ערוץ חדש ב-יס: VH1 Classic

קוביקו

New member
ערוץ חדש ב-יס: VH1 Classic

מיטב שירי שנות ה-60 עד ה-80 להתרפק על הזיקרונות...

קוביקו הבנתי... ../images/Emo12.gif

באילו ערוצים בדיוק צפית, שהתבלבל לך זכרונות עם זקפ... ויצא לך זיקרונות. אז איך היה הערוץ השני?

קוביקו

New member
מיכאל שאלת,אז תיאלץ לסבול את תשובתי

האמת, לקח לי בדיוק 5 ימים להיגמל מהחודשיים צפייה חינם שקיבלתי (ושעדיין בתוקף...) לא אוהב, לא אוהב את הגישה הזו של הסרטים הכחולים, שישר מורידים את הבגדים, שהכל מתמקד בתפקיד נטו של האיברים, וכל המיכניות הזאת אני אוהב חיזור, רומנטיקה, פרח, נשיקה, מתנה קטנה - כזאת שגורמת לה לאמר "הוא חשב עלי", מילה טובה הנלחשת באוזן, ליטוף, מבט של עיניים חולמניות, חיוך, ציפייה, הבטחה. והמשחק המוקדם, וגם את החיבוק של אחרי. ואת מה שביניהם - שתוכנו יפה לפורום "אחר". ובהיבט הזה, בהחלט השירים הללו עושים לי את זה הרבה יותר אז אם איכזבתי מישהו, שיילך להז***ן, ותדעו שבפורום אחר זה על תקן של ברכה יום יפה שיהיה לכולנו

סרטים כחולים

שלום בסרט כחול שיהיה כמו בסרט כחול (במלחמה כמו במלחמה). כל הקטע של לפני ואחרי הם הדבר הכי מכעיס מעוס ומשעמם. בווידיאו או DVD אפשר לרוץ קדימה, לחלק המעניין...ב-YES אתה חייב לחכות! כבר עדיף פרסומות שבהם ניתן לנצל את הזמן ללכת לשתות או לאכול. ברמה העקרונית, יש את המציצנות, שהוא בקטע של הסרת הבגדים. אני מת על זה. בכלל סטריפטיז זו אומנות לכל דבר! לכן אני אוהב גם את תרבות (סליחה אם משהו מזדעזע) מועדוני הלילה STRIP BARS האמריקאית. (מני, רק בשביל זה אני חייב לבקר אצלך
אחר כך, יש כמה קטעים של "מציצנות חודרנית" שבה מגלים את המבנה של מקומות המסתור. זה כבר טעם אישי (ראה דיסק הסמינר - סתם סתם). וכמובן יש את נושא התנוחות והביצועים: חומר למחשבה ותרגול (תמיד אפשר ללמוד משהו חדש). לא אוהב את קטעי הסיום (שהוא פשוט לא טבעי). שלא ימכרו לי ספור בסרט כחול (עלילה) וגם לא רומן. אני גם לא רוצה כחול בעלילה או ברומן. משחק לפני ואחרי - תגיד לי אתה אישה (בפורום אחר אומרים: מה אתה דפו...) בגדול, כחול זה כמו אהבה של דבורים...
והעיקר שלא תקח את הדברים יותר מדי ברצינות.

שח_מט

New member
גם לי היו חודשיים חינם, אחרי כמה

פעמים זה שובר אותך (ואת הבת זוג) ועוברים לפליי בוי שם יש תוכניות על מקומות בילוי ארוטיים בעולם (סטריפ בארס למיכאל וכו´) בסוף נשארים עם ערוצים "רגילים" ועם ה- DVD שנשאר לי מזכרת מימי בטאואר.... עדיין צריך לנסות לראות ANGLES ב- DVD - עוד לא יצא לי. דרך אגב מימי הכבלים הפיראטיים של חולון בשנות ה- 80 אני זוכר שהיו שם הרבה כחולים עם עלילה וזכורה לכולנו (בחברה) הסרט עם המשפחה שכולם **** עשו את כולם שם... ממש עלילה כהלכה. היום "לומדים" רק מהפאלמאסוטרה...... (יצאה גירסדה 2, בצבע!)

למעלה