להבה ירוקה
New member
ערב ../images/Emo148.gif ועוד הגיג חגיגי ../images/Emo148.gif
איך שהיה לי קר היום בעיר הבירה. התלבשתי לתל-אביב, ולא לירושלים הקפואה. אבל תה חם ושיחה חמה עוד יותר עם חברה אהובה אהובה חיממו אותי
פורים מתקרב לו, ואני חושבת על על עניין התחפושות הבא עלינו (לטובה??) כשהייתי ילדה שנאתי להתחפש. בגיל 4 חיפשו אותי לפופאי (תחפושת שהייתה קודם של אחי הגדול) ובכיתי המון המון ולא הסכמתי לצאת מהבית ומאז - אני שונאת להתחפש. האמנם? לבשתי מסיכה רצינית ודבוקה היטב אל העור במשך שנים רבות. המסיכה הייתה דבוקה חזק כ"כ, שגם ביני לבין עצמי - לא הורדתי אותה. גם מול המראה לא ראיתי את הפרצוף (או הגוף) האמיתי שלי. לא נתתי לאנשים להכיר אותי באמת. גם אני לא "זכיתי" להיכרות עם עצמי עד...עד לא מזמן, שנתיים שלוש. משהו כזה. שלשום בלילה צף אצלי רגש מן העבר, מגיל הנעורים. פתאום צף כאב גדול, שאז, לא ביטאתי בפני איש. התקשרתי אל ידיד קרוב שלי, שגם אז היה ידיד, ונכח בסיטואציה ההיא - וסיפרתי לו על הכאב. על כמה שכאבתי אז, וקינאתי, וסבלתי. אמרתי לו שזה עושה לי עכשיו הקלה מאד גדולה, לספר לו על זה, אפילו שעברו 12 שנים (
). הוא ענה לי, שהיום, כמו שהוא מכיר אותי, אני לא אתן לאיש להבליג על הרגשות שלי. הוספתי, שגם אני, לא נותנת יותר לעצמי להבליג על רגשות, לכסות אותם במסיכה "פורימית" עד-דלא-ידע. "הוספת עוד בלוק חופש לידידות בינינו" הוא סיכם. ואני מסכימה, כנות היא חופש. מסיכה לפרק זמן ארוך יותר מיום חג, היא עונש. מה אתם חושבים על פורים? על מסיכות? על התחפשות? אוהבים? שונאים? למה?
איך שהיה לי קר היום בעיר הבירה. התלבשתי לתל-אביב, ולא לירושלים הקפואה. אבל תה חם ושיחה חמה עוד יותר עם חברה אהובה אהובה חיממו אותי