ערב קרררר...מה הוחלט לגבי שישי בערב

hela19

New member
ערב קרררר...מה הוחלט לגבי שישי בערב

הרגע נכנסתי הבייתה וגם להתעדכן.. אמש התפרסמה התמונה של ג'קו מהפרמיירה לשיר שלנו בעיתון ישראלי.. את מגזין פנאי פלוס, עוד לא קיבלתי,מקוווה שגם שם ג'קו מככב.. אז תכל'ס, באתי לשאול, מה קורה ביום שישי,,יש החלטה של הפורום??? הילה.

a d i d a s 2 1

New member
הילה...

לא יודעת מה ההחלטה אמורה להיות של הפורום.. אבל אני מגיעה...וגם תותה באה... לעוד מישהי בא לאשר? ואני באה למרות שאני חולה...

hela19

New member
טוב חמודה, העיקר שתגיעי בזמן...

ותעברי את הסלקטורית..
חחח הילה.

Karina85

New member
../images/Emo6.gif

תקשיבו באמת היה ממש צפוף!!! היא לא נתנה כמעט לאף אחד להכנס!!! אמא אלו היו הרגעים הכי לחוצים בארץ!!! והפעם נראה לי אני באה בשמונה בערב...
חחח

livi4

New member
../images/Emo22.gifאת יודעת עם מי

נצא לפני לקפה ועוגה....

Karina85

New member
בכיף... חחח איפה יש שם בכלל

מקומות נורמאליים??? ומי יכול לשבת לקפה ועוגה לפני ג'קו תגידי לי?!?!?!?! מדיטציה צריך!!!

livi4

New member
../images/Emo160.gif../images/Emo112.gif../images/Emo222.gif../images/Emo221.gif

בגדר חלום בלבד...

livi4

New member
וכמו שעדידס אומרת איףףףף הסלקטורים

חחחחחחחחחחח עדידס אומרת את זה יותר ארוך.....

a d i d a s 2 1

New member
הסלקטורים!? ראית את רפאל והאורגנית?

<?!?!?!?!?!?> זה איףףףףףףףףףףףףףףףףףףף הסלקטורים זה איף סלקטורים זה שום דבר שקצת קסם אישי והרבה עקשנות עוברים בקלות...

livi4

New member
וואי אני מתה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חולה על התגובות שלך אין עלייך אחותי מתה כבר לפגוש אותך בשישי - מקווה שנוכל לדבר הרבה אה???

livi4

New member
ישנות את שנת היופי - מקסימות

ומעריצות של ג'קו בטירוף...

Karina85

New member
מאמי, אני סומכת עלייך שתחנכי

אותן כראוי בעניין הזה!!! (כמובן שגם בעניינים נוספים אך זה אינו רלוונטי לפורומינו!) ג'קו לורידים!!!

a d i d a s 2 1

New member
פגשת אותי ולא לעומק המבינה תבין...

את עמדת ליידי כשצעקתי ג'קו תביא לי את המיקרופון שלך.... גם כאן המבינה תבין... יאללה איכס..ששש..פויה.. מגעיל..דוחה לילה טוב!

a d i d a s 2 1

New member
לא עוברים בקלות***

ובקשר לרפאל והאורגנית...לא יודעת מי העלתה בדעתה להעלות את זה..אבל בואי נגיד ש... בואי נגיד ש.... שאני אצנזר מילים כי זה לא יפה!! איףףףף מזל שהוא יודע לנגן

למעלה