ערומים בטבע מחפשים בורקס בשר

אייבורי

New member
ערומים בטבע מחפשים בורקס בשר

היא אמרה לי תראה החיים די פשוטים. ככה התחלנו יחד מסע של סופשבוע, חתולה רחוב גינגית בת 7 ותוכי ירוק בן 6. את החתולה פגשתי במקרה השנה אצל חברים, כמו מכת ירח של אנרגיות מטורפות זה לא אנרגיות מיניות, אלו אנרגיות של ילדים שמשדרים על אותו גל, שרים רוקדים נוגעים מתחבקים וצוחקים צוחקים עד שלא זוכרים דבר. התחלנו את הדרך לים המלח עם אהוד בנאי בפול ווליום, שרים בקול כמו שני מטורפים החתולה הוציאה רגל כתומה לאוורור מבעד החלון, ניסיתי וכמעט קיבלתי לומבגו. החלטנו לנוסע לים המלח אל מדבר הבית שלה אל המקום הפראי הקסום הנמוך בעולם. הבעיה שנוסעים לטיול אוהלים בים שרצוי להגיע לפני החשיכה. שמנו את פעמנו לנווה מדבר, הגענו מדולקים בכאב בטן מרוב צחוק היה שם מקום מסודר עם דשא כיסאות אנשים וקצת יותר מידי ציווליזציה ופחות מידי אנחנו המשכנו לחפש לנו פינת אלוהים קטנה. לפתע גיליתי שביל, רכב ההונדה סיוויק המשפחתית ששייכת לעבודה הפכה כרובוטריק לרכב שטח מפואר נכנסנו לשום מקום, שום מקום היה נפלא רק שלא היה שם ים, מישו גנב את ים המלח. אם אתה קורא במקרה את הפוסט הזה אני מבקש להחזיר את הים, וטוב בולען אחד קודם. נשכבנו על האבנים עשיתי לי נעימים באצבעות ולה נעים בפנים. הגיפ המשפחתי הוציא אותנו בכבוד חזרה לחיפוש פינת שינה. שרנו בקולי קולות כל העולם כולו גזר צר מאד גזר צר מאד כל העולם כולו גזר צר מאד גזר צררררררר מאד והעיקר והעיקר צימאס צימאס צימאס צימאס חם. הגענו בסוף כקילומטר לפני לאס ווגאס המדברית, פינת זולה מדהימה, מעגן שכל הקרקעית חוף עשויה מלח מים עומדים צלולים מלוחים. החתולה פשטה את הבגדים ונכנסה למים, בשיא הטבעיות פשטתי את הבגדים. היינו שני ילדי טבע במים מרוב מליחות המיים היו שמנוניים והכי מצחיק הביצים שלי צפו כלפי למעלה, הרגשה הזויה לגמרי. שיצאנו החלטנו להדליק את המדורה ולהכין את הפוייקה. למרות שהיא הייתה אחראית אש, והיה לה מצית גנוב, הוא החליט להעלם. מייד לקחתי אחריות והודעתי שאני אשם. נסענו למלונות לקנות במשביר לצרחן נרות מצית מגבונים לחים בירה קרה ותת הכרה. חזרנו הדלקנו אש שמחה ושמנו פוייקה על האש. ערומים כמובן היא מצאה ברכב כובע מדליק מפורים של הילדה, מייד שמה אותו על הראש עם פנס כחול בתוכו. כובע סמים כובע סמים חולמת אני על כובע סמים. נרדמנו על המזרן המתנפח מול המדורה, כלומר נרדמנו כפית קטנה וכף גדולה ממש סכו"ם מדברי. בשלב מסויים היא הלכה לישון באוהל ואני נרדמתי מול שמיים מול שביל החלב שהיה בולט כלכך מול המחשבות ההזויות ומחשבה על אהובה שחסרה וכמה דמעות חרישיות שנפלו בשקט לחיבוק חם. לפתע מתוך חלום אני שומע צעדים. "אדוני, משטרה, אדוני משטרה" קמתי ערום מכוסה בקושי בשמיכה דקה, מתלבט כיצד להגיב להודעה המשמחת שאת הפנס מחזיק שוטר. החתולה יוצאת מהרכב, מסטולית רצח יותר ממני מסתכלת "נועםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם היא צורחת וקופצת על השוטר בשמחה גלויה" מסתבר שהם מכירים ותיקים מהעבר, חברים. המוח שלי סרב לעכל את העניין וחזרנו לישון מייד. קמתי בבוקר מול גן עדן חשבתי שקרתה תקלה, הרי אני לא יכול להיות בגן עדן, כל החברים בגהנום. מייד באו הזבובים הטורדניים והסבירו לי שגן עדן של אחד הוא האמאמאמאמא של הגן עדן שלהם. לפוייקה שלום יצא שרוף ללא טעם עד כדי מגעיל. ככה שאם אתם בים המלח מוצאים סיר פוויקה משומש במצב טוב שכתוב בריך ג'מילי תדעו שזה לא שלי ולא קשור לסיפור. התקפלנו במהירות השיא ויצאנו לבריכות בוץ. הגענו למחסום החיילים ושאלתי איך נכנסים עם הרכב למטה החייל אמר שיש דרך אבל יש סכנת התחפרות, הסתכלתי במבט של תוכי ירוק ואמרתי לו אתה לא רואה שאני נוסע בגיפ. היי הגיפ היי הגיפ היי הגיפ איזה ליל ה מסביב. אחרי מסע יסורים טלטלות הגענו לבריכות הבוץ, פשטנו את הבגדים והתמרחתי בבוץ. שסיימנו היינו נקיים אבל מאד מאד מסריחים. המשכנו לנווה מדבר, חוף מוסדר. אכלנו ארוחת בוקר של שקשוקה וסלט עם טחינה קראנו את סיפור קטן ומלא תימהון על אי קטן אי ההגיון ספר מדהים של אפרים סידון סוכם שצנונית קטנה בתחת המושלם שלה יהווה רעיון טוב אבל תרד באוזניים שלי זה מוצלח. שמחים שבעים וחסרי עכבות הלכנו לציון לבר לתת לו לקרוא את הספר שילמד מזה לומר לנו שאנחנו מסטולים וצריכים להוריד עוד ראש. נכנסנו לחוף הנודיסטים משם מה הם קוראים לעצמם נטוורליסיטים, שיהיה אבל ככה בלי הכנה או התרעה מצאתי את עצמי בחוף ערום כביום הוולדי מול זקנים נשים וטף כמה מסקנות אני רוצה זין יותר גדול אני רוצה להיות רוברט רדפורט אני אוהב להיות נודיסט. בקטנה הכל. אנשי הקהילה הנודיסטים נורא חברותיים, יש להם מפגשים באופן כללי אומר שאין אווירה מינית אבל כולם מאד נחמדים. הבטחתי לחתולה ארוחה רומנטית נסענו לאבו גוש לאכול חומוסציפססלט הזמנתי לנו לבבות, סימבולי, היא לקחה פרגית, ידעתי שהיא מפרגנת לי בגדול. הדלקתי מצית לשניה שתהייה אווירה אבל לא היה לי אומץ לרדת על הברכיים לבקש נישואים בכל זאת רצינו בורקס בשר ולא היה אז אין ברירה אלא לקיים חתונה. בעירום כמובן. התפזרנו אחרי סופשבוע מופלא הזוי מצחיק ממלא מקווה שיהיו לנו עוד מפגשים כאלו והרבה יש בנתיים תוכניות לעשר שנים במקרה הטוב. נ.ב. לא הצלחתי לשתוק במדבר, אלא להיות ליצן שקט, אבל היה כלכך שמח טבעי ערום ונעים ללב שאני שוקל להכריז עליה כחבר הכי מדליק שלי

קוואנט

New member
יופי של חוויה ../images/Emo13.gif

יופי של חוויה ויופי של כתיבה
מדוע לא יבוא סופ"ש פעמיים בשבוע

ויוי939

New member
הייתי מאחלת לך..

חבל שאין לך היום יום הולדת. אם היית מספר את חוויות האירוע,הייתי קוראת בשקיקה ונהנית, כמו שנהניתי מקריאת החוויות של סוף השבוע שלך ושל החתולה... בכל זאת קבל ברכות ל- אושר ועושר בריאות וכושר הרבה הון והמון און...

אייבורי

New member
דווקא אנחנו לא מערבבים און בשלטון

לפעמים הכי כיף זה היחד אבל מבטיח לעדכן שיהיו סיפורים מעניינים. בנתיים אני מתלבט אם אני בשל מספיק ללכת לפשוט.

ויוי939

New member
פשוט..

בפשוט להיות ערום זו זכות ולא חובה.... בפשוט, את/ה אתם אנחנו (כמעט כל ההטיות שלמדנו בשיעורי דקדוק) בעננים.. זה כייף שאתה תדע לתאר אותו הכי יפה לאחר שתחווה אותו. ואני ממרום גילי ממליצה לכם בחום...

ויוי יש דברים ללא גיל

יש אנשים שגיל שלהם צעיר אבל הנפש מזמן בפנסיה מבוגרים לאללה

אייבורי

New member
מה שונה

פסטיבל פשוט מחוף ים נטוריסטי רגיל ? תודה על המחמאה בנוגע לתאור בנוגע לחוויה, צריך את הבת זוג הנכונה לעניין וכנראה אז זה הופך מענג יותר.

ויוי939

New member
חוויה אחרת

בחוף הים אתה כמו הלבוש שמגיע לים, אלא שאתה שוהה בעירום, אתה נהנה מהים, מהחוף, מהחברותא ומהערום, והחוויה הפרטית שלך מתעצמת. בפשוט, זה סיפור אחר.. אתה שוהה כל הזמן, או עפ"י רצונך בעירום. ישנן פעילויות של מים - בריכה להשתכשך בה, סדנאות קצת יותר רוחניות, קצת פחות רוחניות, סדנאות תנועה ומחול, טעימות של סדנאות מגע, המדבר שעוטף את המקום, לילות זרועי כוכבים ויש שם בשיטים המון אבל המון כוכבים בלילה. נכון אמרת שצריך את בת הזוג הנכונה, אבל זה קשור לכל המכלול של החיים ולא רק להתענג על חווית פשוט - צריך פיס בחיים וכשיש את בת הזוג הנכונה זה פיס - ותחשוב על זה !!!

../images/Emo9.gifפשוט

פשוט בניגוד לכלל מפגשינו האחרים בים או בארועים סגורים ,בריכה וכו הוא אחר ויוי תיארה את הפעילויות אך המיוחד הוא ההרכב האנושי השונה ממוצע הגיל יורד למתחת ל30 אך גם הצעירים ברוחם מרגישים כייף יש גם מסיבות ריקודים בראש צעיר ובכלל. וכללי העמותה מהווים רקע בלבד ואינם תופסים כמו שהעירום הוא זכות ולא חובה פשוט אסור להחמיץ אפשרות של פעם-פעמיים בשנה..

למעלה