ערה בבקשה - ייעוץ

belran

New member
ערה בבקשה - ייעוץ

מטופל ביומירה (שנה) טופלתי בעבר ברפטיבה (שכידוע ירדה מהמדפים) בשילוב נאוטיגזון 50MG ליום. לא יודע מה קרה אבל בשבועיים האחרונים כל הזמן קר לי, אילו עכשיו אני בלי מזגן ומד הטמפ' בחדר מראה על 27 מעלות. מישהו נתקל בתופעה דומה?

glomiti

New member
שבת שלום,לא מכירה את התופעה

שבת שלום,לא מכירה את התופעה אך קראתי בעלון של התרופה שאחת מהתופעות לוואי היא התקררות. בכל אופן כדי שתדבר עם רופא העור ורופא המשפחה התרופה עובדת עליך טוב?

glomiti

New member
כרגע יש לך מחלק קלה ?

כרגע יש לך מחלק קלה,מינימלית ? לפי מה שקראתי באינטרנט הצלחה בטיפול ביולוגי נחשב בשיפור של לפחות 75% , זאת אומרת ששיפור של 75% גורמת לפחות למחלה קלה(פחות מ5% פסוריאזיס בגוף) ושיפור של 90% נחשבת למחלה מינימלית (1-2% מהגוף פסוריאזיס) לפי העולם המערבי בעולם(חוץ מישראל)שיפור של 50% אחרי 3-4 חודשים נחשב לכישלון וממליצים לעבור לטיפול ביולוגי אחר בניגוד לארץ שממשיכים את הטיפול למרות הכישלון !

belran

New member
אין לי מושג כרגע לדעתי המחלה חוזרת

כל הגב שלי מלא ובבטן גם מופיעות נקודות קטנות. גיליתי להפתעתי שכדורים שכביכול טבעיים שלקחתי למטרת הורדה במשקל מכילים 400 מ"ג קפאין, אבי אלרגי לקפאין, הייתכן שזה משפיע? קראתי בוויקפדיה שקפאין עוצר את זרימת הדם לעור, הייתכן שיש קשר?

glomiti

New member
שבת שלום,לא יודעת ם יש קשר

כדי שתתחיל לעשות פעילות ספורטיבית. חברה שלי מקבלת HUMIRA עם methotrexate וזה עוזר לה מאוד. למה אתה לא לוקח methotrexate במינון נמוך? לוקחים את הmethotrexate ביחד עם HUMIRA משום שהטיפול הרבה יותר יעיל ,וגם בגלל שעם הכדורים הסיכוי להפחתת היעילות של הHUMIRA נמוכה יותר,תדבר עם רופא העור! יש תרופה בשם Stellara שעדיין לא נכנסה לסל בארץ,אך יש כמה אנשים שמקבלים את התרופה לפסוריאזיס.

למעלה