ערב U2

גיגו

New member
ערב U2

אני מזמין אתכם לערב U2 בפאב אידאה - ראשל"צ, מעל גבי מסך גדול. הערב יתקיים ביום שני 8.8.05 החל מהשעה 21:30. הערב יכלול קליפים והופעות מכל התקופות. מומלץ להזמין מקום מראש. אידאה - מוהליבר 35 ראשל"צ. 03-9666704 ------------------------------------------------------------------ הפקה - G&J.

TheLoneWolf

New member
שטויות!

אני חושב שיהיה אחלה ערב... הייתי פעם בערב רדיוהד והיה מעולה!

עם כל הכבוד לרדיוהד

וזה יש לי את כל האלבומים (לא צרובים) כבוד זה לא בדיוק הרכב משמח. לא מסוגלת להבין מה הדכאון הזה קשור לפאבים.

TheLoneWolf

New member
אין לי מושג איך הגעת לזה...

ממש לא מבין מה הקשר בין מה אני חושב על הערב לבין דיכאון U2 זו לא להקת דיכאון והאידאה יודעים לעשות אחלה של ערבים אניחושב שיהיה אחלה. ובלי שום קשר, את גד אני ממש לא מחבב, הוא תקוע אי שם בשנות השמונים העליזות מדי...

הקשר הוא שאתה דיברת

על ערב רדיוהד. חוץ מיזה שמנגנים שם הרבה רדיוהד גם בערבים רגילים ולא רק שם. אני רואה שאנשים מתלהבים כשזה קורה אבל אני לא מצליחה להבין למה. בקשר ל-U2 לא אמרתי כלום חוץ מיזה שאני הייתי מעדיפה את גד. חוץ מיזה, הוא ניגן גם הרבה דארק אייטיז, ניו וויב ואלקטרו. אלקטרו בראשון לציון זה מחזה נדיר ומבורך.

TheLoneWolf

New member
איך?

איך אפשר להגיד על להקה כמו פינק פלויד שזה דיכאון? כנראה שהמוזיקה הזאת ואת לא ממש הולכים יחד. לא הייתה ולא תהיה להקה כמו פינק פלויד!

דכאון זה לא דבר רע

אלא אם כן באת להנות וזה מה שאני שואפת לעשות כשאני הולכת לשתות בחברה. כשאני רוצה להתבוסס בשיט שלי אז אני אקבור את עצמי בחדר לבד ואשמע פינק פלויד/ רדיוהד ואת כל שאר הגאונים האלו. עכשיו זו אני ועל זה אפשר להתוכח אבל אתה לא יכול לומר שהמוסיקה הזו גורמת לך לקפץ משמחה.

TheLoneWolf

New member
שטוב לי אני שמח

ופינק פלויד וגם רדיוהד ועוד אחרים וטובים עושים לי טוב. אז אני לא מקפץ ומפזז אבל טוב לי... ונכון, העיקר שמיכאל בכניסה והכל טוב.. אני אהיה בערב U2, נראה לי יהיה טוב. תבואי תראי יהיה טוב.

TheLoneWolf

New member
..

מתי לאחרונה ראית אותו? כשאני ראיתי אותו הוא פשוט ניגן זבל של מוזיקה שגרמה לי לעזוב מקומות ולהתבאס שמישהו יצר מוזיקה כזאת... ימי שני של גד, של לפני שנה היה מעולה, אבל עברה התקופה שלו...חבל

למעלה