ערוץ הספורט- רק ערוץ

Omri Sultana

New member
ערוץ הספורט- רק ערוץ

ספורט 5 פלוס, הוא לא כשמו כן הוא. הוא אפילו לא מתקרב לזה. אני, בתור אדם שאוהב מעל הכל כדורגל, שחי ונושם את המשחק, נהנה מכל רגע שאני מעביר לערוצי הספורט (ספורט 5 וספורט 5 פלוס). אני גם אוהד כדורגל די לגיטימי, נהנה משידורי ה-NBA ומהליגה המקומית. אבל אני גם חובב הוקי ופוטבול. כן, ענפי הספורט מהפופולרים בארה''ב, מקבלת כאן בארץ יחס של ליגת באולינג בהודו. אני לא מבין. אני משלם לערוץ הספורט כדי לראות ספורט (!), אז למה אני מקבל רק חלק מענפי הספורט? מדי פעם במהדורת חדשות הספורט זורקים מילה על פורמולה 1, או על החלקה אמנותית, אבל חבר'ה, מה עם השאר? ליגת ה-NHL תחזור בספטמבר לפעילות מלאה השנה, מישהו שם בכלל דאג להזכיר את זה? מישהו יודע בכלל מה זה אופסייד בהוקי, או מה פירוש תפקיד ה-QB בפוטבול? חבל, חבל שבסופו של דבר, התקשורת בארץ לא נותנת מספיק במה לענפי ספורט אחרים, ולאו דווקא הוקי ופוטבול (שאותם כאמור ציינתי בשל אהבתי למשחק). גם באתרי ספורט בארץ דואגים להזכיר שהם מס' 1 בספורט, רק שכחו שכדורגל וכדורסל בלבד כולל את כל הענפים. אין חשיפה למשחק, אין אהדה למשחק, וחבל, כי אנחנו באמת מפסידים ענפים חשובים בספורט העולמי, ואולי הגיע הזמן שאותו אדם שמקבל ממני כסף כל חודש בעבור ערוץ הספורט, יתחיל לפזול גם לענפי ספורט אחרים...

yBm555

New member
הרוב לא כמוך

כל כתבה כזאת עולה הרבה מאוד כסף... ובשביל שכמה אנשים בארץ יהנו לא שווה להשקיע תחשוב כמה מתוסכלים אוהדי הפועל ירושלים היו כשבעיתון איזכרו את המשקיע החדש שלהם בעמוד האחרון כשאראס והחברה החדשה שלו קיבלו את השער... הם הולכים על מה שהרוב אוהבים

yBm555

New member
תחשוב על זה רגע...

נכון בחדשות הספורט יש את הכותרות? איזה כותרת תגרום לך להישאר ולצפות בתוכנית? קנזס סיטי הובסה ע"י סאן דייגו 35-0 או מנצ'סטר הובסה 7-0 במוקדמות ליגת האלופות ע"י פנרבחצ'ה

Omri Sultana

New member
ברור שמוקדמות ליגת האלופות

כי אני לא סובל את מנצ'סטר

Omri Sultana

New member
אבל חשבת על זה

שהרוב בכלל לא מודעים לכל זה? אתה חייב להכניס כאן, לראש של האנשים, דברים אחרים. בסופו של דבר יאהבו את זה. הרי איך התחלתי לאהוב כדורגל, אם לא בעזרת הטלוויזיה? מה, סתם ככה החלטתי שאני הולך למשחק כדורגל? לא. זה הכל במה תקשורתית. ברגע שיש עניין בתקשורת, פסיכולוגית אנשים נמשכים לזה. ושוב אני מזכיר- מעל הכל, אני אוהד כדורגל וזה בדם שלי, אבל לפעמים נחמד לדעת גם על ענפים אחרים. הרי סך הכל, בשורה התחתונה, אנשים כמוך וכמוני משלמים כסף, נכון? יש דברים שם שעדיף לוותר עליהם למען ענף אחר, אולי בכל זאת זה יתפס כאן, לא ככה?

yBm555

New member
כן אבל כמה שזה חרא התקשורת לא

באה לפרסם את הפוטבול או לספק אותך ואותי... היא באה להרוויח כסף ותוכנית שיש בה כתבה גדולה על פוטבול לא תכניס כמו תוכנית עם כתבה גדולה על כדורגל

Yo-man

New member
הכל ענין של היצע מול ביקוש

כיום יש אוהדי כדוריד, כדור מים, בייסבול ומיליון ענפים אחרים שיושבים בבית מתוסכלים. הכבלים הם לא גוף ממשלתי סוציאלי. זה עסק. אם תעלה המודעות ויעלה הביקוש, ושם יחשבו שאפשר להרוויח עוד מנויים, ומכאן עוד כסף, הם ישדרו לך גם את יום הספורט של ילדי מתנ"ס אביבה...

למעלה