.

johnny depp

New member
לא הבנת... איזה מצחיקולה את !!

קראו לו "ג'ורג'", בלי "אלוקים", הבנת?? אני כתבתי כאילו: אוי אלוקים, מה זה השם הזה??? ג'ורג' (it's a funny name) חחחח....

Johnnit

New member
חחחח

כן כי שכחתי את שם המשפחה אז סמכתי עלייך... אז אם ככה...מה רע בשם ג'ורג'?

מיצי007

New member
ככה הבנאדם שעליו מבוססת הדמות

נראה,מה לעשות אבל הייתה לו כרס.... וגם לג'וני בתקופות החלשות שלו הייתה כרס בינונית אני חושבת שזה סקסי
כי המראה זה לא תמיד הדבר המכזי דבר אחד שיש לי לשאול אותך-התמונה ששמת פשוט מדהימה,מאיפה השגת אותה? אף פעם לא ראיתי אותה!

johnny depp

New member
מהאתר...

www.johnnydeppzone.com אבל אין טעם להיכנס לשם (למרות שזה אתר טוב) המניאקים (סליחה על הביטוי, אבל אני חייבת) שבנו את האתר כנראה החליטו להוריד משם את הקטגוריה של התמונות מבינה??? אבל את יכולה להעתיק את התמונה ששלחתי, אין לי בעיה עם זה, בכיף!

Vivi Sparrow

New member
סליחה, הם לא מניאקים!!! ../images/Emo46.gif

א. הן בנות ב. הן לא מניאקיות. אני מכירה אותן, אבל אני לא יודעת למה הן סגרו את התמונות. אני אשאל אותן לא יפה לקלל סתם!

johnny depp

New member
תעשי טובה לאומה, ותשאלי....

אגב, הן באמת חברות שלך?? את בטוחה??? כי זה אתר של חו"ל את יודעת.....

Vivi Sparrow

New member
אני בקשר טוב איתן

וזה שהן מחו"ל זה לא אומר כלום. תפסיקי להיות כל כך תינוקית, וכמו שאמרת: תעשי טובה לאומה.

Johnnit

New member
כן! וגם את הסרטים הם סגרו!

אבל לא יפה לקלל אותן...הם ממש משקיעות באתר.

למעלה