ערוץ ההיסטוריה - האם מדובר בהיסטוריה או בתעמו

ערוץ ההיסטוריה - האם מדובר בהיסטוריה או בתעמו

ערוץ ההיסטוריה - האם מדובר בהיסטוריה או בתעמולה של מצפ"ן - איבן LAMA AF EKHAD LO MITKASHER ELY?????? I AM IN THE WHITE PAGES !!!!!!!!!!!!!! בתגובה ללינק הבא http://sf.tapuz.co.il/shirshur-433-108395090.htm הספר " מחלוקת בציון " הוא " פלסטר " , הוא עבודת מחקר של זמן חייו של המחבר. וגדעון גלעדי, המחבר של הספר "מחלוקת בציון " הוא לא הבן של נעים חלאסצ'י-גלעדי, לימים " חלוץ ". ואני אכן אחייניתו המובחרת של גדעון, הוא אח של אמא שלי, ואתם לא תפרסמו לי סבא שאני לא מכירה. את סבא שלי, אביו של גדעון, ואביו של אימי, השמדתם במחנות, כך שנעים גלעדי לא יכול להיות סבא שלי שחי והיי טיריליליי והוא תופס מעמד, שלא בצדק, עם אנשים שמתו. אם הוא אנטי-ציוני, זאת הבעיה, שהמחבר מנסה להסביר, שכל מה שהוא אנטי ציוני נחסם, היום, במאה העשרים ואחת, בפתח ועידת אנאפוליס 2007, חוסמים את מי שהם רוצים. עם זמן-פדיה או בלי וויקיפדיה וגם גוגל המושחת, הספר הזה חילחל , פשוט חילחל מפה לאוזן. בושה וחרפה להשכלה במדינה, שכבר שנים הספר הזה מתגלגל ברשת ואף אחד לא התקשר אלי, אף אחד לא מתקשר, כי הם יודעים שכבר דיברתי איתם קודם, והצורה שהם הגיבו, הביאה עלינו את אנאפוליס. שעליו מדבר הספר.

למעלה