ערב שלם..

Raul*Duke

New member
ערב שלם..

ערב שלם בחיק המשפחה, ורק עלייך אני חושב, כולם מרוכזים בארוחה, ואני? מרגיש אותך בלב, לא אוכל, לא משתתף בשיחה, ורק ממלמל, געגועים לנסיכה, שדייך הבשלים, גופך הרטוב, ישבנייך העגלגלים, ומבטך שעושה רק טוב, לקחת אותך בזרועותי, ללטף את גבך המהמם, לאהוב אותך בלי די, וכך להרדם, שתהיי איתי, רחוק מכולם, כל כך אמיתי, הכי טוב בעולם, כולי חם, רוצה רק אלייך, נטייל בחוף הים, אכנס בין ירכייך, לטעום את ערוותך, וללטף מעל, לשחק בפטמתך, להסחף כך למשגל, אהבה לאור ירח, יש יגידו, זיון ולא יותר, אבל ליבי פורח, וליבך הולם מהר, זה מעבר להכל, זה חלום שלא נגמר, בין גרגרי החול, גילינו קסם שלנצח נשאר....

Raul*Duke

New member
חשבתי

חשבתי, שאולי תהיי פה, התבדתי, כה חבל, טעם שפתייך, מגע אצבעותייך, מבטך האוהב, הנערה שאוחזת לי בלב, נערה מסתורית, שאת שמה אני יודע, אני הפתעתי בבואי, ואני מתגעגע...

Raul*Duke

New member
נשיקה אחרונה ללילה

נשיקה אחרונה על שפתייך, בטרם אלך לישון, מגע אחרון בין ירכייך, לפני שאסיט את הוילון, רציתי אותך הלילה, לשרשר או לדבר, זו אשמתי, אני יודע, לא חשבתי שאהיה פה, אבל הייתי, מסתבר... לא נרדם, מתבונן בתקרה, חושב עלייך, כל הזמן, הפסקתי עם החרוזים, אני כותב מהלב, מאבד עצמי בין כתבייך, הולך ומתאהב, זה מסוכן, אני יודע, אבל לא אכפת לי כבר, את עושה לי טוב, נעים וחם, שוכב לי במיטה, ולא נרדם....

*g99

New member
היא שומעת...

מרגישה,אל תדאג. לך לישון, היא כבר תשמע אותך...........

Raul*Duke

New member
הבוקר כבר מזמן הגיע

השחר זה מכבר הפציע, ואהובתי לא הגיעה, בחוץ חם, ולי קר בלב, מסתכל על הים, עליה רק חושב... נעלמו לי המילים, וגם נערתי, יושב לבד, עצוב...
.......
=

השמש באמצע השמיים,

אולי היא לא פה אבל היא איתך בלב, מרגישה את האהבה שיש בתוך ליבך, רחוק מעין קרוב אל הלב, הלב חם מהאהבה, אל תרגיש קר, היא בטח אי שם גם מביטה לעבר הים וחושבת עלייך , על האהוב שלה, אז תרגיש אז תאהב, זה קסם האהבה והיא אי שם חושבת ומרגישה חוקרת

למעלה