ערוץ אחד, בערך לפני חצי שעה

ערוץ אחד, בערך לפני חצי שעה

הראו חלק מהמופע לזכרו של מאיר אריאל.. 4 שנים? אני חושב.. או.. יותר ורונה.. אח רונה - זהו שיר פצועי אהבנתנו. ראיתם?

noa08128

New member
אחרי שכ"כ רצתי

לא ראיתי כי נתקעתי במקלחת

שישיץ

New member
דייי היא ככ מדהימה_../images/Emo79.gif

אני לא מכירה הרבה אמנים ששרים יותר יפה בלייב מאשר בדיסק. היא מדהימה. ויפייפיה. אני לא מאמינה שראיתי ערוץ אחד חצי שעה. ועוד טקס כזה יומרני וערוצאחדי

bזוהר

New member
../images/Emo45.gif (לגבי מה שאמרת על רונה),

אפשר לשמוע את ההתרגשות שלה מתערבבת בקול כשהיא מופיעה מול קהל.. במיוחד כשזה היה לפני שנתיים, ושהיא לא הייתה רגילה להופיע מול קהל כ"כ גדול. וטקס יומרני?! וואי, הגזמת. זו דרך מינימלית להנציח אמן ענק ויחיד ומיוחד, אז יומרני?!

noa08128

New member
יומרני הוא לא...

ובאמת זה לא תירוץ עלוב! עם רעמה כמו שלי אני 45 דק' במקלחת!
ואוף.. אני בוכה
ממש רציתי לראות אותה בלייב ועוד בהופעה מלפני שנתיים בשיר כה אהוב
המופע עצמו מדהים- והרעיון מבורך- דרך מקסימה להנציח אמן דגול . רק חבל שלא הראו את כל המופעה ורק חלקים ממנו.. רציתי לראות את אלג'יר ואת אהוד בנאי.. טוב נו...ערץ 1 יש שידורים חוזרים! נ.ב! בעודי צורחת לאמי "נו מי עכשיו?" מתוך המקלחת האם עונה בתגובה "אביב גפן, את אוהבת אותו?" ואני כמובן זכרתי כי אביב אינו מופיע.. נראה לי חשוד. כשיצאתי -(זה היה שיר אחרי) שרה שלומית אהרון את "ריסים" (שזה שיר אחרי רונה למי שלא צפה). כששאגתי אליה ושאלתי "תגידי למה לא אמרת לי שרונה הופיעה?!!" ענתה בתגובה "את היית יוצאת מהמקלחת והיית עושה לי פסיעות וסימנים! ,וחוץ מזה היא שרה לא ברור וגם השיר לא היה מוכר!" החוצפה! כמעט בכיתי שהיא אמרה לי את זה
לא יצאתי להגנתה של הרונה כי כמובן זה הפסד ידוע מראש לאם כה אטומה. נו שיהיה לכם חג שמח.

שישיץ

New member
אני לא יודעת_../images/Emo79.gif

כאילו אני כן יודע אבל אתם לא תבינו יש לי בעיה עם ההנצחת אומנים פה בארץ. וכולם מתייחסים לזה בכזו עדינות יתרה... הטקס עצמו גם היה מאוד מתנשא וכאילו בעל אופי של אומנות מעצבן אותי

E

Elektra Natchios

Guest
היה מצויין../images/Emo99.gif

חיכיתי לראות את רונה, אבל ממש ממש נהניתי מכל המופע
רונה הייתה מקסימה, כתמיד
. ההתרגשות נכרה בקולה, אבל לא הפריעה לשיר היפייפה(שאגב, לא הכרתי). כמו שאמרתי, היה מצויין.

למעלה