ערב שישי במיון...

24 ברבלה

New member
ערב שישי במיון... ../images/Emo7.gif

מה אני אגיד לכם, ברבלה שאתם מכירים כבר לא קיימת מזה כמה ימים. במקומה ישנה בחורה פסימית, היסטרית, בוכה ולא מתפקדת... כבר כמה ימים. בריאה עלק, אני סובלת עכשיו בשביל כל ה 3 חודשים שלא סבלתי... היה לי טיפול אחרון ביום שלישי (יש עוד 2 מבטרות אבל סיימתי עם הכימו) ומאז.. כאילו חרב עלי עולמי... פצעים בפה, שהחמירו ולפי דעתי זה כבר הגיעה לגרון, עצירויות, המוגלובין נמוך, בחילות, חולשה, עייפות. אתמול זה היה השיא.. הרגשתי כאילו כל הפה שלי כוויות.. כלום לא עזר, לא שטיפות ולא ספרי חרובים. אני לא מדברת כבר שלושה ימים שלא לדבר על אוכל ושתייה. אמא שלי הנפלאה דאגה נורא אז היא לקחה אותי למיון,נתנו לי עירוי נוזלים, סיממו אותי כהוגן וגם נתנו לי סמים הבייתה (הדבר היחיד שסבבה) הבעיה שזה עוזר בדיוק לשעתיים ואז הכאבים חוזרים במלוא עוצמתם. אני יודעת שזה הסוף, ואני יודעת שזה רק סבלנות ואני יודעת שמחר הרופא שלי יראה אותי ואולי סוף סוף יימצא פיתרון לייסורי אבל בנתיים כל דקה נראית כמו נצח וזה לא פייר שזה קורה לי דווקא עכשיו ואני פשוט נשברת. מהמבחנים בכלל ירדתי וזה הדבר שהכי מתסכל אותי שנשברתי אבל אני פשוט כבר לא מסוגלת להיות חזקה ואופטימית ורואה את הסוף כי אני פשוט לא... מקווה שבקרוב יהיו לי חדשות קצת יותר נעימות תודה שהקשבתם בנתיים אלך להוציא את יגוני על הכרית

נמלולה

New member
אני איתך

הי אני לא מכירה אותך טוב, אבל קראתי את כל מה שעבר עלייך בזמן האחרון ואני מעריצה אותך, את בשבילי סמל לתקווה. הלוואי ויכולתי להפחית את הכאבים שלך איך שהוא. תשמרי על עצמך זה כבר הסוף!!!

24 ברבלה

New member
גם אני עוקבת...

אחרי הסיפור שלך, ריגשת אותי מאוד עם מה שכתבת ואני מעריכה אותך ואת הכוחות שלך, יש בך הרבה כאלו! שיהיה שבוע קל ואופטימי לכולנו (תודה גם לך גלי) מבטיחה לעדכן בחדשות טובות, א מ ן

ihovav

New member
היי יקירה,

(יש לי קצת בעייה עם מסרים אישיים במחשב שלי כרגע, בעלי יתקן ואני אגיב לך בהרחבה בפרטי...) ברבלה, לכל אחד יש גם את הרגעים הקשים יותר. את עכשיו עוברת את התקופה הזאת. כולי תקווה שיעבור לך כמה שיותר מהר ואני בטוחה שעם הכוחות שלך, זה יקרה בקרוב. יחזרו לך הכוחות גם לעצמך וגם בשביל אחרים... את השאר בפרטי... בקרוב את גומרת עם הקקה הזה ויהיה טוב! סומכת עליך...

24 ברבלה

New member
גם לי יש בעיות עם המחשב...

ולכן רציתי לשאול אם קיבלת בכלל את המסר ששלחתי אתמול? חוץ מזה תודה רבה ממי כייף שאת פה

ihovav

New member
קיבלתי את המסר,

כל פעם שניסיתי לענות לך, קפץ לי חלון ארור וכתב לי מליון דברים מפחידים באנגלית והכי גרוע לא נתן לי להתעלם ממנו ולענות לך (ויש לי מה להגיד...) בקיצור, זה התחום של בעלי היקר, מקווה שיהיה לו זמן בימים הקרובים... חוצמזה (ובלי הרבה קשר...) - לא ראיתי שהתפקדת למפגש פורום... (אם את כבר צריכה להחזיר את הרכב, אנחנו נאסוף אותך...) (ההמשך בפרטי...) (מישהו שם לב לחיבתי המוזרה לסוגריים?)

באסה

דווקא כשנגמרים הטיפולים ואת חושבת שזהו, החיים חוזרים למסלולם והכל מעכשיו בסדר והנה את חוזרת לעצמך ומרגישה טוב ויכולה לעשות תוכניות סוף סוף, את מגלה שזה לא בדיוק זה. אבל זה רק לכמה ימים. כמה ימים של נפילת מתח דווקא בגלל שזה נגמר ואת יודעת שאת יכולה לשחרר מלהחזיק את עצמך מלהתמוטט. ואז זה קורה. אבל זה כמה ימים וזה נגמר. הגוף מתחיל להתנקות מכל הרעלים שדחפו לו, ומתחילים להרגיש יותר טוב. אבל עד שזה קורה.. זה מה שעובר עליך עכשיו. הטיפול האחרון שלי, היה אחרי התמקחות עם מנהל המחלקה. לא רציתי יותר טיפולים והיו לי עוד שניים. סגרנו על כמות כפולה של אדריא שזה מה שהייתי אמורה לקבל בשני הטיפולים האלה וזהו. בלי כל שאר החומרים. טיפול קצר שהיה אמור להיות יחסית קל. וזה היה הטיפול שהפיל אותי הכי חזק. בדרך כלל לקח לי יומיים שלושה לחזור לעצמי אחרי כל טיפול. מהטיפול הזה התאוששתי לאורך שבוע. הרגשתי הכי חלשה, ועם הבחילות הכי חזקות. אבל זהו, בזה זה נגמר. אני מבינה שזה מבאס נורא ולמרות שאת לא יכולה לראות עכשיו את הסוף, תזכירי לעצמך - זה הסוף. אין יותר כימו אחרי זה. מכאן זה יכול רק להשתפר.

elylan

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

לא נורא!! טיפונת סבלנות וזה יעבור מהרר
. תנסי ותמצאי את הכוח שדרוש לך כדי להתמודד עם הכאב, לחזור להיות אופטימית,ולהמשיך להיות חזקה ואמיצה! שולחת לך במסר שמות של תרופות שאחותי לוקחת, היא אומרת שזה קצת מקל על הכאבים. אה, ומצרפת קישור של משהו נחמד, בשבילך, כדי שתתעודדי.

24 ברבלה

New member
איזה כייף לקבל מסרים כאלה...

לא יאומן אבל זה אכן משפר את ההרגשה... טוב זה והטיפות אופטלגין עם הכדור המסמם וכול החרא הזה שאני ממשיכה להכניס לגוף... הי הי הי אני מסטולה.....

דגנילי

New member
ברברלית.... כל כך בא לי לחבק אותך..

כולנו מכירים את ריגעי השבירה הקשים.. אנחנו כל כך סובלים ומנסים להיות חזקים גם פיזית וגם נפשית.. מנסים להיות גיבורים ולהילחם בחרא הזה. גם ברעל הקשה שמוחדר לגופינו וגם עם היותנו חולים ב""""ס-ר-ט-ן""". ואני לא יודעת מה קשה יותר. רוב הזמן אנחנו באמת גיבורים ונלחמים ויש אפילו סופר גיבורים כמוך וכמו יוני ומיליתו שמשלווים אפילו לימודים וחיים יחד עם המחלה... אז קורה שגם גיבורי על כמונו נשברים ונמאס לנו!! די!! לא רוצים יותר... ואנחנו יודעים שעוד מעט זה יגמר, אבל זה קשה עכשיו... במקרה כזה בכי וחיבוקים מאוד עוזרים! אז אני שולחת לך אחד.. תעצמי את העיניים ותרגישי את החיבוק שלי, כי זה מה שאני עושה עכשיו.

yaldasukar

New member
ברבלה מתוקה ../images/Emo140.gif

בס"ד אין לי הרבה מה להוסיף לכל ההודעות של כולם פה.. תודה לאל שאת מסיימת עם זה, ושהחיים שלך יתחילו מחדש ויהיו הרבה יותר יפים ו-ורודים אחרי כל מה שעברת
את הרבה יותר חזקה ממה שאת חושבת וכולנו גאים בך
הסרטן באמת משנה אותנו ועושה אותנו הרבה יותר מאושרים מההווה
מכל רגע
מכל תמונה
מהריחות
מהטעמים
ומכל דבר בחיים
אז אמן שהכל יעבור מהר ושתרגישי טוב וחזקה ועם שמחה אמיתית שבלב
שולחת לך אנרגיות חיוביות, חיבוקים ונשיקות חמות
תרגישי טוב ותעדכני!

24 ברבלה

New member
עידכון...

מצבי השתפר אבל ממש טיפה... אני נוסעת כול יום למחלקה שם אני מקבלת נוזלים (הייתי על סף התייבשות כי אני לא יכולה לשתות או לאכול) וסמים חבל"ז מסטולה סוף הדרך... חוץ מזה התחלתי לדבר טיפה ואני עדין נשמעת כמו הכלאה של כרובי ואי. טי והחדשות הבאמת טובות שהמרצה שלי התחשב במצבי ונותן לי לעשות את המבחן בבית... נ ש מ ה יש גם מרצים כאלו... תודה על המילים הנהדרות של כולכם... (דגנילי קבלת מסר פרטי ממני? יש לי בעיות במחשב) תודה לכולם אוהבת אותכם ברבלה

דגנילי

New member
קיבלתי מסר חמודה,ושכחת את הקול של..

זוכרת את פומיקי איזה קול מתוק שהיה לו? שאח שלי היה תינוק הוא מאוד אהב לראות את התוכנית, ושהוא התבגר בתקופה שבה הקול שלו הפך מקול של ילד לקול של גבר.. היה לו קול ממש כמו של פומיקי.. וככה קראנו לו באותה תקופה..חחח מצרפת לך קישור אם את לא זוכרת..

24 ברבלה

New member
נראה לך ששכחתי את פומיקי?

ע נ ק האמת קצת פחדתי ממנו שהייתי קטנה, איזה מעאפנה אני הייתה לי ילדות עשוקה...הוא היה שובב כזה ועשה מה שבא לו ואני הייתי ילדה די חנונה אז הוא קצת הרתיע אותי.. בכול אופן הלוואי שהיה לי קול כמו שלו, קול מתוק כזה.. לצערי אני חייבת להשאר עם הכרובי כי זה בהחלט הרבה יותר מתקרב לאיך שזה נשמע....

דגנילי

New member
welcoame to the club....../images/Emo140.gif

גם לי הייתה ילדות עשוקה... אחרי שהבראתי בפעם הראשונה הייתי אצל פסיכולוגית שניסתה לשכנע אותי שהמחלה פרצה לי בגלל שבילדות מאוד סבלתי נפשית ואז בדיוק בגיל ההתבגרות שיצאתי מזה, הבעיה הנפשית פרצה כמחלה.. אולי נפתח במקביל פורום ילדות עשוקה...חחחח

../images/Emo7.gif כאב לי לקרוא את זה חמודה

מה איתך היום (יום ג') מרגישה בסדר??????? אני מקווה מאוד. אני בטוח שאת כבר מאחורי הכללללללל אמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

24 ברבלה

New member
פגשתי את הרופאה החברה שלך היום

אתה יודע שנתפס לה הצוואר או משהו היא מסתובבת עם תחבושת אלסטית שמקבעת לה שם.. גיחכתי לעצמי חשבתי ששלחת לה איזה "ברכה" אז אם כן .... זה עבד
יואו איזה רעה אני... בנוגע למצבי... קצת יותר טוב עוד לא יכולה ממש לאכול ולשתות אז קיבלתי נוזלים כבר כמה ימים וגם מחר עם מבטרה לקינוח.... ואחר כך... הפסקה של 3 שבועות ואז מבטרה אחרונה ודי.....! צא דיבוק צא.....
(גנבתי למאיה את המשפט והפעם כן בהקשר של הסרטן)

למעלה