ערב שירים ויין- "יוצאים לחיים"

ויזיטור

New member
ערב שירים ויין- "יוצאים לחיים"

חגיגות סוף בציר ענבי היין... ערב שירים ויין עם טלי גורדון, איגי ווקסמן, רונית שחר, ואריק סיני. ביום שישי 28.11.2003 בשעה 2030 יתקיים ערב שירים ויין במועדון של מושב אביאל הערב הוא חלק מפעילויות "יוצאים לחיים" שבשיתוף האגודה למלחמה בסרטן, ועמותת צעירי תל השומר. הוא המשך לערב קודם שהתקיים עם אהוד בנאי בקיץ. האומנים יופיעו בערב בהתנדבות. איך מגיעים לאביאל... פונים מכביש תל אביב חיפה הישן לכיוון בינימינה ,חוצים את מסילת הרכבת ופונים ימינה (דרומה) –לכיוון פרדס חנה עד לצומת ג.עדה, פונים שמאלה (צפונה) לכיוון ג. עדה. בפניה הראשונה פונים שמאלה(מערבה) עד לכניסה הראשונה למושב אביאל. פונים ימינה לתוך המושב עד לפניה הראשונה ימינה – משמאל נמצא בית העם של מושב אביאל. מי שמעוניין להגיע לערב מתבקש לאשר השתתפות אצל לירון סיקוס נייד 054862842 יוגש בערב כיבוד קל שתיה חמה. ו...יין. השתתפות כספית- 30 ₪ לכיסוי הוצאות הערב, לתשלום בכניסה., (הערב מיועד לצעירים וצעירות בגילאי 20-30 ,בערך,) מאחר ותעלה שאלה למה דווקה,אור רק, צעירים וצעירות רווקים בגילאי 20-30 התשובה היא שזה איפיון המסגרת של "יוצאים לחיים".

blg

New member
כן, אבל למה

"זה אפיון המסגרת של יוצאים לחיים"? מה, אם עברנו את השלושים לא נצטבט? האמת, בתור בת 34 (בשבוע הבא) שמפותחת כמו בת 8 - ככה אמרו לי השבוע... הפריע לי בשנה שעברה הסיווג הזה, כי "במקום שלי בחיים" {אם יש כזה דבר} אני רווקה 20-30 ולא התאמתי לא לכם ולא לקבוצות שמתאימות לגיל שלי אך לא לפוזיציה (רווקה, בלי ילדים, וכו') סתם, נק' למחשבה - על גמישות בקבלת משתתפים.

גם אני שאלתי את ויזיטור במסר

גם אני שאלתי את ויזיטור במסר אם יש מקום שאנשים כמוני, קשישים בני 38 יבואו, והוא אפילו לא ענה...
אז מה לעשות? להדחף?? לבוא?? להפגע?? בקיצור- חומר למחשבה: אולי זה לא המקום להזמין דרכו אנשים- אם זה לא מיועד לכל קהילת חולי הסרטן... אור ואהבה אילת.

ויזיטור

New member
לאילת

לא עניתי כי המחשב בבית נפל ממהר לענות... ראשית שמח מאוד מאוד לקרוא שהטיפולים נותנים תוצאות ומאחל לך שתרגישי טוב! באשר לאירועים של "יוצאים לחיים". אציג את דעתי,ובצניעות כי היא בטוח לא שווה יותר מדעתו של אחר. לגילאים שונים יש מכנים משותפים שונים ,המכנה המשותף של מחלת הסרטן אינו גובר על רצון של נערים להיפגש עם בני גילם ,צעירים וצעירות רווקים להיפגש עם אחרים במצבם וכ"ו. או הורים לילדים להפגש בפורום הורים. למרות האמור לעייל אני מבקש לא להיפגע ,ואם חשוב לך פשוט בואי. אני כן חושב שהפורום הוא מקום נכון(עוד מקום) להזמין באמצעותו חברה למפגש. למרות הבעיתיות שבעיניין. מקווה שבמשהו הסברתי ...

NiR AbR

New member
ואם אני בן 18?

לאן אני משתייך מהבחינה הזו? יצא לי לחשוב על זה כשקראתי את ההודעה שלך. אני די נופל בין הכיסאות כאן... כי אני לא ילד, מתבגר או משהו כזה אבל אני גם לא רואה את עצמי באחוות ה-עשרימים. אז...? יש מסגרות לבני גילי בפעילויות השונות של האגודה למחלמה בסרטן?

ויזיטור

New member
שאלה לניר

מה גיל האנשים שאתה מרגיש שיהיה לך נוח וטוב להיפגש איתם? ועוד שאלה,היית רוצה לפגוש חברה בני גילך שחלו והחלימו? ובאשר לשאלה שלך,לא יודע לתת לך תשובה מוסמכת כי אני לא ממש "האגודה".

NiR AbR

New member
אני חושב...

שהייתי מרגיש בנוח עם אנשים בני גילי. בני 20 פלוס לא הכי מדבר אליי כרגע... למה אתה שואל?

למעלה