צפניה בן שבתיאל
New member
ערב של כוכבים ../images/Emo41.gif משידורי שבתיאל
כמו שכבר הספקתם להבין הייתי מרותק השבוע למיטה עקב שפעת די עזה, מה עשיתי כל השבוע אתם שואלים ? זה תלוי בבוקר הייתי קם וצופה באמ.טי.וי, אח"כ הייתי אוכל ושוב בוהה בערוץ, בארבע מעביר לערוץ 2 ומחזיר בחזרה לclash ולסיום כמובן select. מה יצא מזה ? יצאו מזה כמה פייבוריטים על חלקם כבר שמעתם והספקתם להשמיץ אותי ואותם ולהכחיש כל קשר בינינו ולמי שלא הספיק להלן הסיכום :
N*Sync - Girlfriend - דווקא אותם לא טחנו בMtv (להלן אמטי) ובכל זאת מדובר בשיר די סביר של הלהקה, בקליפ עצמו הם נראים כאילו יצאו מבלאטה ורפיח - לא מגולחים כובעי גרב, רוקדים על מכוניות שנראות כאילו התפוצץ בהן מטען חבלה - סחתיין על ההקשר האקטואלי. כמובן שכולם רוקדים ושרים ומתחבקים - שמייח
Destiny´s Child - Nasty Girl - כשהצפן מזהה להיט הוא מזהה אותו ממרחק תשאלו את קרלוס. למי שלא שמע/נתקל כי אםטי עדיין לא מריצים אותו בטירוף : שלוש הגראציות בוחנות בחורות (לשם הדיון נקרא להן פרחות) שגונבות בחורים של אחרות ובכלל מתנהגות בצורה שלא מתאימה ליום האישה הבינלאומי. שלוש המכשפות (לא, לא נפלה לי וו) כמובן לבושות ומאופרות בצורה שמזכירה את הפרק הידוע של "משפחת סימפסון" בו הומר ממציא את האקדח שיורה איפור. הבעות הפנים שלהן מלאות חמלה, גועל וסלידה כשהן בוחנות את הפרחות. ספוילר
- בסוף הקליפ כל הפרחות נכנסות למעין מתקן שמשמנה אותן לדסטיני´ז וואנה-בי וכולן רוקדות בטירוף. בולטת לרעה - קלי (?) (פרצוף תחת לפי ג´רי או זו עם השיער הקצר) שדופקת לעצמה ליטוף עצבני על הישבן. העיקר שהן נהנות.
Nickelback - How You Remind Me - - נכון, טחנו לו את הנשמה אבל אחרי שאתה רואה את הקליפ 5 פעמים בשעה אתה מבין את הכאב , את הצער, את ה...שיר טוב. נקודה. הקליפ ? חביב. תמוהה העובדה שהסולן לא בחר לעשות ניתוח פלסטי כפי שבטח המליצו לו בחברת התקליטים.
Westlife - World Of Our Own - מה לא ברור ? בווסטלייף החליטו סוף סוף לעשות מוזיקת פופ טהורה. שיר קליט. הקליפ לא זוועה לעיניים. מה הקונספט ? מי צריך קונספט ? אנחנו חתיכים, הסתפרנו והיינו מקום ראשון. אפילו המנהל של הפורום הזה התאהב בנו.
Linkin´ Park - עוד לא הבנתי מה הולך שם, רצים להם כרגע 2 קליפים אחד מהופעה שנקרא Points Of Authority שהוא שיר סביר והשני בו כלואה הלהקה המסכנה בחדר מלא בזבובים מפחידים ירוקים, הסולן אפילו אוכל (!) אחד מהם ! איך הוא נקרא ? אה כן, Paper Cut. התיאוריה של הצפן : מכיוון שזו תק´ החורף הצטייד לו הסולן במלאי של סטרפילס וכשראה שהחורף מסרב להגיע החליט להרוג את מיתרי הקול של עצמו, הוא צורח, וכמה שזה קשה, השיר קליט - בום טראח, אה, פאק פאק, בום טראח, יו יו, פייפר קאט. באמת שהתחשמק לי לדעת מה הולך עם 2 הקליפים אבל אני מפחד כדי להיכנס לפורום שלהם פה בתפוז שחס וחלילה לא יזרקו עליי אבנים/בקבוק תבערה/לבנת חבלה/נלי פורטדו. עד כאן החלק הראשון...מחר יגיע החלק השני - "המוקצים" ובו נפגוש חברים ותיקים וגם כמה חברים חדשים.
כמו שכבר הספקתם להבין הייתי מרותק השבוע למיטה עקב שפעת די עזה, מה עשיתי כל השבוע אתם שואלים ? זה תלוי בבוקר הייתי קם וצופה באמ.טי.וי, אח"כ הייתי אוכל ושוב בוהה בערוץ, בארבע מעביר לערוץ 2 ומחזיר בחזרה לclash ולסיום כמובן select. מה יצא מזה ? יצאו מזה כמה פייבוריטים על חלקם כבר שמעתם והספקתם להשמיץ אותי ואותם ולהכחיש כל קשר בינינו ולמי שלא הספיק להלן הסיכום :