ערב ראש השנה, קיבלנו מתנה מצה"ל

עינתפ

New member
ערב ראש השנה, קיבלנו מתנה מצה"ל

צו מילואים לנובמבר דצמבר. דווקא שכבר גיבשתי סוף, סוף את עצמי להתחיל בטיפול בנובמבר אז גם זה ילקח ממני. אומנם נובמבר עוד חודשיים אבל אני לא רואה את עצמי מגיעה לטיפול בחודש אוקטובר. עדיין לא סיימנו את הבניה ככה שאין לנו אפשרות לא כספית ולא נפשית. מה נראה לכן נכון, צה"ל ישחרר או לא. המילואים בעזה, ואני צריכה גם עזרה בבית עם הפיצ´ שלנו. רוצה בכל זאת לאחל שנה טובה לכולנו, הרבה הריונות עם תחילת השנה, הרבה בשורות טובות. שנת שלום והרבה פוריות.
ים לכולם. עינת

שחר חדש

New member
עינת, מילואים לא אמורים לשבש טיפול

יש הוראות לשחרר גברים ממילואים לצורך טיפולי פוריות. כך, שאתם לא צריכים לוותר על חודש טיפולים בגלל זה. שתהיה לך שנה נהדרת, לאיש שלך מילואים קלים ובטוחים, ושתספרי לנו שעשיתם את זה "בגיחה מהג´בלאות"...

אולה *

New member
הי, עינת! חג שמח!!! ../images/Emo6.gif

מילואים - לא סיבה לוותר על הטיפול, כי בעלך זכאי להשתחרר בזמן הטיפולים. אני מצרפת שני קישורים בנושא זכויות חיילי מילואים. תהינו בחגים.
אולה.

מרב.

New member
עינתי יקרה

אולה כבר צירפה לך את הקישורים המתאימים, אבל מה שאני רוצה להוסיף, הוא שאם בעלך עושה מילואים ביחידה אורגנית ויש לו קשר טוב עם המפקד, יכול להיות שבטלפון, ללא אישור רופא, הוא יול להתשתחרר מהמילואים. כל היה אצלינו במילואים האחרונים. אני בטוחה שעד תספיקי להתרגל למחשבה שהטיפול הבא הוא בנובמבר, אין שום סיבה לוותר על טיפול בגלל שצה"ל קורא לאיש. ועוד הוא ירוץ חזרה מהמילואים לשמוע ממך את ה-כן באופן אישי ולא בטלפון. שיהיה חג שמח, שברכות רבות ל
החדש| - תהנו ממנו... מרב

עינתפ

New member
../images/Emo51.gif לכן בנות.

מאחלת גם לכן חג שמח והלוואי שכל המשאלות יתגשמו השנה.

salpter

New member
אמור להיות תאריך לפני המילואים

בו חילים אשר יש להם בעיות מגיעים זה נקרא: יום ראיונות. ביום זה בעלך צריך להגיע עם מכתב מיחידת הפוריות או מרופא מטפל. במידה והוא לא יודיע מראש ביום הראיונות הוא ישוחרר רק לימים הדרושים.

למעלה