ערוץ המוזיקה החדש

ערוץ המוזיקה החדש../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

מהשעה שאני רואה אותו אני דיי מבסוט ממנו. ממש אחלנ ערוץ למרות שיש בו גם דיי הרבה מזרחית וחרא אחר אבל יש הרבה קליפים טובים. ממש שווה לראות! בהתחלה הם שמו מלא אומנים שספרו ממאה עד אפס ומוניקה היו כמה פעמים שם אז כשהיה תורו של פיטר הוא התחיל לבלבל את כולם והתבלבל בעצמו. ממש מתאים לו...

blinkgirl182

New member
הערוץ ממש טוב...../images/Emo25.gif

הגיע הזמן שיהיה ערוץ למוזיקה ישראלית...אני מקווה שהערוץ יביא את הדחיפה למוזיקה הישראלית שכולם מצפים שהערוץ יביא...

../images/Emo45.gif ../images/Emo168.gif

עדיין לא יצא לי לראות אותו האמת... אני יראה בהזדמנות...

iam14

New member
היי, אני חדש פה, מקווה לאווירה טובה

אני חבר של סמיון, נעים להכיר: שמעתי שקוראים לך חן. לי קוראים : סמואל.

Just Adi

New member
יאי ../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo80.gif

איך אני מבסוטה
באמת היה די הרבה מזרחית אבל חפיף.. חח איזה קליפ מכוער ל"אם תבוא" אבל בתכלס זה הולך להיות הערוץ הקבוע שלי
איזה כיף

Just Adi

New member
כן הא... איכס... ../images/Emo80.gif

הוא כזה מתלהבבבב אההה מילא שיעשה את המוזיקה הזאת שלו, אבל למה לעשות כל כך הרבה התלהבות מסביב לזה?!?!

וראית את התנועות של הצל?../images/Emo66.gif

כל פעם שאני רואה אותו אני נקרע מצחוק. וגם ברוק עצמאות סאבלימינל ירק מהבמה לקהל אז כולם כאלה מתלהבים ואני הייתי צמוד לגדר, הכי קרוב שיש אז אני כזה עומד, מסתכל עליו ומראה לו זין. זה היה כזה טוב...

Just Adi

New member
זה רק אני או ש... ../images/Emo80.gif

יש משהו ביוני בלוך שמזכיר את יהלי? גם מבחינת מראה וגם מבחינת קול...

סופסוף ערוץ למוזיקה ישראלית!! ../images/Emo6.gif

כמה חיכינו, כמה ציפינו... והופ הנה הוא בא אז נכון שיש שם מזרחית וסאבלימינאל (
), אבל היה שם את סוף עונת התפוזים ועוד כמה שירים טובים שראיתי ושכחתי אני בנתיים מרוצה!

Just Adi

New member
יאי משינה עכשיו ../images/Emo9.gif ../images/Emo80.gif

פחחח איך אני מתלהבת
חפיף רק טוב

כולם להדליק מהר../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

מוניקה סקס עוד דקה וחצי
נראה לי שהם צילמו את חיות מחמד!

Just Adi

New member
חיות מחמד עכשיו../images/Emo70.gif יאי../images/Emo70.gif../images/Emo80.gif

Just Adi

New member
על הקליפ... ../images/Emo80.gif

וואו הוא עובר ממש מהר... הכל בו קיצבי כזה מתאים לשיר לאללה, ביאס אותי שלא ראו אותם יותר חחח איזה מאמי פיטר נראה שמה

איזה קליפ שווווהההההה ../images/Emo168.gif

חחחחחחחחחחחח הכי הרג אותי.., הכלב כזה עושה : "האוו האוו נה נה נה"... חחחח ופותח כזה את הפה...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עננקק

מוניקה צילמו את חיות מחמד!../images/Emo66.gif

כאילו עשו לזה קליפ. קליפ חמוד כזה, מראים כל הקליפ כח מיני חיות משחקות ורגליים של מישהי שהולכת ברחוב ורק בכמה שניות האחרונות רואים את חברי הלהקה, (לא ראו את אלדד או שפיספסתי אותו?) אורזים את הכלים שלהם לתוך רכב ונוסעים. קליפ חמוד לשיר חמוד.

למעלה