ערב שבת שיגרתי

ערב שבת שיגרתי

ליל שישי השעה קרובה ל2300 ואני כותב במחשב. אישתי עושה כביסה,תתקלח ולבטח תירדם תוך 20 שניות. איפה הספונטניות שהיתה לפני שנים? הכל השתנה וקשה למצוא הרבה נק´ אור. אבל הכל תלוי בנו. אנו משרים על עצמנו את "השיגרע" הנוראה הזו. אנו לא מחפשים בייביסיטר קבועה ותלויים בחסדי קרובים. אנו לא צמאים לבלות במחיצת האחר לבד ולא בבית. מדוע זה קורה לכ"כ הרבה אנשים? מה ,כולם מטומטמים,עיוורים,אדישים למה שקורה? אני לא! נמאס לי! אני רוצה לצאת לפחות פעם בשבוע עם אישתי לבד ולדבר ולדבר ולדבר כמו שפעם לא היינו מפסיקים לעשות. היום היה פיצוץ ביננו ולכל אחד אשמה - אבל יצאנו ,כך אני מקווה ,מפוייסים מחייכים וממשיכים בהכנות ליום כיף מחר באחד הפארקים של המים במרכז. הפיצוץ גרם ליל לחשוב איך יהיו החיים בנפרד. תאמינו לי שזה עשה לי רע עד כדי כך שלא הכנסתי כלום לפי כל היום וזה נדיר. אז מה יהיה בסופנו? אני מקווה שרק טוב. ליל מנוחה לכולכם ושבת שלום ושלווה....

שלא על מנת לבאס אותך

אנו מוצאים לנכון להזכירך, כי השיגרה שעליה אתה מתלונן היא בדרך כלל שלב אחד בלבד לפני השיגור שלה מעליך, של אשתך המתקלחת-ונרדמת. כך בנוי העולם, וצריך מישהו חדש שישוגר אליה כדי שהיא תתעורר מחדש עוד לפני המים של המקלחת. כנראה לא סתם קבעתם ללכת בבוקר אל פארק המים. בתוך-תוכך אתה מבין זאת היטב. לשרותך תמיד, רשות השיגור

עננים.

New member
מה שאתה חש, גם אשתך חשה

בזוגיות שני בני המין חווים את אותם חוויות. לא שאתה חווה לבד את הזוגיות שלכם, גם אשתך חווה את אותם תחושות, הבדל בניכם הוא שכל אחד רואה את המצוקה שלו כמצוקה אישית ולא מצוקה זוגית, מכאן נוצר הקרע ביכולת לתקשר ולעלות את הבעיה ולהציף אותה. כחלק מפתרון בעיה (בין אם היא בעיה זוגית או בעיה אישית) הוא הדיבור על הבעיה. לא לכל בעיה בין אם היא אישית ובין אם היא זוגית יש פתרון (במיוחד שהגורם הוא יחסי מין) כי לכל אחד יש את הצרכים שלו, ודרך לפתרון. שתהיה לך שבת של שיחה שבת של הבנה לבעיה הזוגית. זכור לא רק בעשיה ניתן לפתור בעיות הזוגיות, בעיות בזוגיות ניתנות לפתרון בעיקר ביכולת להציף את הנושאים הכאובים. עננים

*יפעת*

New member
שיגרה זה רע!!

זה מתסכל ובסוף מוציאים את זה אחד על השני!! תזמין בייביסיטר וכרטיסים לסרט ופשוט תקבע לה עובדה, אני בטוחה שהיא תשמח! אל תהיה "כבד" ואדיש, תיזום דברים! אל תשאיר את המצב כמו שהוא, תשנה אותו!אתה תראה שהיא תזרום עם זה... רק תעשה כבר משהו!!

למעלה