ערב רוק בגינזך

braintide

New member
ערב רוק בגינזך

נפתח מועדון חדש בתל אביב ושמו בישראל "הגינזך" כתובתו היא רח' אילת 22 (למי שזוכר את "זמן אמיתי".. אז שם) ביום חמישי הקרוב (16.8.07) תהיה אחראית על התקליטיה DJ UNDERCAT ותפוצץ לכם את האזניים עם רוק אלטרנטיבי, Pאנק, קלאסי (רוק כמובן, לא בטהובן), אולי קצת מטאל ובאופן כללי פשוט מה שיבוא לה (ולכם). אם תעשו מספיק רעש, הערב יהפוך לקבוע ו-DJ UNDERCAT תדאג בעצמה לשכנע את בעל המקום לצ'פר את הקהל הקבוע (אתם) בכל דרך אפשרית (לא יהיו שוודיות שימצצו לכם, להרגע חבר'ה!) מכיוון שזה מקום חדש, אתם אלה שיעצבו את אופי המקום ואת מה שיקרה בו בהמשך דרכו, אז כדאי לכם להשתלט על השטח כבר עכשיו. פוסיז לא מוזמנים כמובן, רק אנשים שבאמת אוהבים רוק, בגדים שחורים, הרבה אלכוהול ורחבת ריקודים מיוזעת כהלכה (עדיין עובדים על עניין המיזוג שם..) מתי לבוא אתם שואלים? אני אהיה שם כבר מסביבות 22:30, אתם יכולים להפגין איחור אופנתי ולהגיע איזה חצי שעה / שעה אחריי. שלכם DJ UNDERCAT

al-x

New member
פוסיז לא אוהבים שחור וכתיבה על עצמך בגוף

שלישי.

braintide

New member
אתה אומר או שואל?

אתה יודע מה? אני אהיה חמודה לרגע ואתן לך בכל זאת תגובה עניינית. תראה חומד, אני לא מכירה אותך ואין לי מושג מי אתה, סביר להניח שזה הדדי. הערב הזה נועד לאנשים שרוצים להנות מבילוי של שישי בערב ואוהבים סגנון מוסיקה מסויים. אני מתארת לעצמי שזו הסיבה העיקרית שאנשים מלכתחילה יוצאים למסיבות. אני בטח לא מכריחה אף אחד לבוא. אם ההומור שלי או סגנון הכתיבה שלי לא נראים למישהו, יכול להיות שהוא פשוט לא מסוג האנשים שיתאימו למקום או לערב הזה, ואם זה המצב אז כנראה שבאמת אין הרבה טעם שיבוא לשם, כי הוא פשוט לא יהנה (למרות שאני בכלל לא בטוחה שיש קשר בין הדברים). אני חושבת שיש כאן אפשרות לאנשים (וציינתי זאת בהודעה המקורית) לעצב את אופיו של המקום, מכיוון שזה מועדון חדש ואין לו עדיין קהל קבוע. ודאי שלא התכוונתי לפגוע באף אחד. אם לקחת באופן אישי את ההערה הקומית שלי לגבי פוסיז, אני מצטערת מעמקי לבבי, אבל מה לעשות, אין לי לא אפשרות ולא רצון לנסות למצוא חן בעיניי כולם. לא לכל אחד מתאים הסגנון שלי, המודעה הזאת מיועדת מן הסתם לאלה שכן. אם בכל זאת תחשוב שמעניין אותך לבוא, אני מאד אשמח ובטח שלא אמנע ממך להיכנס (אלא אם כן אתה בן 12 או משהו כזה. בכל מקרה אני לא הדורמנית במקום, אני אחראית רק על המוסיקה). גם אני באה לשם כדי להנות ואין לי שום עניין במלחמות וירטואליות עם אף אחד (אני בכלל פציפיסטית!!). מי שבא לו לשבת בבית ביום שישי בערב ולכתוב תגובות נאצה למודעות על מסיבות באינטרנט - סבבה, שיהנה מזמן האיכות הזה עם עצמו. מי שרוצה לעומת זאת לצאת מהבית כדי לבוא לערב רוק מגניב, לרקוד, להתחרע, לשבת על הבאר להקשיב למוסיקה טובה ולשתות, להתחיל עם כוסיות, או מצידי גם להסניף בשירותים אם זה הכיף שלו, אז יש לו כאן אחלה אפשרות לעשות את זה, ובחינם! אני נמצאת כאן כרגע אך ורק כדי ליידע אנשים שהאפשרות הזאת קיימת. בקיצור נמרץ - מי שמתאים לו שיבוא, מי שלא מתאים לו שלא יבוא. על הפשוט. יש מבין? אסיים בברכת "תחי הסינקופה" שלך - DJ UNDERCAT

קזאר

New member
תגובה מעניינת

חבל שהיא הופכת להתקפה לקראת הסוף. אגב, אני לא בטוח עד כמה להסניף בשירותים זה חוקי. אולי אני טועה. ומעבר לכל זה, יש הודעה בראש הפורום שמבקשת לא לפרסם מחוץ להודעות אוף טופיק, דהיינו כאלו המסומנות ב
אם אין כאלו, אפשר ליצור אחת.

למעלה